Επισκέπτης
Σκεψου ποσους πηρε στο λαιμο της αυτη η ταινια, ολες αυτες τις δεκαετιες >
Σκεψου ποσους πηρε στο λαιμο της αυτη η ταινια, ολες αυτες τις δεκαετιες >
τι μαλακίες ρε του λέμε? τα σωστά του λέμε.και φυσικά μόνο να γαμάμε ξέρουμε και δε δείχνουμε έλεοςΚαλα γιατι λετε μαλακιες του ανθρωπου ρε?Σε οποιονδηποτε θα μπορουσε να συμβει κατι αντιστοιχο.Μονο να γαματε ξερετε δηλαδη εσεις?ελεος...
ανελεητος ο πουτανολεωντι μαλακίες ρε του λέμε? τα σωστά του λέμε.και φυσικά μόνο να γαμάμε ξέρουμε και δε δείχνουμε έλεος
θα ζητήσουμε και συγνώμη απο τις πατασαβούρες που δεν τις εντάσουμε στην κατηγορία των ανθρώπων? στεναχωρήθηκες κούκλε μου που τις θίξαμε? μην βάλεις τα κλάμματα πουτανοκαψουράκο μου ελπίζω να βγείς σήμερα έξω.Είπα να μην απαντήσω και σήμερα αλλά δεν. Σχέση με επαγγελματία γενικώς, δε γίνεται. Αλλά πολλοί εδώ που μπαίνετε και μιλάτε για τις πουτάνες και τις στριπέρ, είναι προφανές ότι η μόνη σχέση που έχετε είναι επιδερμική, έστω και του κόλπου. Το να λές ότι ο άλλος δεν είναι άνθρωπος, εκτός από προσβολή είναι και ηλιθιότητα. Αγνοείς καταστάσεις που αν και μειωτικές, υφίστανται. Έχω διαθέσει χρημα και άλλα ώστε να βρώ ανταπόκριση. Χρήσιμο αλλά δεν συνιστάται. Άντε λοιπόν να παίξετε όποιοι με τα κουβαδάκια σας και μετά πηγαίνετε να παραστήσετε τους άντρες των 10' και της μισής ώρας στις πουτάνες και τις στριπερ. Αστέ έμας να τις γαμάμε, άμα θέλουμε, στο φιναλε
ανθρωποι ειναι και αυτοι και πολλες κατεφυγαν εκει λογο αναγκης αλλα ρε μεγαλε αντε και τα εχεις με μια θα πας να πιεις κανα καφε και θα την ξερει ολη η καφετερια.... σαν την Κορινα στα εγκληματα τον γιατρο η τον βλαχο θα πρεπει να κανεις.....Καλα γιατι λετε μαλακιες του ανθρωπου ρε?Σε οποιονδηποτε θα μπορουσε να συμβει κατι αντιστοιχο.Μονο να γαματε ξερετε δηλαδη εσεις?ελεος...
τουλάχιστον δεν γίναμε μαλάκες σαν εσένα μάστορα.άντε και καλές κλάψες απο τις πουτάνεςΟμολογώ ότι είσαι πολύ βλάκας και πολύ μικρός ακόμα για να μιλήσεις μαζί μου. Άμα αποκτήσεις καμιά εμπειρία και μπορείς να κρίνεις τα συζητάμε. Μέχρι τότε με το 20αρικο και με τα άλλα παιδάκια
για να γεμίζουμε με τα χύσια μας γραμμές στους τοίχους τις θέλουμε και εμείς.μετά εσύ κάντες και πρόταση γάμου.Επειδή με γούσταρε? Βρε κακομοίρηδες αυτές οι γυναίκες κάτι αγοράκια σαν και σας τα έχουν για γεμίζουν γραμμές στο τοίχο