Dieftharmenos
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Για ακομη μια φορα σωστοτατος ο λεων!!!Παντως θα προτεινα 20ετη καθειρξη σε αρχιδουλη,ισοβια σε forest και σταυρωμα στον giorgo33
Θελω εδω να πω οτι σαν ατομο η κοπελα μου εχει κανει καλη εντυπωση, φαινοταν απολυτα συνειδητοποιημενη για τη δουλεια και τη κατασταση της. Αυτο σημαινει οτι εχει σκλυρηνει πολυ συναισθηματικα. Το ιδιο πιστευω οτι ισχυει για ολες τις εκδιδομενες. Δεν μπορει ενας ανθρωπος που ειναι αναγκασμενος να δινει το κορμι του στον οποιοδηποτε χωρις να εχει δικαιωμα αντιρρησης να αφησει τον εαυτο του ευαλωτο σε συναισθηματισμους. Ειναι θεμα αυτοσυντηρησης που οι γυναικες το εχουν πολυ ανεπτυγμενο ετσι κι αλλιως, φαντασου οι εκδιδομενες...
Η συμβουλη μου ειναι η εξης: οσο και να σε πονεσει, πρεπει να επιβαλεις στον εαυτο σου να την διαγραψει. Και αυτο θα στο ελεγα ανεξαρτητα απο το επαγγελμα της. Προχωρα τη ζωη σου.
Η ζωή είναι πολλές φορές σκληρή και οι πουτάνες σκληρότερες.
τα ειπες ολα λεοντα.αλλα στου πουτανακαψουρη την πορτα οσο θελει βροντα.Εσείς τις κάνατε ανθρώπους DarkAngel και συγκεκριμένα οι στερημένοι οι ελληνάρες.ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΙ είναι και το ξέρουμε όλοι πολύ καλά.Απλώς επειδή εδώ οι περισσότεροι τις έχουν 'θεοποιήσει' δεν τον παραδέχονται.Εγώ προσωπικά δεν μπορώ να δεχτώ ότι είναι 'άνθρωπος' ένας που συνεργάζεται και συζεί με πιστολέρο,εμπόρους ναρκωτικών και μαστρωπούς ΕΙΣ ΓΝΩΣΗ ΤΟΥ!!!Αυτά σας τα είχε γράψει και ο moi στο 'χώσιμο σε ιερόδουλες' αλλά κοιτάγατε το πόστ του με την σκέψη του κάτω σας κεφαλιού.Η πουτάνα είναι για να την γαμάμε και να κάνουμε τον χαβαλέ μας.Αν θέλουν σχέση πάμε σε κυριλέ γκόμενα.Ήμαρτον ρε σεις πιά
Ένα άτομο που (ίσως αναγκάζεται να) κατεβάζει τον εαυτό του στο πεζοδρόμιο για να βγάλει χρήματα είναι εκ των πραγμάτων πωρωμένο και συνεπώς είναι πολύ πιο σκληρό από άλλα που κάνουν κοινωνικά αποδεκτά επαγγέλματα.
Δηλαδή θες να πεις ότι όταν δεν έχεις στον ήλιο μοίρα πρέπει ακόμα και να σκοτώσεις για να βγάλεις χρήματα;
Υπάρχουν πολλοί οικονομικοί μετανάστες και παλιότερα πρόσφυγες που δεν είχαν στον ήλιο μοίρα και όμως κατόρθωσαν να επιβιώσουν χωρίς να κάνουν πεζοδρόμιο.
blue black baby, blye black, τα ναυτακια τα ζουμπουρλουδικαΔηλαδή ρε παιδιά δεν υπάρχει περίπτωση να την φέρει στον ίσιο δρόμο όπως έκανε ο Κωνσταντίνου στο "Καλως ήρθε το δολλάριο" και να ζήσουν καλά και εμείς καλύτερα.
blue black baby, blye black, τα ναυτακια τα ζουμπουρλουδικα
Σκεψου ποσους πηρε στο λαιμο της αυτη η ταινια, ολες αυτες τις δεκαετιες >την εχω δει ισα με 100 φορες κ καθε φορα εκει που σκαει στο σπιτι της μετα απο οτου εχει σταματησει τα κωλομπαρα κ την παρλαρει για γαμο κ ιστοριες με πιανουν τα κλαμματα :'( :'(