sexy kity
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 3 Δεκ 2011
- Like
- 0
όποτε θέλεις μωρό μου.Εγω δεν σε εχω τιμησει ποτε αλλα για μια αυταρχικη ποδολατρειουλα το σκεφτομαι
όποτε θέλεις μωρό μου.Εγω δεν σε εχω τιμησει ποτε αλλα για μια αυταρχικη ποδολατρειουλα το σκεφτομαι
Καλή εβδομάδα και σε σένα κουκλί μου !!!!!! Να είσαι πάντα καλά για να μας χαρίζεις αξέχαστες στιγμές !!!!!! :-* :-*Καλησπέρα σε όλους και καλή βδομάδα :-*
Επειδή πολύς ντόρος γίνεται με την Αφροδιτούλα ας πω κάτι που είχα ξαναγράψει όταν είχα πρωτογραφτεί πριν κάποια χρόνια.
Κάποια στιγμή πριν 3-4 χρόνια έσκασε στο greekfoot ελληνίδα αφέντρα εκ Ολλανδίας η οποία δεν ήξερε καλά ελληνικά αλλά ήταν πολύ έμπειρη καθώς είχε δουλέψει σε dungeon της Ολλανδίας κλπ κλπ. Η αφέντρα αυτή θα δούλευε στο dungeon της Εύας με 150 την ώρα. Το δούλεμα εκ Ολλανδίας πήγαινε σύννεφο ώσπου τύπος έσκασε αποκάλυψη πως η συγκεκριμένη 'αφέντρα' που ζητούσε 150, δούλευε κανονικά στο πειραιώς 193 ως στουντιοκόριτσο με 50 ευρώ. Αρχίδια Ολλανδίες και επαγγελματίας αφέντρα...
Η κοροϊδία συνεχιζόταν ακόμα και όταν έσκασε η αποκάλυψη, με την Εύα και την Αφροδίτη να προσπαθούν να μαζέψουν τα ασυμμάζευτα με τελείως φθηνές δικαιολογίες. Το θεώρησα τελείως ξεφτίλα και από τις δυο τους. Ένας θεός ξέρει τι ψέματα θα έχει πει από τότε...
Και από εμφάνιση μην τρελαθούμε. Μέτρια νταρντάνα (τότε ήταν και παχιά τώρα ακούω έχει αδυνατίσει).
γιατρέ μου σε βρίσκω λίγο εμπαθή και δείχνεις να έχεις κάποιο προσωπικό θέμα με την κοπέλα
κατά την γνώμη μου έτσι δεν ξέρω τίποτα
υπάρχουν
παραδείγματα με κοπέλες που ξεκίνησαν από μετάξι και έχουν γίνει call girl
ή κοπέλες που δουλεύουν ταυτόχρονα σε στούντιο και μπουρδέλο
και στην τελική επειδή είναι πιο ειδικευμένο still τόσο κοστολογούσε της υπηρεσίες της τόσο ήθελε
όσο για την καταγωγή δεν έχω δει τέτοια ευαισθησια όταν εχουμε πηξει σε τσιγκανορουμανες και Αλβανίδες
και της βαφτίζουν Βραζιλιάνες Τσέχες Ουγγαρέζες Γερμανίδες Ρωσίδες kltp
Τύπε μου δεν έχω εμπάθεια απλά γνωρίζω κάποια πράγματα και καλό είναι να τα γράφουμε όλα. Στην προκειμένη δεν μου άρεσε καθόλου αυτή η κοροϊδία που είχε κάνει. Πες κοπέλα μου από την αρχή τι είσαι, όχι να το παίζεις ότι ήρθες από Ολλανδίες και τέτοια παραμύθια. Πιστεύω και η ίδια θα το έχει μετανιώσει και ίσως όλο αυτό να ξεκίνησε από την Εύα, το θέμα είναι πως για κάποιες μέρες δουλεύανε όλο το φόρουμ και στο τέλος την ακούσανε από πολλούς.
Και για την εμφάνιση, την προσωπική μου άποψη εξέφρασα. Σίγουρα υπάρχουν πολύ πιο ωραίες εκεί έξω. Τι να κάνουμε;
Στα υπόλοιπα που λες δεν διαφωνώ σε τίποτα.
Σε χαιρέτησα βρε μωρόΠηγα στο κλουβι και ηταν η Αφροδιτη.Καθοταν στο μπαρ με 2 αντρες και ουτε που ηρθε να την δω.Απλα γυρισε.Τι να πω;
καλη διασκεδαση πασχαλιάτικαΚαλημέρα μωρά :-*
Αύριο Σάββατο 19/4 θα με βρείτε στο νέο μας χώρο Cage Studio Κηφισού 30 στο ισόγειο,απο τις 10.00 μέχρι τις 17.00.
Και την Κυριακή 20/4 πάλι στο Cage απο τις 20.00 μέχρι 05.00.
Μην νομίζετε οτι δεν κάνω και απλό πρόγραμμα στο Cage επειδή ειναι χώρος για πιο kinky προγράμματα ;) .