You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Αφροδίτη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα silentone101
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 53
- Εμφανίσεις 7K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
sexy kity
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 3 Δεκ 2011
- Like
- 0
Καλησπερα σε ολα τα μωρα εδω!!!!!!budlover ξαναεπεστρεψα και ειμαι κιφησου 30!!!!!!!φιλια πολλα σε ολους!!!!!!!Ξέρει κανείς που δουλεύει η Αφροδίτη αυτή τη στιγμή. Μέχρι πρόσφατα τη βρίσκαμε στο Κιφησού 30.
sexy kity
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 3 Δεκ 2011
- Like
- 0
Κοίτα εδώ μωρό μου,ποια εγκαινεια????????
εχει καμμια προσφορα στα 30 ευρω το μιασωρο να ερθουμε?????????
έλα να δείς το χώρο μας και θα τα πούμε απο κοντά
DON GIOVANNI
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2011
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Δηλαδή μόνο όσοι γουστάρουν bdsm θα σε απολαμβάνουν ? εμείς οί υπόλοιποι.....νηστεία πλέον ?
sexy kity
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 3 Δεκ 2011
- Like
- 0
Δεν κάνω διακρίσεις μωρό μου,όλοι μπορούν να με απολαύσουν,ανάλογα το τι θέλουν.Δηλαδή μόνο όσοι γουστάρουν bdsm θα σε απολαμβάνουν ? εμείς οί υπόλοιποι.....νηστεία πλέον ?
sexy kity
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 3 Δεκ 2011
- Like
- 0
Έλα βρέ σήμερα αν δεν σου κάνει κόπο,να τα πούμε όλα.ΑΦΡΟΔΤΙΗ EXETE SITE ΜΕ ΤΙΜΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Κ.Λ.Π?
sexy kity
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 3 Δεκ 2011
- Like
- 0
Σου έστειλα.ΔΕΝ μπορω ρε κουκλι να ερθω 9 σημερα τρωω παντοφλα
στειλε σε παρακαλω προσωπικο μυνημα
ευχαριστω
DON GIOVANNI
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2011
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Δεν κάνω διακρίσεις μωρό μου,όλοι μπορούν να με απολαύσουν,ανάλογα το τι θέλουν.
Δηλαδή θα συνεχίσουμε να σε βλέπουμε καί στον πρώτο όροφο ?
sexy kity
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 3 Δεκ 2011
- Like
- 0
Φυσικά,δεν μπορώ να σας αφήσω παραπονεμένους.Δηλαδή θα συνεχίσουμε να σε βλέπουμε καί στον πρώτο όροφο ?
altgreek74
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2005
- Κριτικές
- 2
- Like
- 20
- Πόντοι
- 1
Εγω δεν σε εχω τιμησει ποτε αλλα για μια αυταρχικη ποδολατρειουλα το σκεφτομαι
apoc
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 31
- Like
- 393
- Πόντοι
- 3.115
Δεν δουλευει το λινκΚοίτα εδώ μωρό μου,
έλα να δείς το χώρο μας και θα τα πούμε απο κοντά
sexy kity
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 3 Δεκ 2011
- Like
- 0
Ορίστε μωρό μουΔεν δουλευει το λινκ
Γιώργος Ξύδης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 9
- Like
- 4.698
- Πόντοι
- 1.830
Επειδή πολύς ντόρος γίνεται με την Αφροδιτούλα ας πω κάτι που είχα ξαναγράψει όταν είχα πρωτογραφτεί πριν κάποια χρόνια.
Κάποια στιγμή πριν 3-4 χρόνια έσκασε στο greekfoot ελληνίδα αφέντρα εκ Ολλανδίας η οποία δεν ήξερε καλά ελληνικά αλλά ήταν πολύ έμπειρη καθώς είχε δουλέψει σε dungeon της Ολλανδίας κλπ κλπ. Η αφέντρα αυτή θα δούλευε στο dungeon της Εύας με 150 την ώρα. Το δούλεμα εκ Ολλανδίας πήγαινε σύννεφο ώσπου τύπος έσκασε αποκάλυψη πως η συγκεκριμένη 'αφέντρα' που ζητούσε 150, δούλευε κανονικά στο πειραιώς 193 ως στουντιοκόριτσο με 50 ευρώ. Αρχίδια Ολλανδίες και επαγγελματίας αφέντρα...
Η κοροϊδία συνεχιζόταν ακόμα και όταν έσκασε η αποκάλυψη, με την Εύα και την Αφροδίτη να προσπαθούν να μαζέψουν τα ασυμμάζευτα με τελείως φθηνές δικαιολογίες. Το θεώρησα τελείως ξεφτίλα και από τις δυο τους. Ένας θεός ξέρει τι ψέματα θα έχει πει από τότε...
Και από εμφάνιση μην τρελαθούμε. Μέτρια νταρντάνα (τότε ήταν και παχιά τώρα ακούω έχει αδυνατίσει).
Κάποια στιγμή πριν 3-4 χρόνια έσκασε στο greekfoot ελληνίδα αφέντρα εκ Ολλανδίας η οποία δεν ήξερε καλά ελληνικά αλλά ήταν πολύ έμπειρη καθώς είχε δουλέψει σε dungeon της Ολλανδίας κλπ κλπ. Η αφέντρα αυτή θα δούλευε στο dungeon της Εύας με 150 την ώρα. Το δούλεμα εκ Ολλανδίας πήγαινε σύννεφο ώσπου τύπος έσκασε αποκάλυψη πως η συγκεκριμένη 'αφέντρα' που ζητούσε 150, δούλευε κανονικά στο πειραιώς 193 ως στουντιοκόριτσο με 50 ευρώ. Αρχίδια Ολλανδίες και επαγγελματίας αφέντρα...
Η κοροϊδία συνεχιζόταν ακόμα και όταν έσκασε η αποκάλυψη, με την Εύα και την Αφροδίτη να προσπαθούν να μαζέψουν τα ασυμμάζευτα με τελείως φθηνές δικαιολογίες. Το θεώρησα τελείως ξεφτίλα και από τις δυο τους. Ένας θεός ξέρει τι ψέματα θα έχει πει από τότε...
Και από εμφάνιση μην τρελαθούμε. Μέτρια νταρντάνα (τότε ήταν και παχιά τώρα ακούω έχει αδυνατίσει).
Εγώ πάντως έχω μόνο θετικά να θυμάμαι από αυτό το κορίτσι. Κάθε συνάντηση μαζί της ήταν και καλύτερη από την προηγούμενη. Η Αφροδίτη είναι μια ευγενική πανέμορφη κοπέλα με μεσογειακές καμπύλες και φοβερό κάτι που έμενα με τρελαίνει !!!!!!!
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 219
- Εμφανίσεις
- 33K
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 12K
- Απαντήσεις
- 222
- Εμφανίσεις