Νέα

Αφροδίτη (Αλ Σάλεχ Άφρα του Ιμπραήμ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Duracell
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 608
  • Εμφανίσεις 42K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πως κρίνετε τον διορισμό της...

• SUPER! Η επανίδρυση του Κράτους άρχισε!

Ψήφοι: 20 33,9%
  • ΞΕΦΤΥΛΑ! Δεν υπήρχαν άλλοι άξιοι... ???

Ψήφοι: 39 66,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    59

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
Η φωτό φαντάζομαι είναι από το δικό σου στοκ.

Μη μου τρίβεσαι. Δε γαμάω πουστράκια.

καυλιαρη πιεξουλη να σου κανω μια ΟΝΤΙΣΙΟΝ οχι για το X-FACTOR :uglystupid:

εσενα θα σε στειλω στο SEX-FACTOR  :uglystupid:

Τι λες;;;

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
Και μόνο ότι συμφωνείς με τη φασιστο-Ροζαλία μου φτάνει να καταλάβω τι κουμάσι είσαι.  

απλά διαφωνώ με τον μαλάκα τον ΠΠ σε όλα τα θέματα.

Πες μου ότι συμφωνείς μ αυτό το απόβρασμα της κοινωνίας να καταλάβω και για σένα.

Διάβασε και το θρεντ με τους μουσουλμάνους και πες μου αν συμφωνείς, για να ξέρω από δω και πέρα να μην βρίζω μόνο έναν......

αλλά αν διαφωνείς μαζί του τότε οκ. Ότι και νάσαι ΠουστρόΠαπος  δεν θάσαι......

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
Μόνο μία; Ούτε για προθέρμνση δε φτάνει έτσι όπως την έχουνε κάνει σφεντόνα.

Λέω να πας για ύπνο μπας και ονειρευτείς ότι σε γαμάει ένα χωριό αράπηδες γιατί αλλιώς δε βλέπει χαρά η κωλοτρυπίδα σου.

Καυλιαρη αντρα τι ωραιο υφακι εχεις  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• MALAKAS.jpg
    MALAKAS.jpg
    47 KB · Εμφανίσεις: 22

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
ακρογωνιαιος λιθος του φασισμου ειναι να χαρακτηριζεις οποιον διαφωνει μαζι σου φασιστα

Μην το παρεξηγεις ειναι παρενεργεια απο τα ΥΠΟΘΕΤΑ  :uglystupid: :uglystupid:

Δημιουργουν νευρα γιατι μια ΤΑΠΑ για την παπια δεν ειναι ποτε ΑΡΚΕΤΗ :uglystupid: :uglystupid:

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
Μην το παρεξηγεις ειναι παρενεργεια απο τα ΥΠΟΘΕΤΑ  :uglystupid: :uglystupid:

Δημιουργουν νευρα γιατι μια ΤΑΠΑ για την παπια δεν ειναι ποτε ΑΡΚΕΤΗ :uglystupid: :uglystupid:

τελικά κι αυτό το θρεντ έγινε : "κράξτε τη βρωμόπαπια"!!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

αυτός που δαγκώνει τι είναι ρε ράφμαν? του τσίριζα κι αυτός? :think: :think:

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
Πιεξουλη μην δαγκωνεις πολυ..... :uglystupid:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• px75prosoxi.jpg
    px75prosoxi.jpg
    47,3 KB · Εμφανίσεις: 17

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
τελικά κι αυτό το θρεντ έγινε : "κράξτε τη βρωμόπαπια"!!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

αυτός που δαγκώνει τι είναι ρε ράφμαν? του τσίριζα κι αυτός? :think: :think:

Αφισοκολλητρα του ΠΑΣΟΚ ειναι , ηταν ΝΔ αλλα την κοπανησε  :uglystupid: γιατι δεν του ειχε κανει ενα ρουσφετι
που ειχε ζητησει  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
ειναι μεγαλη ρουφιανα η πιεξουλα..

ΥΓ: O Ιδιος το εχει εξομολογηθει.

ΥΓ2: Δεν μας ειπε βεβαια αν του το εκανε το ΠΑΣΟΚ  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
Αφισοκολλητρα του ΠΑΣΟΚ ειναι , ηταν ΝΔ αλλα την κοπανησε  :uglystupid: γιατι δεν του ειχε κανει ενα ρουσφετι
που ειχε ζητησει  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
ειναι μεγαλη ρουφιανα η πιεξουλα..

ΥΓ: O Ιδιος το εχει εξομολογηθει.

ΥΓ2: Δεν μας ειπε βεβαια αν του το εκανε το ΠΑΣΟΚ  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

παλιός ΝΔ και τώρα ΠΑΣΟΚ??????

και τι δουλειά έχει να υπερασπίζεται τον ΠΠ?

ρε πξ! ξέρεις τι εστί ΠορνόΠαπος ρε συ?

ότι πιο βρωμερό υπάρχει στο ίντερνετ!!!!

κράτα αποστάσεις απ αυτόν τον βρωμύλο γιατί είναι κολλητική η μπόχα. Αν και απ ότι βλέπω οι ΄συμμαχοί του μειώνονται καθημερινά. Μην καταντήσεις αβανταδόρος του....

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
παλιός ΝΔ και τώρα ΠΑΣΟΚ??????

και τι δουλειά έχει να υπερασπίζεται τον ΠΠ?

ρε πξ! ξέρεις τι εστί ΠορνόΠαπος ρε συ?

ότι πιο βρωμερό υπάρχει στο ίντερνετ!!!!

κράτα αποστάσεις απ αυτόν τον βρωμύλο γιατί είναι κολλητική η μπόχα. Αν και απ ότι βλέπω οι ΄συμμαχοί του μειώνονται καθημερινά. Μην καταντήσεις αβανταδόρος του....

Μπορει να πηγε με την "ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΤΕΡΥΓΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ" :grin:

ποιος ξερει....... αβυσσος η ψυχουλα της Πιεξουλας

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
βαρέστε με το μεμα και το τζεην από μια  :jerking:

και πάτε για ύπνο!!!

ρε πουστράκλα, τι έγινε?

πέτυχε η δικιά σου και ψώφησες στον ύπνο????

άντε και καλούς εφιάλτες ναχεις τσογλανε!

καληνύχτα ράφμαν!

msiffredi

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Δεν έχω διαβάσει όλες τις προηγούμενες σελίδες, αλλά καταθέσω την άποψή μου. Την εν λόγω ηθοποιό την γνωρίζω (όχι προσωπικά)εμφανισιακά, πηγαίναμε μαζί στο ίδιο γυμναστήριο (γνωστής αλυσσίδας, ήταν στην οδό Κοραή, τότε).Είχε ωραίο σώμα, ταπεινή άποψή μου αυτό, αλλά το πρόβλημά της ήταν η αναγνωρισιμότητα. Δηλαδή, δεν την αναγνώριζε κανείς στο γυμναστήριο, ούτε της μιλούσε και το είχε πρόβλημα. Μάλιστα, μια ημέρα έκανε εντονότατη παρατήρηση στο γυμναστή γιατί η μουσική (χορευτική)την ενοχλούσε. Όταν ο γυμναστής της είπε να απευθυνθεί στην reception, αυτή νευρικά του απάντησε "ότι όλοι εδώ πέρα είστε πέρα βρέχει". Τον τελευταίο καιρό έγραφε κάτι ανούσια άρθρα (λυπόνταν δήθεν τους μετανάστες)σε εβδομαδιαία εφημερίδα, που διανέμεται δωρεάν. Η Αλ Σάλεχ πρέπει να φαντάζεται τον εαυτό της ως  εκπρόσωπο του αριστερού life style, ξέρετε τώρα, μετανάστες, ομοφυλόφιλοι και κάθε σεξουαλικά κατατρεγμένος...Τώρα, τι θα προσφέρει η εν λόγω, δεν το γνωρίζω, απλά για κάποιο χρονικό διάστημα θα σιτίζεται από το Κράτος.

o palios

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
6
πολυ καψουρα πρεπει να την εχει αυτος που ανοιξε το θεμα...

msiffredi

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Προφανώς παλιότερα πρέπει να "μέτραγε".Τώρα, για σήμερα, τι να πω, γούστα είναι αυτά. Σε κάθε περίπτωση, δεν είναι άσχημη, όχι και για καψούρα, πάντως. Επαναλαμβάνω, περί ορέξεως κολοκυθόπιτα. Όποιος ενδιαφέρεται, μπορεί να τη δει στη πλατεία Κολωνακίου, περνά συνέχεια από εκεί. Οι μειονότητες μειονότητες, αλλά και το ψώνιο για κοινωνική και οικονομική ανέλιξη πρέπει να είναι έντονο σε αυτή.

hussain

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2009
Like
2
Πόντοι
6
Δεν έχω διαβάσει όλες τις προηγούμενες σελίδες, αλλά καταθέσω την άποψή μου. Την εν λόγω ηθοποιό την γνωρίζω (όχι προσωπικά)εμφανισιακά, πηγαίναμε μαζί στο ίδιο γυμναστήριο (γνωστής αλυσσίδας, ήταν στην οδό Κοραή, τότε).Είχε ωραίο σώμα, ταπεινή άποψή μου αυτό, αλλά το πρόβλημά της ήταν η αναγνωρισιμότητα. Δηλαδή, δεν την αναγνώριζε κανείς στο γυμναστήριο, ούτε της μιλούσε και το είχε πρόβλημα. Μάλιστα, μια ημέρα έκανε εντονότατη παρατήρηση στο γυμναστή γιατί η μουσική (χορευτική)την ενοχλούσε. Όταν ο γυμναστής της είπε να απευθυνθεί στην reception, αυτή νευρικά του απάντησε "ότι όλοι εδώ πέρα είστε πέρα βρέχει". Τον τελευταίο καιρό έγραφε κάτι ανούσια άρθρα (λυπόνταν δήθεν τους μετανάστες)σε εβδομαδιαία εφημερίδα, που διανέμεται δωρεάν. Η Αλ Σάλεχ πρέπει να φαντάζεται τον εαυτό της ως  εκπρόσωπο του αριστερού life style, ξέρετε τώρα, μετανάστες, ομοφυλόφιλοι και κάθε σεξουαλικά κατατρεγμένος...Τώρα, τι θα προσφέρει η εν λόγω, δεν το γνωρίζω, απλά για κάποιο χρονικό διάστημα θα σιτίζεται από το Κράτος.

Ρόκο καλως ήρθες, :cheesy:, και συμφωνώ με την άποψή σου. Το αριστερίστικο (και όχι αριστερό, κατά τη γνώμη μου)lifestyle και ιδιαίτερα το κρατικοδίαιτο έχει κάνει την Ελλάδα μικροαστική εκεί που νομίζει ότι είναι προωθημένη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom