Subslave15
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαρ 2024
- Like
- 26
- Πόντοι
- 0
Μάγκες για όποιον ενδιαφέρεται η κυρία Vida έχει τα sessions με το μειωμένο κόστος στα 100 την ώρα για λίγες μέρες.
Μεγάλη ευκαιρία!! Δεν χάνεται τέτοια προσφοράΜάγκες για όποιον ενδιαφέρεται η κυρία Vida έχει τα sessions με το μειωμένο κόστος στα 100 την ώρα για λίγες μέρες.
Πάντα θα υπάρχει ένα ποσοστό αγαθώνΠώς γίνεται ακόμα να τρώνε λεφτά από αθώο κόσμο μέσω insta!!!!
Karaoanoy, eva pragou, afentra.dimitra, mistress_ioanna κλπ.. Ολες αυτες ειναι κατα 99% scam. Και ποσες ακομα δηλαδη. Οποτε προσοχη με το insta και εννοειται ποτε "tribute".Μαγκες το προφίλ kallitoes στο ινστα είναι της findomqueen_irina_ το ίδιο άτομο είναι.
Και καλά σε βάζει σε ομαδική με της ‘φίλες’ της για να σας φάει πιο πολλά λεφτά Πως γίνετε και η δυο τους ίδιο νύχι και ίδιο σχήμα στα δάχτυλα του ποδιού
Ναι έτσι και αλλιώς δεν καυλωνω με το να τον παιζω πίσω από μια οθωνη. Μόνο συναντηση σεσιον με ενδιαφέρη .Karaoanoy, eva pragou, afentra.dimitra, mistress_ioanna κλπ.. Ολες αυτες ειναι κατα 99% scam. Και ποσες ακομα δηλαδη. Οποτε προσοχη με το insta και εννοειται ποτε "tribute".
Μακάρι να μπορούσα να σε βοηθήσω αλλά την βλέπω μόνο όταν έρχεται στην Αθήνα.Καλησπέρα, ξέρετε η κα Βίντα σε ποια περιοχή έχει τον χώρο της; Για εμάς τους εκτός Θεσσαλονίκης που μετακινούμαστε με άμαξα έχει μεγάλη σημασία... Μην μου πείτε γιατί δεν παίρνω τηλέφωνο να την ρωτήσω... Φανταστείτε να έπαιρνε ο καθένας "ναι γεια σας που βρίσκεστε? Α.. δεν με βολεύει γεια."
Όταν την είχα συναντήσει στο παρελθόν ήταν σε airbnb κοντά στον Βαρδάρι, δεν είχε δικό της χώρο. Αν έχει αλλάξει κάτι στην παρούσα φάση δεν το γνωρίζωΚαλησπέρα, ξέρετε η κα Βίντα σε ποια περιοχή έχει τον χώρο της; Για εμάς τους εκτός Θεσσαλονίκης που μετακινούμαστε με άμαξα έχει μεγάλη σημασία... Μην μου πείτε γιατί δεν παίρνω τηλέφωνο να την ρωτήσω... Φανταστείτε να έπαιρνε ο καθένας "ναι γεια σας που βρίσκεστε? Α.. δεν με βολεύει γεια."
κοντά στον σταθμό ΟΣΕΚαλησπέρα, ξέρετε η κα Βίντα σε ποια περιοχή έχει τον χώρο της; Για εμάς τους εκτός Θεσσαλονίκης που μετακινούμαστε με άμαξα έχει μεγάλη σημασία... Μην μου πείτε γιατί δεν παίρνω τηλέφωνο να την ρωτήσω... Φανταστείτε να έπαιρνε ο καθένας "ναι γεια σας που βρίσκεστε? Α.. δεν με βολεύει γεια."
Για καιρό θα το έχει .... και δε το λες και μειωμενο , μειωμενο θα ήταν αν το ειχε 80.Μάγκες για όποιον ενδιαφέρεται η κυρία Vida έχει τα sessions με το μειωμένο κόστος στα 100 την ώρα για λίγες μέρες.
Φιλε εγώ πήγα . Να ξέρεις ότι τα πόδια της είναι θεοστραβα και έχει κότσι στα πλάγια. Έφυγα και δεν καθησαΚάποιος με εμπειρία με την irina να μου πει την γνώμη του ?Θέλεις να παίξεις και να υποταχθεις στα πόδια μου;?; Για λάτρες του φετίχ!!!!
Ωραίος και άλλος μου είπε τα ίδια σε προσωπικό μήνυμα ,νασαι καλά αδερφέΦιλε εγώ πήγα . Να ξέρεις ότι τα πόδια της είναι θεοστραβα και έχει κότσι στα πλάγια. Έφυγα και δεν καθησα
Αν είναι η γνωστή Σάντρα έχουν γραφτεί κάποια σχόλια, δεν ξέρω τι ισχύει έχει και θρεντ. Δεν την έχω επισκεφθεί αλλά από φώτο εμφανισιακά φαίνεται καλή. Σίγουρα πάντως οι τιμές της -για μένα- ξεφεύγουν αρκετά. Αν μπεις στο site της (συνήθως το αναφέρει στις αγγελίες της) τις έχει αναρτημένες.Καλησπέρα, γνωρίζει κανείς αν η συγκεκριμένη έχει σταματήσει???
Aν σκοπεύεις να πας να είσαι πολύ προσεκτικός. Ιδανικά να πάρεις ένα νούμερο καρτοκινητού και να κλείσεις από εκεί ραντεβού.Καλησπέρα, γνωρίζει κανείς αν η συγκεκριμένη έχει σταματήσει???