Subslave15
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαρ 2024
- Like
- 30
- Πόντοι
- 0
Μάγκα ξεκόλλα για καλό το έκανα για όσους μπορεί να ενδιαφέρονται σαν και εμένα στο είπα και πριν.Κινέζος δεν το παίζω απλά όλη μέρα είμαι στο πόδι και δουλεύω και σπουδάζω μακάρι να είχα παραπάνω χρόνο να μπορούσα να διαφωνήσω.Σου εξήγησα από από πριν πως έχουν τα πράγματα.Δυόμιση μήνες περιπού πρέπει να έχω αυτό το acc και γράφω καλά λόγια γιατί όντως κάθε φορά που την επισκέπτομαι είναι καλύτερη από την άλλη και αυτό είναι η αλήθεια.Και όπως είπα από μια επαγγελματία έχω κάποιες εμπειρίες και γράφω για να ξέρουν και οι υπόλοιποι πόσο μου αρέσει και να την προτείνω σε όποιον άλλο ενδιαφέρετε.Άλλωστε μόνο 20 είμαι στο έχω πεί ούτε πολύ καιρό μπορώ να έχω το acc ούτε πολλές εμπειρίες να έχω απλώς γράφω για τις δικές μου όπως και ο καθένας μπορεί να γράψει για τις δικές του.Δεν θα σε πώ πως να γράψεις ή τι να γραψείς γιατί είσαι και στο forum χρόνια και είσαι πολύ μεγαλύτερος απο εμένα και στον χώρο πολύ παραπάνω χρόνια από εμένα και το σέβομαι αυτό.Την θέση μου απλώς ήθελα να ξεκαθαρήσω.Καλά απλά πέταξες την διαφήμιση ,τώρα απλά Κινέζος ,Κινέζα για την ακρίβεια αιντε βρε ξύπνια
Τελευταία τροποποίηση: