micheleangelo_
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2023
- Like
- 16
- Πόντοι
- 0
Εμενα πάλι αφέντρα της κάρτας μου φαίνεται.@findomqueen_irina_ στο IG από Θεσσαλονίκη. Παρά πολύ καλή.
Εμενα πάλι αφέντρα της κάρτας μου φαίνεται.@findomqueen_irina_ στο IG από Θεσσαλονίκη. Παρά πολύ καλή.
Δεν σου φαίνεται. Τις κάρτας είναι η κοπέλα. Όποια εν έτη 2024 ζητάει προκαταβολή για οποιαδήποτε υπηρεσία από κοντά = scamΕμενα πάλι αφέντρα της κάρτας μου φαίνεται.
Αφού γράφει ο άνθρωπος ότι μόνο με την Vida έχει εμπειρίες, τι θες να κάνει; Να γραφεί για αφέντρες που δεν έχει συναντήσει;Φαίνεται ότι δεν φτάνουν οι φουλ διαφημίσεις στα site,η αναγραφή με έντονα γράμματα ‘’Η ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΗ ΑΦΕΝΤΡΑ’’(αστείο ) ,βάλαμε και προμοτορες τώρα η μήπως όχι ?προφιλ καινούργιο με 5 ολάκερα μηνύματα και μαντέψτε .ω ναι όλα μιλαν για την απίστευτη αφέντρα βίδα η στέκα , ορμάτε παιδιά τώρα και με έκπτωση για να πάει το κορίτσι μας διακοπές
Καλά ναι ανακάλυψε τον τροχό και αφού τον ανακάλυψε είπε να κάνει και μια εγγραφή για να μοιραστεί τις ανύπαρκτες κατά τα λεγόμενα σου εμεπειριες στους ιθαγενείς του forum αλλά ναι μπορεί να είναι και έτσιΑφού γράφει ο άνθρωπος ότι μόνο με την Vida έχει εμπειρίες, τι θες να κάνει; Να γραφεί για αφέντρες που δεν έχει συναντήσει;
Όσο για το στέκα τι να σου γράψω τώρα; Όσοι την έχουν δει ξέρουν τι κορμάρα έχει.
Αδερφούλη δίκιο έχει το παλικάρι αφού προφανώς και θα γράψω για την Vida γιατί είναι και η μόνη μου εμπειρία.Εγώ τα γράφω γιατί όντως κάθε session ήταν υπέροχο και σου λέει και ο Κώστας πως έχει κορμάρα.Και στην τελική forum είναι να μοιράζετε ο καθένας εμπειρίες.Ο λόγος που έγραψα το προηγούμενο είναι για να το μοιραστώ και με άλλους ανθρώπους που μπορεί να θέλουν να την επισκεφτούν(συμπεριλαμβανομένου και εμένα).Όσο αναφορά το acc είμαι 20 από πότε να το έχω.Φαίνεται ότι δεν φτάνουν οι φουλ διαφημίσεις στα site,η αναγραφή με έντονα γράμματα ‘’Η ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΗ ΑΦΕΝΤΡΑ’’(αστείο ) ,βάλαμε και προμοτορες τώρα η μήπως όχι ?προφιλ καινούργιο με 5 ολάκερα μηνύματα και μαντέψτε .ω ναι όλα μιλαν για την απίστευτη αφέντρα βίδα η στέκα , ορμάτε παιδιά τώρα και με έκπτωση για να πάει το κορίτσι μας διακοπές
Ναι βρε ένταξη είπαμε σε πιστέψαμεΑδερφούλη δίκιο έχει το παλικάρι αφού προφανώς και θα γράψω για την Vida γιατί είναι και η μόνη μου εμπειρία.Εγώ τα γράφω γιατί όντως κάθε session ήταν υπέροχο και σου λέει και ο Κώστας πως έχει κορμάρα.Και στην τελική forum είναι να μοιράζετε ο καθένας εμπειρίες.Ο λόγος που έγραψα το προηγούμενο είναι για να το μοιραστώ και με άλλους ανθρώπους που μπορεί να θέλουν να την επισκεφτούν(συμπεριλαμβανομένου και εμένα).Όσο αναφορά το acc είμαι 20 από πότε να το έχω.
Με έκπτωση πόσο το έχει;Μάγκες έμαθα πως η Κυρία DamaVida θα έχει μειωμένο κόστος για τα sessions στις αρχές του Ιουλίου για ένα περιορισμένο χρονικό διάστημα.Αντικειμενικά θα την πρότεινα σε όλους πρωτάριδες ή έμπειρους.Πραγματικά η Κυρία είναι πανέμορφη και απίστευτη επαγγελματίας με χρόνια εμπειρίας στον χώρο του bdsm.Ακούστε με όταν σας λέω οτι θα είναι μια απίστευτη και αξέχαστη εμπειρία δεν θα το μετανιώσετε.
Είναι δεν είναι προμότορας λίγη σημασία έχει. Η Βίντα είναι σχετικά γνωστή στο χώρο πλέον και κυρίως στην πόλη μας. Όσοι Θεσσαλονικείς ασχολούνται με το άθλημα, θεωρώ το πιθανότερο να την έχουν συναντήσει. Προσωπικά δεν θεωρώ πως κάποιος θα τα κλάψει τα λεφτά του αν του αρέσει το στυλ της. Το θέμα της τιμής-έκπτωσης όμως και το διάστημα της είναι σημαντική πληροφορία. Προσωπικά θεωρώ πως καλό θα είναι να μην αποθαρρύνουμε τέτοιες πρωτοβουλίες. Αν ξέρει ο φίλος περισσότερες λεπτομέρειες καλό θα είναι να μας διαφωτίσει.Καλά ναι ανακάλυψε τον τροχό και αφού τον ανακάλυψε είπε να κάνει και μια εγγραφή για να μοιραστεί τις ανύπαρκτες κατά τα λεγόμενα σου εμεπειριες στους ιθαγενείς του forum αλλά ναι μπορεί να είναι και έτσι
Το θέμα δεν είναι αν τα κλάψεις η όχι και ναι συμφωνώ εγώ που πήγα δεν είπα ποτέ ότι τα έκλαψα άσχετα αν για μένα μόνο όμορφη δεν ήταν ,που ήταν στέκα (αυτό το είχα δει βέβαια και στις φωτό πριν πάω )που σαφέστατα δεν είναι η πιο όμορφη αφέντρα της Θεσσαλονίκης όπως διαφημίζει και όχι δεν έχει την τρομερή εμπειρία που επίσης διαφημίζει αλλά του εναντίον μαύρα σύννεφα στον ουρανό ,το θέμα είναι ότι πολλά χρόνια τώρα εδώ στο forum ,οι παλιοί το έχουν ζήσει άπειρες φορές ,κάποιες πονηρές επαγγελματίες κάνουν δίπλα-τριπλά -4πλα προφίλ για να αυτοδιαφημιστουν,καινούργια προφίλ που όλα τα μηνύματα τους μιλάνε για μια συγκεκριμένη επαγγελματία και τίποτα άλλο ,συγνώμη ρε φίλε αλλά με ενοχλεί να με περνάνε για βόδι για αυτό και πετάγομαι .παμε στο άλλο ,ναι συμφωνώ μαζί σου ότι δεν πρέπει να αποθαρρύνουμε κάποιες εκπτώσεις όμως μεταξύ μας έχετε δει τις καλές στην Ελλάδα η στο εξωτερικό να κάνουν εκπτώσεις ?εγω ποτέ και το τρέχω το άθλημα δεκαετίες ,δεύτερον όσοι έχουν πάει αρκετές φορές με την ίδια πληρώνεται τα ίδια με έναν που θα πάει πρώτη φορά ?εγω πάντως όχι και είμαι σίγουρος πως πολλοί άλλοι επίσης, κλείνοντας το σεντόνι μου θα σας πω κάτι που οι έμπειροι επίσης το έχουν ζήσει ,ξέρετε πόσες φορές μου έχουν πει γράψε θετικά για μένα και θα έχεις επιπλέον έκπτωση ?παντα το ξεκαθάριζα ότι δεν θα το κάνω ποτέ αυτό και για καμία ,στο κάτω κάτω της γραφής και να πείσω κάποιον να πάει που δεν είναι τόσο καλή απλά θα πάει μια φορά και τέλος όπως εγω με την συγκεκριμένη αν πάλι είναι καλή θα πάω και δεύτερη και Τρίτη και Τετάρτη και συνέχεια είτε έχει έκπτωση είτε δεν έχει και ξανατονιζω σαν πελάτης έχεις πάντα έκπτωση στις σωστές επαγγελματίεςΕίναι δεν είναι προμότορας λίγη σημασία έχει. Η Βίντα είναι σχετικά γνωστή στο χώρο πλέον και κυρίως στην πόλη μας. Όσοι Θεσσαλονικείς ασχολούνται με το άθλημα, θεωρώ το πιθανότερο να την έχουν συναντήσει. Προσωπικά δεν θεωρώ πως κάποιος θα τα κλάψει τα λεφτά του αν του αρέσει το στυλ της. Το θέμα της τιμής-έκπτωσης όμως και το διάστημα της είναι σημαντική πληροφορία. Προσωπικά θεωρώ πως καλό θα είναι να μην αποθαρρύνουμε τέτοιες πρωτοβουλίες. Αν ξέρει ο φίλος περισσότερες λεπτομέρειες καλό θα είναι να μας διαφωτίσει.
Φίλε μου είσαι από τα άτομα που σέβομαι στο φόρουμ παρά τα αντίθετα γούστα που ενδεχομένως να έχουμε στις γυναίκες ή σε κάποιες άλλες προσεγγίσεις σε κάποια θέματα. Αυτό που είναι να το πεις το λες χωρίς να το κάνεις έχοντας δεύτερες σκέψεις ή κάποιο όφελος ή να είσαι βαλτός.Το θέμα δεν είναι αν τα κλάψεις η όχι και ναι συμφωνώ εγώ που πήγα δεν είπα ποτέ ότι τα έκλαψα άσχετα αν για μένα μόνο όμορφη δεν ήταν ,που ήταν στέκα (αυτό το είχα δει βέβαια και στις φωτό πριν πάω )που σαφέστατα δεν είναι η πιο όμορφη αφέντρα της Θεσσαλονίκης όπως διαφημίζει και όχι δεν έχει την τρομερή εμπειρία που επίσης διαφημίζει αλλά του εναντίον μαύρα σύννεφα στον ουρανό ,το θέμα είναι ότι πολλά χρόνια τώρα εδώ στο forum ,οι παλιοί το έχουν ζήσει άπειρες φορές ,κάποιες πονηρές επαγγελματίες κάνουν δίπλα-τριπλά -4πλα προφίλ για να αυτοδιαφημιστουν,καινούργια προφίλ που όλα τα μηνύματα τους μιλάνε για μια συγκεκριμένη επαγγελματία και τίποτα άλλο ,συγνώμη ρε φίλε αλλά με ενοχλεί να με περνάνε για βόδι για αυτό και πετάγομαι .παμε στο άλλο ,ναι συμφωνώ μαζί σου ότι δεν πρέπει να αποθαρρύνουμε κάποιες εκπτώσεις όμως μεταξύ μας έχετε δει τις καλές στην Ελλάδα η στο εξωτερικό να κάνουν εκπτώσεις ?εγω ποτέ και το τρέχω το άθλημα δεκαετίες ,δεύτερον όσοι έχουν πάει αρκετές φορές με την ίδια πληρώνεται τα ίδια με έναν που θα πάει πρώτη φορά ?εγω πάντως όχι και είμαι σίγουρος πως πολλοί άλλοι επίσης, κλείνοντας το σεντόνι μου θα σας πω κάτι που οι έμπειροι επίσης το έχουν ζήσει ,ξέρετε πόσες φορές μου έχουν πει γράψε θετικά για μένα και θα έχεις επιπλέον έκπτωση ?παντα το ξεκαθάριζα ότι δεν θα το κάνω ποτέ αυτό και για καμία ,στο κάτω κάτω της γραφής και να πείσω κάποιον να πάει που δεν είναι τόσο καλή απλά θα πάει μια φορά και τέλος όπως εγω με την συγκεκριμένη αν πάλι είναι καλή θα πάω και δεύτερη και Τρίτη και Τετάρτη και συνέχεια είτε έχει έκπτωση είτε δεν έχει και ξανατονιζω σαν πελάτης έχεις πάντα έκπτωση στις σωστές επαγγελματίες
Κάνει κατά καιρούς η Ίσιδα που για μένα είναι από τις κορυφαίες Αφέντρες του χώρου.Καμία συγνώμη ,δεν θίχθηκα ούτε κάνε με πέρασε από το μυαλό ,σε γνωρίζω (από εδώ μέσα ) εξάλλου απλά το έκανα πιο αναλυτικά ,πες μου όμως ,άλλο η επιθυμία και άλλο η πραγματικότητα ,έχεις ακούσει για καμία προσφορά από καλή αφέντρα στην Ελλάδα ,Αθήνα η Θεσσαλονίκη ?εγω πάντως όχι άσχετα αν θα το επιθυμούσα
Φιλαράκι δεν ξέρω παραπάνω λεπτομέρειες προς το παρόν δυστυχώς.Θα το ανακοινώσει στα social της λογικά.Είναι δεν είναι προμότορας λίγη σημασία έχει. Η Βίντα είναι σχετικά γνωστή στο χώρο πλέον και κυρίως στην πόλη μας. Όσοι Θεσσαλονικείς ασχολούνται με το άθλημα, θεωρώ το πιθανότερο να την έχουν συναντήσει. Προσωπικά δεν θεωρώ πως κάποιος θα τα κλάψει τα λεφτά του αν του αρέσει το στυλ της. Το θέμα της τιμής-έκπτωσης όμως και το διάστημα της είναι σημαντική πληροφορία. Προσωπικά θεωρώ πως καλό θα είναι να μην αποθαρρύνουμε τέτοιες πρωτοβουλίες. Αν ξέρει ο φίλος περισσότερες λεπτομέρειες καλό θα είναι να μας διαφωτίσει.
Ποτέ δεν έκανε απλά ναι έχει πολύ φιλικές τιμές και ναι είναι από τις καινούργιες κορυφαίες στον χώρο ,φαίνεται εξάλλου από τις πράξεις και όχι από την μπουρδολογία που θυμίζει κάτι πολιτικούς μαςΚάνει κατά καιρούς η Ίσιδα που για μένα είναι από τις κορυφαίες Αφέντρες του χώρου.
Καλά απλά πέταξες την διαφήμιση ,τώρα απλά Κινέζος ,Κινέζα για την ακρίβεια αιντε βρε ξύπνιαΦιλαράκι δεν ξέρω παραπάνω λεπτομέρειες προς το παρόν δυστυχώς.Θα το ανακοινώσει στα social της λογικά.
Από ότι έχω καταλάβει αν κάποιος γράψει κάτι καλό για μια αφέντρα που δε σου αρέσει, είναι βαλτός από την εν λόγω αφέντρα για να την προωθήσει. Αν πάλι κάποιος γράψει κάτι αρνητικό για μια αφέντρα που γουστάρεις είναι πάλι βαλτός από ανταγωνίστριες αφέντρες.Το θέμα δεν είναι αν τα κλάψεις η όχι και ναι συμφωνώ εγώ που πήγα δεν είπα ποτέ ότι τα έκλαψα άσχετα αν για μένα μόνο όμορφη δεν ήταν ,που ήταν στέκα (αυτό το είχα δει βέβαια και στις φωτό πριν πάω )που σαφέστατα δεν είναι η πιο όμορφη αφέντρα της Θεσσαλονίκης όπως διαφημίζει και όχι δεν έχει την τρομερή εμπειρία που επίσης διαφημίζει αλλά του εναντίον μαύρα σύννεφα στον ουρανό ,το θέμα είναι ότι πολλά χρόνια τώρα εδώ στο forum ,οι παλιοί το έχουν ζήσει άπειρες φορές ,κάποιες πονηρές επαγγελματίες κάνουν δίπλα-τριπλά -4πλα προφίλ για να αυτοδιαφημιστουν,καινούργια προφίλ που όλα τα μηνύματα τους μιλάνε για μια συγκεκριμένη επαγγελματία και τίποτα άλλο ,συγνώμη ρε φίλε αλλά με ενοχλεί να με περνάνε για βόδι για αυτό και πετάγομαι .παμε στο άλλο ,ναι συμφωνώ μαζί σου ότι δεν πρέπει να αποθαρρύνουμε κάποιες εκπτώσεις όμως μεταξύ μας έχετε δει τις καλές στην Ελλάδα η στο εξωτερικό να κάνουν εκπτώσεις ?εγω ποτέ και το τρέχω το άθλημα δεκαετίες ,δεύτερον όσοι έχουν πάει αρκετές φορές με την ίδια πληρώνεται τα ίδια με έναν που θα πάει πρώτη φορά ?εγω πάντως όχι και είμαι σίγουρος πως πολλοί άλλοι επίσης, κλείνοντας το σεντόνι μου θα σας πω κάτι που οι έμπειροι επίσης το έχουν ζήσει ,ξέρετε πόσες φορές μου έχουν πει γράψε θετικά για μένα και θα έχεις επιπλέον έκπτωση ?παντα το ξεκαθάριζα ότι δεν θα το κάνω ποτέ αυτό και για καμία ,στο κάτω κάτω της γραφής και να πείσω κάποιον να πάει που δεν είναι τόσο καλή απλά θα πάει μια φορά και τέλος όπως εγω με την συγκεκριμένη αν πάλι είναι καλή θα πάω και δεύτερη και Τρίτη και Τετάρτη και συνέχεια είτε έχει έκπτωση είτε δεν έχει και ξανατονιζω σαν πελάτης έχεις πάντα έκπτωση στις σωστές επαγγελματίες
Λάθος κατάλαβες ,μάλλον δεν σε βόλευε ,αν κάνει κάποιος έναν λογαριασμό πριν ένα μήνα και γράφεις μόνο για μια επαγγελματία όλα του τα μηνύματα ναι είναι βαλτός η κάνει αυτοπροβολή η συγκεκριμένη επαγγελματίας ,όλα τα αλλά είναι τρίχεςΑπό ότι έχω καταλάβει αν κάποιος γράψει κάτι καλό για μια αφέντρα που δε σου αρέσει, είναι βαλτός από την εν λόγω αφέντρα για να την προωθήσει. Αν πάλι κάποιος γράψει κάτι αρνητικό για μια αφέντρα που γουστάρεις είναι πάλι βαλτός από ανταγωνίστριες αφέντρες.
Πρέπει να καταλάβεις ότι όλοι έχουν το δικαίωμα να γράφουν για την αφέντρα που γουστάρουν ή να κρίνουν μια αφέντρα που τους απογοήτευσε.
Τώρα για την Vida και σχετικά με την εμφάνιση της είναι ακριβώς όπως στις φωτογραφίες, αν κάποιος στις φωτογραφίες βλέπει μια πολύ αδύνατη τότε και στη συνάντηση θα δει μια πολύ αδύνατη. Αν κάποιος (όπως εγώ πχ.) βλέπει μια κουκλάρα με σώμα μοντέλου τότε και από κοντά θα δε και μία κουκλάρα με σωματάρα. Απλά τα πράγματα.