Νέα

Αφέντρες στην Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kostasdou

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2021
Like
656
Πόντοι
81
Υπάρχουν επαγγελματίες αφέντρες που έχουν και άλλες υποχρεώσεις εκτός του να δέρνουν τους φωστήρες υποτακτικούς που μετράνε πόσες μέρες κάθεται μια αφέντρα σε μια πόλη. Αν μια αφέντρα έχει μαζέψει σε 3 μέρες το ποσό που είχε ως στόχο γιατί να μην γυρίσει στην πόλη της; Επειδή κάποιοι κολλημένοι στόκοι θεωρούν επιτυχία να κάθεται μια μαντάμ σε μια άλλη πόλη 1 βδομάδα; Μπορεί πχ. η μαντάμ που κάθεται σε άλλη πόλη μια βδομάδα να μην έχει υποχρεώσεις ή να βαράει μύγες στην έδρα της. Χαλαρώστε ορισμένοι φωστήρες με τα γελοία συμπεράσματά σας και χαρείτε τις στιγμές που απολαμβάνετε με τις αφέντρες που γουστάρετε.

DELFINI7

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Like
122
Πόντοι
0
Το νήμα είναι για να γράφουμε για αφέντρες, το να γράφεις την ανοησία σου για να με προσβάλεις είναι τουλάχιστον ηλίθιο. Ότι γουστάρω θα γράφω και εσύ αν δε θέλεις μην το διαβάζεις. Απλό είναι. ΕΛΕΟΣ.
Έχεις κουράσει πολύ,πως σε δέχεται η vida?

DELFINI7

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Like
122
Πόντοι
0
:rockon::rockon::rockon::rockon::rockon::jerking::jerking::jerking::jerking:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Επικίνδυνη και στο trampling ,από προσωπική εμπειρία
Ευτυχώς που μείναμε μόνο στην συζήτηση δεν μπορεί να λένε όλοι ψέματα

kostasdou

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2021
Like
656
Πόντοι
81
Έχεις κουράσει πολύ,πως σε δέχεται η vida?
Μάλλον πιάνεις το πληκτρολόγιο μόνο για να ξεκουράσεις το χέρι σου από τον αυνανισμό. Γιατί κύριε γραφικέ (ή ώριμη μαντάμ με τους πολλαπλούς λογαριασμούς) ασχολείσαι με εμένα και μια ανάρτησή μου που γράφτηκε πριν 10 μέρες; Πήγαινε συνέχισε τη δουλίτσα σου και παράτα με. Εκτός βέβαια αν θες να συνεχίσουμε και να γεμίσει το νήμα με μερικές σελίδες όπου θα αναφέρεται το όνομα της Vida.

Εγγρ.
6 Οκτ 2024
Like
212
Πόντοι
21
Μάλλον πιάνεις το πληκτρολόγιο μόνο για να ξεκουράσεις το χέρι σου από τον αυνανισμό. Γιατί κύριε γραφικέ (ή ώριμη μαντάμ με τους πολλαπλούς λογαριασμούς) ασχολείσαι με εμένα και μια ανάρτησή μου που γράφτηκε πριν 10 μέρες; Πήγαινε συνέχισε τη δουλίτσα σου και παράτα με. Εκτός βέβαια αν θες να συνεχίσουμε και να γεμίσει το νήμα με μερικές σελίδες όπου θα αναφέρεται το όνομα της Vida.
Φίλε χωρις παρεξήγηση. Δεν φταίνε αυτοί οι παρόμοιοι που γράφουν αλλά εσύ που τους απαντάς. Σίγουρα αν έχεις κουράσει δεν έχεις μόνος σου... Ναι η Βίντα καλώς ή κσκώς είναι η μόνη τύπου Αφέντρα κοπέλα που έχουμε στην πόλη με σοβαρό εξοπλισμό και διάθεσιμη να το ασκήσει επάγγελμστικα . Όποιος ενδιαφέρεται πηγαίνει.

• Like
Αντιδράσεις: LB
Εγγρ.
6 Οκτ 2024
Like
212
Πόντοι
21
Καποτε η πολη σας είχε και μια Ηλεκτρα αλλά καταλάβατε/με την απώλεια της όταν σταμάτησε. Μέχρι τότε για πολλους απλά υπήρχε με αμφιλεγόμενα σχόλια στο τότε greekfoot. Δεν συγκρίνω τα μεγέθη αλλα συγκρινω τις καταστασεις.

kostasdou

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2021
Like
656
Πόντοι
81
Φίλε χωρις παρεξήγηση. Δεν φταίνε αυτοί οι παρόμοιοι που γράφουν αλλά εσύ που τους απαντάς. Σίγουρα αν έχεις κουράσει δεν έχεις μόνος σου... Ναι η Βίντα καλώς ή κσκώς είναι η μόνη τύπου Αφέντρα κοπέλα που έχουμε στην πόλη με σοβαρό εξοπλισμό και διάθεσιμη να το ασκήσει επάγγελμστικα . Όποιος ενδιαφέρεται πηγαίνει.
Βλέπεις όμως και εσύ τι κάνεις; Παραθέτεις ανάρτησή μου για να γράψεις ένα σχόλιο για εμένα. Μπορεί να το κάνεις καλοπροαίρετα αλλά εγώ λόγω χαρακτήρα θα απαντήσω. Να σου πω και την αλήθεια; Δε με ενδιαφέρει αν έχω κουράσει, ας μην ασχολούνται μαζί μου τα γραφικά τρολ για να μην τους απαντώ. Απλό είναι και όποιος κατάλαβε κατάλαβε. Καλή συνέχεια να έχεις.

tomfoorerry

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2023
Like
34
Πόντοι
0
Το μονο βεβαιο ειναι οτι οντως δεν τον ενδιαφερει που κουραζει χαχα. Θα ακουτε υμνωδιες για τη Βιδα τα προσεχη 2854 χρονια....αχ καποτε ηταν κι η Καλογιαννη εδω κι εφυγε Κυπρο γμτ την ατυχια μου

Εγγρ.
6 Οκτ 2024
Like
212
Πόντοι
21
Βλέπεις όμως και εσύ τι κάνεις; Παραθέτεις ανάρτησή μου για να γράψεις ένα σχόλιο για εμένα. Μπορεί να το κάνεις καλοπροαίρετα αλλά εγώ λόγω χαρακτήρα θα απαντήσω. Να σου πω και την αλήθεια; Δε με ενδιαφέρει αν έχω κουράσει, ας μην ασχολούνται μαζί μου τα γραφικά τρολ για να μην τους απαντώ. Απλό είναι και όποιος κατάλαβε κατάλαβε. Καλή συνέχεια να έχεις.
Μάλλον δεν κατάλαβες τι είπα ή τον τρόπο που το είπα. Τεσπά

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
2.159
Πόντοι
446
Το μονο βεβαιο ειναι οτι οντως δεν τον ενδιαφερει που κουραζει χαχα. Θα ακουτε υμνωδιες για τη Βιδα τα προσεχη 2854 χρονια....αχ καποτε ηταν κι η Καλογιαννη εδω κι εφυγε Κυπρο γμτ την ατυχια μου
Για την Μistress Kely λες; Πολύ καλή περίπτωση! Όσο ήταν Θεσσαλονική δεν την είχα επισκεφθεί ούτε μια φορά... Την επισκέφθηκα όταν ερχόνταν από την Κύπρο τύπου τουρ. Για κάποιο λόγο δεν εκτιμάμε τις Αφέντρες όταν τις έχουμε δίπλα μας -στην πόλη μας- και τις αναπολούμε όταν σταματάνε. Το ίδιο ισχυεί και για την Ηλέκτρα που αναφέρθηκε. Πολύ γνήσιο αυθεντικό old school θηλυκό! Βέβαια και άλλες εποχές τότε οι καλές αφέντρες ξεφύτρωναν από παντού και είχαμε και πολλά τουρ... Αλλά πάλι και η Κέλυ και η Ηλέκτρα ήταν πολύ δυνατές.

SLK200GR

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2008
Like
423
Πόντοι
26
Καλή περίπτωση για την πόλη μας,δεν με έχει απογοητεύσει ποτέ ,5 - 6 - 7

Subslave15

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2024
Like
30
Πόντοι
0
Αθήνα δεν κάθεται πάνω από δύο ημέρες αυτό από μόνο του λέει πολλά
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Εμπειρία σε ένα χρόνο;
Φίλε μου το πόσο μια επαγγελματίας μπορεί να παραμείνει σε μια περιοχή δεν έχει την δυνατότητα κανείς μας να το κρίνει καθώς και δεν είναι κριτήριο αξιολόγησης.Μπορεί να υπάρχει ο οποιοσδήποτε λόγος για τον χρόνο διαμονής αλλά όπως και να έχει είναι άσχετο με το πόσο καλή ή πόσο έμπειρη είναι μια επαγγελματίας.Επίσης το οτι η Κυρία Vida ασχολείται επαγγελματικά δύο χρόνια δεν σημαίνει οτι ασχολείται και δύο χρόνια μόνο με το bdsm.Καθώς και ήταν ενεργή στον χώρο για πολλά χρόνια, καμια 10ετία από ότι έχω μάθει τουλάχιστον,καθώς και σίγουρα είχε πολλές εμπειρίες πρωτού ξεκηνήσει στο επαγγελματικό κομμάτι μέσα σε αυτά τα 10 χρόνια(όπως και φαίνεται στα sessions).Εγώ πάντως σε όλες μου της θαυμάσιες εμπειρίες που είχα μαζί της ποτέ δεν ένιωσα ούτε και είχε ποτέ κάποια κατάσταση εκτός ελέγχου.Κάθε στιγμη ένιωθα άνετος και ασφαλής ακόμα και από το πρώτο session.Με βάση αυτό και τα 12 περίπου χρόνια που έχει στον χώρο,και ως μέλος και ως επαγγελματίας, ναι μπορώ να πώ πως η Κυρία Vida είναι πολύ έμπειρη.

forza23

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
6.141
Πόντοι
1.056

Mistress Kelly τρομερή!!! Αποσύρθηκε ή θα μας ξανάρθει καμιά φορά;

• Like

kostasdou

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2021
Like
656
Πόντοι
81
Δεν έχω δει ανακοίνωση ή αγγελία της πολλά χρόνια τώρα.
Η Mistress Kelly πέρσι στα μέσα Νοεμβρίου είχε κάνει ένα tour από τη Θεσσαλονίκη. Το είχε ανακοινώσει και στο facebook. Άντε, για να μη λένε ότι γράφω μόνο για την Vida.

• Ουάου

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
2.159
Πόντοι
446
Η Mistress Kelly πέρσι στα μέσα Νοεμβρίου είχε κάνει ένα tour από τη Θεσσαλονίκη. Το είχε ανακοινώσει και στο facebook. Άντε, για να μη λένε ότι γράφω μόνο για την Vida.
Αυτά να τα γράφουμε στην ώρα τους... :cheesy::cheesy::cheesy: Τώρα μπήκα και το είδα. Βάλε μια αγγελία ρε κοπέλα μου, δεν ξέρουμε που να πρωτοκοιτάξουμε πλέον. Γράφει βέβαια μόνο για κλειστό κύκλο οι συναντήσεις της λόγω περιορισμένης διαμονής. Ίσως σκάσει μύτη τώρα κοντά στις γιορτές.

ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ ΡΕΜΑΛΙΑ!!!! :cheesy::cheesy::cheesy:

forza23

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
6.141
Πόντοι
1.056
Όποιος συναγωνιστής το δει ας ρίξει ένα μήνυμα εδώ!

• Like

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom