Dimitra 35
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Δεκ 2024
- Like
- 48
- Πόντοι
- 0
Γεια σας παλικάρια!!!
Στην Αθήνα μένει μόνο δύο μέρες αφού δεν το κατέχειΗ μόνη ζημιά που κάνει η Vida είναι σε κάτι Αθηναίες μαντάμ επειδή όταν ανακοινώνει την κάθοδό της, τις μέρες που είναι η Vida στην Αθήνα, 10 μέρες πριν και 10 μέρες μετά παίρνουν τα μαστίγιά τους και βαράνε μύγες.
Στην Αθήνα μένει μόνο δύο μέρες αφού δεν το κατέχει
12 χρόνια η βίντα;ένα χρόνο και έχει κάνει ζημιά σε σαλονικιό δεν ξέρει στράπ και πήγε νοσοκομείο ο καψερόςΦίλε μου το πόσο μια επαγγελματίας μπορεί να παραμείνει σε μια περιοχή δεν έχει την δυνατότητα κανείς μας να το κρίνει καθώς και δεν είναι κριτήριο αξιολόγησης.Μπορεί να υπάρχει ο οποιοσδήποτε λόγος για τον χρόνο διαμονής αλλά όπως και να έχει είναι άσχετο με το πόσο καλή ή πόσο έμπειρη είναι μια επαγγελματίας.Επίσης το οτι η Κυρία Vida ασχολείται επαγγελματικά δύο χρόνια δεν σημαίνει οτι ασχολείται και δύο χρόνια μόνο με το bdsm.Καθώς και ήταν ενεργή στον χώρο για πολλά χρόνια, καμια 10ετία από ότι έχω μάθει τουλάχιστον,καθώς και σίγουρα είχε πολλές εμπειρίες πρωτού ξεκηνήσει στο επαγγελματικό κομμάτι μέσα σε αυτά τα 10 χρόνια(όπως και φαίνεται στα sessions).Εγώ πάντως σε όλες μου της θαυμάσιες εμπειρίες που είχα μαζί της ποτέ δεν ένιωσα ούτε και είχε ποτέ κάποια κατάσταση εκτός ελέγχου.Κάθε στιγμη ένιωθα άνετος και ασφαλής ακόμα και από το πρώτο session.Με βάση αυτό και τα 12 περίπου χρόνια που έχει στον χώρο,και ως μέλος και ως επαγγελματίας, ναι μπορώ να πώ πως η Κυρία Vida είναι πολύ έμπειρη.
Η Βίντα ασχολείται ερασιτεχνικά με το bdsm κοντά στη δεκαετία. Την ήξερα και απο το φετλαιφ. Επαγγελματικα 2 χρόνια. Μια χαρά είναι η Βίντα και μαθαίνει εύκολα και στροφάρει γρήγορα και είναι για μένα και γκομενάρα.12 χρόνια η βίντα;ένα χρόνο και έχει κάνει ζημιά σε σαλονικιό δεν ξέρει στράπ και πήγε νοσοκομείο ο καψερός
Για γράψε πια έχει κάνει ζημιά?να ξέρουμε και εμείςΗ Βίντα ασχολείται ερασιτεχνικά με το bdsm κοντά στη δεκαετία. Την ήξερα και απο το φετλαιφ. Επαγγελματικα 2 χρόνια. Μια χαρά είναι η Βίντα και μαθαίνει εύκολα και στροφάρει γρήγορα και είναι για μένα και γκομενάρα.
Όσο για ζημιες κτλ δεν δίνω σημασία, ούτε τα πιστεύω γιατί έχω ακούσει και άλλες περιπτώσεις με πολύ πιο έμπειρες σπό τη Βίντα που κλείνουν 30+ χρόνια στο χώρο ότι στέλναν κόσμο στα νοσοκομεία. Οπότε με βάση την κρίση και την εμπειρία μου ζυγίζω την καθεμιά.
Εγώ λέω ότι έχω ακούσει φήμες. Και επειδή είναι φήμες δεν τις υιοθετώ. Και επειδή δεν τις υιοθετώ (δεν βγήκα ποτέ) ούτε θα βγω ποτέ να κράξω καμιά κοπέλα για κάτι τόσο σοβαρό που θα μπορούσε να κάνει ζημιά στη δουλειά της. Με όσες έχω πάει, καμία δεν μου προκάλεσε την παραμικρή ανησυχία ότι μπορεί να μου κάνει ζημιά. Οπότε, επειδή κάποιος/α λέει ή γράφει την (μέ ή χώρις σκοπό) παπάτζα του/της δεν σκοπεύω να συνεχίσω να την αναπαράγω.Για γράψε πια έχει κάνει ζημιά?να ξέρουμε και εμείς
Γειά σου και σε εσέναΓεια σας παλικάρια!!!
Όταν κάποιοι αντί να κάνουν διάλογο γράφουν βρισιές, όταν άλλοι πετάγονται εκεί που δεν τους σπέρνουν και προτρέπουν ανθρώπους να παίξουν ξύλο στο δρόμο κτλ. τρώνε αναφορές οι αναρτήσεις τους και οι διαχειριστές τις σβήνουν.Ξερει κανεις γιατι σβηστηκαν δημοισευσεις απο το νημα ;
Καλά που δεν ξαναπήγα δεν μπορεί όλοι να λένε ψέματαΗ μόνη ζημιά που κάνει η Vida είναι σε κάτι Αθηναίες μαντάμ επειδή όταν ανακοινώνει την κάθοδό της, τις μέρες που είναι η Vida στην Αθήνα, 10 μέρες πριν και 10 μέρες μετά παίρνουν τα μαστίγιά τους και βαράνε μύγες.
Και δικές μου χωρίς να έχω βρίσει η προσβάλει καμία και κανένανΞερει κανεις γιατι σβηστηκαν δημοισευσεις απο το νημα ;
Για τον εαυτό σου μιλάς εσύ βρίζεις και κάνεις και τις αναφορές ντροπήΌταν κάποιοι αντί να κάνουν διάλογο γράφουν βρισιές, όταν άλλοι πετάγονται εκεί που δεν τους σπέρνουν και προτρέπουν ανθρώπους να παίξουν ξύλο στο δρόμο κτλ. τρώνε αναφορές οι αναρτήσεις τους και οι διαχειριστές τις σβήνουν.
Απλά τα πράγματα.
Και τι μου το γράφεις κάνοντας μάλιστα παράθεση την ανάρτηση μου; Χέστηκε η φοράδα στ' αλώνι που πας και που δεν πας.Καλά που δεν ξαναπήγα δεν μπορεί όλοι να λένε ψέματα
Σε παρακαλώ μην ξεκινάς καυγά, πήγαινε καμιά βόλτα να πάρεις αέρα και μη μου συγχίζεσαι.Για τον εαυτό σου μιλάς εσύ βρίζεις και κάνεις και τις αναφορές ντροπή
Η Vida όχι μόνο δεν κάνει ζημιές αλλά αντίθετα μόλις αντιληφθεί ότι κάποιος είναι επικίνδυνος για τον ίδιο του τον εαυτό δεν τον δέχεται ξανά. Μου το έχει πει υποτακτικός που τον έχει απορρίψει.
Μάλλον έχει πολλούς υποτακτικούς και για αυτό μπορεί να διώχνει.
Υ.Γ.: Παρακαλώ πολύ μην αρχίσετε τις παραθέσεις και τις βρισιές γιατί όπως μπορείτε να δείτε (από τις αναφορές) έτσι και αλλιώς έχουν σβηστεί οι προχθεσινές αναρτήσεις που βρίζατε.
Θετικό σχόλιο είχα γράψει αλλά ξεχνάς πολύ καλή στην επικοινωνία αλλά δεν παίξαμε, φίλε χρειάζεσαι βοήθειαΣε παρακαλώ μην ξεκινάς καυγά, πήγαινε καμιά βόλτα να πάρεις αέρα και μη μου συγχίζεσαι.