Φίλε μου το πόσο μια επαγγελματίας μπορεί να παραμείνει σε μια περιοχή δεν έχει την δυνατότητα κανείς μας να το κρίνει καθώς και δεν είναι κριτήριο αξιολόγησης.Μπορεί να υπάρχει ο οποιοσδήποτε λόγος για τον χρόνο διαμονής αλλά όπως και να έχει είναι άσχετο με το πόσο καλή ή πόσο έμπειρη είναι μια επαγγελματίας.Επίσης το οτι η Κυρία Vida ασχολείται επαγγελματικά δύο χρόνια δεν σημαίνει οτι ασχολείται και δύο χρόνια μόνο με το bdsm.Καθώς και ήταν ενεργή στον χώρο για πολλά χρόνια, καμια 10ετία από ότι έχω μάθει τουλάχιστον,καθώς και σίγουρα είχε πολλές εμπειρίες πρωτού ξεκηνήσει στο επαγγελματικό κομμάτι μέσα σε αυτά τα 10 χρόνια(όπως και φαίνεται στα sessions).Εγώ πάντως σε όλες μου της θαυμάσιες εμπειρίες που είχα μαζί της ποτέ δεν ένιωσα ούτε και είχε ποτέ κάποια κατάσταση εκτός ελέγχου.Κάθε στιγμη ένιωθα άνετος και ασφαλής ακόμα και από το πρώτο session.Με βάση αυτό και τα 12 περίπου χρόνια που έχει στον χώρο,και ως μέλος και ως επαγγελματίας, ναι μπορώ να πώ πως η Κυρία Vida είναι πολύ έμπειρη.