Εσύ κάνεις στράπ; κάνε να δεις τι ζημιά θα σε κάνειΝαι σίγουρα σε πιστέψαμε. Με τους φίλους σου την ώρα που παίζεται τάβλι συζητάτε πως σας γάμησε η Vida και αν σας έκανε ζημιά;
Τώρα που έρχονται τα Χριστούγεννα θα βγει και κανένα ξωτικό να παραπονιέται ότι του ξέσκισε την πλάτη το μαστίγιο της Vida.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Αφέντρες στην Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα kiri77
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 285K
-
- Ετικέτες
- domina fetish αυταρχικό θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
η Vida είναι αυτή τη στιγμή ότι καλύτερο έχει σε αφέντρα η Ελλάδα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Επικίνδυνη και στο trampling ,από προσωπική εμπειρίαΤο μόνο τρολ είσαι εσύ, έχει κάνει ζημιά σε Σαλονικιό με το στράπ
kostasdou
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2021
- Like
- 656
- Πόντοι
- 81
Το τι κάνω και τι όχι αφορά εμένα και την αφέντρα μου. Αν κάποια στιγμή στηθώ να με γαμήσει μια αφέντρα αυτή που θα εμπιστευτώ ΠΡΩΤΗ είναι η Vida. Μετά ίσως στηθώ να με γαμήσει καμία άλλη. Αν πάντως αποφασίσω να χάσω την παρθενιά μου θα την χάσω από την Vida όσο και να σκούζουν ορισμένοι εμπαθείς.
Όσο για κάποιους που γράφουν ότι η Vida είναι επικίνδυνη στο trampling τους απαντώ αυτό είναι τόσο γελοίο όσο δεν πάει. Αν είναι επικίνδυνη μια γυναίκα με σώμα μοντέλου όπως η Vida τότε οι στρουμπουλοκομψές που μας παρουσιάζουν ως υπεραφέντρες τι είναι; Σοβαρευτείτε επιτέλους.
Όσο για κάποιους που γράφουν ότι η Vida είναι επικίνδυνη στο trampling τους απαντώ αυτό είναι τόσο γελοίο όσο δεν πάει. Αν είναι επικίνδυνη μια γυναίκα με σώμα μοντέλου όπως η Vida τότε οι στρουμπουλοκομψές που μας παρουσιάζουν ως υπεραφέντρες τι είναι; Σοβαρευτείτε επιτέλους.
kostasdou
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2021
- Like
- 656
- Πόντοι
- 81
Μάλλον ορισμένοι είναι πολλοί εμπαθείς ή τους έχει βάλει καμία μαντάμ να γράφουν αηδίες για την Vida.
Αυτό που καταφέρνουν όμως είναι να ακούγεται πιο πολύ το όνομα της Vida.
Αν η Vida ήταν τόσο άσχετη ή τόσο επικίνδυνη όσο γράφουν δε θα άνοιγε δικό της dungeon, δε θα είχε τακτικούς πελάτες, δε θα πήγαιναν όλο και περισσότεροι νέοι υποτακτικοί και ούτε θα είχε τέτοια επιτυχία κάθε φορά που κατεβαίνει στην Αθήνα.
Ενώ στην Αθήνα έχουμε πολλές αφέντρες η Vida έχει κάθε φορά επιτυχία. Αυτό από μόνο του κάτι λέει, τα υπόλοιπα είναι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε.
Μπορεί πάλι κάποιοι να ενοχλήθηκαν που η Μαρία Ιατροπούλου για να μάθει για το bdsm πήρε συνέντευξη από τη Vida και όχι από την αφέντρα της αρεσκείας τους.
Υ.Γ.: Συνεχίστε να παραθέτετε μηνύματά μου ώστε να γίνεται περισσότερη συζήτηση για την Vida.
Αν η Vida ήταν τόσο άσχετη ή τόσο επικίνδυνη όσο γράφουν δε θα άνοιγε δικό της dungeon, δε θα είχε τακτικούς πελάτες, δε θα πήγαιναν όλο και περισσότεροι νέοι υποτακτικοί και ούτε θα είχε τέτοια επιτυχία κάθε φορά που κατεβαίνει στην Αθήνα.
Ενώ στην Αθήνα έχουμε πολλές αφέντρες η Vida έχει κάθε φορά επιτυχία. Αυτό από μόνο του κάτι λέει, τα υπόλοιπα είναι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε.
Μπορεί πάλι κάποιοι να ενοχλήθηκαν που η Μαρία Ιατροπούλου για να μάθει για το bdsm πήρε συνέντευξη από τη Vida και όχι από την αφέντρα της αρεσκείας τους.
Υ.Γ.: Συνεχίστε να παραθέτετε μηνύματά μου ώστε να γίνεται περισσότερη συζήτηση για την Vida.
Χεχε αυτό δεν είναι dungeon, ένα χρόνο στο βδσμ άπειρη και άσχετηΜάλλον ορισμένοι είναι πολλοί εμπαθείς ή τους έχει βάλει καμία μαντάμ να γράφουν αηδίες για την Vida.
kostasdou
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2021
- Like
- 656
- Πόντοι
- 81
Ορισμένοι δε μπορούν να καταλάβουν τι είναι dungeon και τι όχι και κάθονται και γράφουν τις κατινιές τους σαν γυναικούλες. Παρεμπιπτόντως στο dungeon της Vida υπάρχει κανονική ιατρική γυναικολογική καρέκλα σε περίπτωση που θελήσουν να εξεταστούν.
Subslave15
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαρ 2024
- Like
- 30
- Πόντοι
- 0
Μάγκες αυτό περι επικινδυνότητας ή απειρίας για την Κυρία Vida που γράφετε αλήθεια δεν ξέρω από που το σκεφτήκατε.Ακόμα και από την πρώτη φορά που πήγα χωρίς καμιά εμπειρία στον χώρο του bdsm όχι μόνο δεν με έκανε να φοβηθώ αλλά και κατάφερε και να με ησυχάσει μιας και ήμουν αγχωμένος όσο δεν πάει,που νομίζω είναι και το μόνο λογικό για ένα 19χρονο.Και από τότε, ακόμα και αν ανέβαινε το επίπεδο και δοκιμάζαμε και καινούρια πράγματα ποτέ δεν ένιωσα ανασφάλεια ή κάποιο κίνδυνο.Σε όλα ήταν υπομονετική και με οδηγούσε σε κάθε εμπειρία με τον δικό της υπέροχο τρόπο.Πείτε οτι θέλετε,πείτε με διαφημηστή ή τρολλ ή οτιδήποτε,εγώ μιλάω από καρδιά όταν λέω οτι είναι πανέμορφη,πανέξυπνη,πάρα πολύ έμπειρη και υπομονετική δίνοντας πάντα σημασία στην ασφάλεια του υποτακτικού.Αλήθεια από τότε που έχω πάει πρώτη φορά δεν έχω σταματήσει να πηγαίνω και όχι μόνο δεν μετάνιωσα καμιά φορά αλλά ευχατιστήθηκα το κάθε δευτερόλεπτο από αυτές.
Διαγραμμένο μέλος 250488
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2024
- Like
- 210
- Πόντοι
- 21
Στα άλλα νεα της ημέρας στο πρόγραμμα του άλλου σάιτ φαίνεται να επέστρεψε για την εβδομάδα αυτή η εβελίνα. Για αυταρχικό στα στούντιο ειναι πολυ τίμια επιλογή και απο εμφάνιση οκ.
micheleangelo_
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2023
- Like
- 16
- Πόντοι
- 0
nikoleta eleni
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Νοε 2024
- Like
- 358
- Πόντοι
- 20
Όχι αλλά θα με ενδιέφερε..Ξερή κανεις τίποτα για αυτήν;
micheleangelo_
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2023
- Like
- 16
- Πόντοι
- 0
Αθήνα είναι. Τα Χριστούγεννα θα κατέβω και εάν αξίζει ίσος κλείσω σεσιον. Άμα ξέρει κάποιος να ενημέρωση παρακαλώ.Όχι αλλά θα με ενδιέφερε..
Themakosss25
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Φεβ 2023
- Like
- 24
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα κύριοι. Ξέρει κανένας για την Nena ki? Που είχε κάνει με τον λαμανιφ το βίντεο τότε ;
nikoleta eleni
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Νοε 2024
- Like
- 358
- Πόντοι
- 20
Θα με ενδιέφερε…Αθήνα είναι. Τα Χριστούγεννα θα κατέβω και εάν αξίζει ίσος κλείσω σεσιον. Άμα ξέρει κάποιος να ενημέρωση παρακαλώ.
jeerybelly
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2023
- Like
- 133
- Πόντοι
- 0
που και πως την βρίσκουμε φίλε μου. Μήπως κλείσω κάτι και σας πω την εμπειρίαΚαλησπέρα κύριοι. Ξέρει κανένας για την Nena ki? Που είχε κάνει με τον λαμανιφ το βίντεο τότε ;
micheleangelo_
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2023
- Like
- 16
- Πόντοι
- 0
Το ινσταγκραμ τιςπου και πως την βρίσκουμε φίλε μου. Μήπως κλείσω κάτι και σας πω την εμπειρία
Αν κλείσεις φίλε πες μας εντυπώσειςπου και πως την βρίσκουμε φίλε μου. Μήπως κλείσω κάτι και σας πω την εμπειρία
Συνημμένα
Παίζει για συναντήσεις;Το ινσταγκραμ τις
Αν κλείσεις φίλε πες μας εντυπώσεις
Η Αριάδνη έχει έρθει και Αθήνα πολύ καλήΧεχε αφού δεν ξέρει στράπ ζημιά έκανε η Αριάδνη το λέει ότι δεν κάνει
Κρίμα για εσένα που έχεις γράψει πολλές ανακρίβειεςΑυτό το thread αρχισε να αντιιγράφει επικίνδυνα το thread της Αθήνας ..... κρίμα
Αθήνα δεν κάθεται πάνω από δύο ημέρες αυτό από μόνο του λέει πολλάΜάγκες αυτό περι επικινδυνότητας ή απειρίας για την Κυρία Vida που γράφετε αλήθεια δεν ξέρω από που το σκεφτήκατε.Ακόμα και από την πρώτη φορά που πήγα χωρίς καμιά εμπειρία στον χώρο του bdsm όχι μόνο δεν με έκανε να φοβηθώ αλλά και κατάφερε και να με ησυχάσει μιας και ήμουν αγχωμένος όσο δεν πάει,που νομίζω είναι και το μόνο λογικό για ένα 19χρονο.Και από τότε, ακόμα και αν ανέβαινε το επίπεδο και δοκιμάζαμε και καινούρια πράγματα ποτέ δεν ένιωσα ανασφάλεια ή κάποιο κίνδυνο.Σε όλα ήταν υπομονετική και με οδηγούσε σε κάθε εμπειρία με τον δικό της υπέροχο τρόπο.Πείτε οτι θέλετε,πείτε με διαφημηστή ή τρολλ ή οτιδήποτε,εγώ μιλάω από καρδιά όταν λέω οτι είναι πανέμορφη,πανέξυπνη,πάρα πολύ έμπειρη και υπομονετική δίνοντας πάντα σημασία στην ασφάλεια του υποτακτικού.Αλήθεια από τότε που έχω πάει πρώτη φορά δεν έχω σταματήσει να πηγαίνω και όχι μόνο δεν μετάνιωσα καμιά φορά αλλά ευχατιστήθηκα το κάθε δευτερόλεπτο από αυτές.
Εμπειρία σε ένα χρόνο;Μάγκες αυτό περι επικινδυνότητας ή απειρίας για την Κυρία Vida που γράφετε αλήθεια δεν ξέρω από που το σκεφτήκατε.Ακόμα και από την πρώτη φορά που πήγα χωρίς καμιά εμπειρία στον χώρο του bdsm όχι μόνο δεν με έκανε να φοβηθώ αλλά και κατάφερε και να με ησυχάσει μιας και ήμουν αγχωμένος όσο δεν πάει,που νομίζω είναι και το μόνο λογικό για ένα 19χρονο.Και από τότε, ακόμα και αν ανέβαινε το επίπεδο και δοκιμάζαμε και καινούρια πράγματα ποτέ δεν ένιωσα ανασφάλεια ή κάποιο κίνδυνο.Σε όλα ήταν υπομονετική και με οδηγούσε σε κάθε εμπειρία με τον δικό της υπέροχο τρόπο.Πείτε οτι θέλετε,πείτε με διαφημηστή ή τρολλ ή οτιδήποτε,εγώ μιλάω από καρδιά όταν λέω οτι είναι πανέμορφη,πανέξυπνη,πάρα πολύ έμπειρη και υπομονετική δίνοντας πάντα σημασία στην ασφάλεια του υποτακτικού.Αλήθεια από τότε που έχω πάει πρώτη φορά δεν έχω σταματήσει να πηγαίνω και όχι μόνο δεν μετάνιωσα καμιά φορά αλλά ευχατιστήθηκα το κάθε δευτερόλεπτο από αυτές.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 17
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 17
- Εμφανίσεις