Νέα

Αφέντρες στην Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Simos1978

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2018
Like
205
Πόντοι
1
Ναι σίγουρα σε πιστέψαμε. Με τους φίλους σου την ώρα που παίζεται τάβλι συζητάτε πως σας γάμησε η Vida και αν σας έκανε ζημιά;
Τώρα που έρχονται τα Χριστούγεννα θα βγει και κανένα ξωτικό να παραπονιέται ότι του ξέσκισε την πλάτη το μαστίγιο της Vida.
Εσύ κάνεις στράπ; κάνε να δεις τι ζημιά θα σε κάνει

SLK200GR

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2008
Like
423
Πόντοι
26
η Vida είναι αυτή τη στιγμή ότι καλύτερο έχει σε αφέντρα η Ελλάδα.
:rockon::rockon::rockon::rockon::rockon::jerking::jerking::jerking::jerking:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Το μόνο τρολ είσαι εσύ, έχει κάνει ζημιά σε Σαλονικιό με το στράπ
Επικίνδυνη και στο trampling ,από προσωπική εμπειρία

kostasdou

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2021
Like
656
Πόντοι
81
Το τι κάνω και τι όχι αφορά εμένα και την αφέντρα μου. Αν κάποια στιγμή στηθώ να με γαμήσει μια αφέντρα αυτή που θα εμπιστευτώ ΠΡΩΤΗ είναι η Vida. Μετά ίσως στηθώ να με γαμήσει καμία άλλη. Αν πάντως αποφασίσω να χάσω την παρθενιά μου θα την χάσω από την Vida όσο και να σκούζουν ορισμένοι εμπαθείς.
Όσο για κάποιους που γράφουν ότι η Vida είναι επικίνδυνη στο trampling τους απαντώ αυτό είναι τόσο γελοίο όσο δεν πάει. Αν είναι επικίνδυνη μια γυναίκα με σώμα μοντέλου όπως η Vida τότε οι στρουμπουλοκομψές που μας παρουσιάζουν ως υπεραφέντρες τι είναι; Σοβαρευτείτε επιτέλους.

kostasdou

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2021
Like
656
Πόντοι
81
Μάλλον ορισμένοι είναι πολλοί εμπαθείς ή τους έχει βάλει καμία μαντάμ να γράφουν αηδίες για την Vida.
Αυτό που καταφέρνουν όμως είναι να ακούγεται πιο πολύ το όνομα της Vida.
Αν η Vida ήταν τόσο άσχετη ή τόσο επικίνδυνη όσο γράφουν δε θα άνοιγε δικό της dungeon, δε θα είχε τακτικούς πελάτες, δε θα πήγαιναν όλο και περισσότεροι νέοι υποτακτικοί και ούτε θα είχε τέτοια επιτυχία κάθε φορά που κατεβαίνει στην Αθήνα.
Ενώ στην Αθήνα έχουμε πολλές αφέντρες η Vida έχει κάθε φορά επιτυχία. Αυτό από μόνο του κάτι λέει, τα υπόλοιπα είναι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε.
Μπορεί πάλι κάποιοι να ενοχλήθηκαν που η Μαρία Ιατροπούλου για να μάθει για το bdsm πήρε συνέντευξη από τη Vida και όχι από την αφέντρα της αρεσκείας τους.
Υ.Γ.: Συνεχίστε να παραθέτετε μηνύματά μου ώστε να γίνεται περισσότερη συζήτηση για την Vida.

Simos1978

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2018
Like
205
Πόντοι
1
Μάλλον ορισμένοι είναι πολλοί εμπαθείς ή τους έχει βάλει καμία μαντάμ να γράφουν αηδίες για την Vida.
Αυτό που καταφέρνουν όμως είναι να ακούγεται πιο πολύ το όνομα της Vida.
Αν η Vida ήταν τόσο άσχετη ή τόσο επικίνδυνη όσο γράφουν δε θα άνοιγε δικό της dungeon, δε θα είχε τακτικούς πελάτες, δε θα πήγαιναν όλο και περισσότεροι νέοι υποτακτικοί και ούτε θα είχε τέτοια επιτυχία κάθε φορά που κατεβαίνει στην Αθήνα.
Ενώ στην Αθήνα έχουμε πολλές αφέντρες η Vida έχει κάθε φορά επιτυχία. Αυτό από μόνο του κάτι λέει, τα υπόλοιπα είναι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε.
Μπορεί πάλι κάποιοι να ενοχλήθηκαν που η Μαρία Ιατροπούλου για να μάθει για το bdsm πήρε συνέντευξη από τη Vida και όχι από την αφέντρα της αρεσκείας τους.
Υ.Γ.: Συνεχίστε να παραθέτετε μηνύματά μου ώστε να γίνεται περισσότερη συζήτηση για την Vida.
Χεχε αυτό δεν είναι dungeon, ένα χρόνο στο βδσμ άπειρη και άσχετη

kostasdou

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2021
Like
656
Πόντοι
81
Ορισμένοι δε μπορούν να καταλάβουν τι είναι dungeon και τι όχι και κάθονται και γράφουν τις κατινιές τους σαν γυναικούλες. Παρεμπιπτόντως στο dungeon της Vida υπάρχει κανονική ιατρική γυναικολογική καρέκλα σε περίπτωση που θελήσουν να εξεταστούν.

kostasdou

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2021
Like
656
Πόντοι
81
Όσοι ξέρουν από bdsm ξέρουν και που να πάνε, οι άσχετοι πάνε σε κάτι ώριμες μαντάμ και κάτι παχουλοκομψές που κοροϊδεύουν τον κόσμο με πειραγμένες φωτογραφίες. Ο ήλιος άλλωστε είναι για όλους και για όλες.

Subslave15

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2024
Like
30
Πόντοι
0
Μάγκες αυτό περι επικινδυνότητας ή απειρίας για την Κυρία Vida που γράφετε αλήθεια δεν ξέρω από που το σκεφτήκατε.Ακόμα και από την πρώτη φορά που πήγα χωρίς καμιά εμπειρία στον χώρο του bdsm όχι μόνο δεν με έκανε να φοβηθώ αλλά και κατάφερε και να με ησυχάσει μιας και ήμουν αγχωμένος όσο δεν πάει,που νομίζω είναι και το μόνο λογικό για ένα 19χρονο.Και από τότε, ακόμα και αν ανέβαινε το επίπεδο και δοκιμάζαμε και καινούρια πράγματα ποτέ δεν ένιωσα ανασφάλεια ή κάποιο κίνδυνο.Σε όλα ήταν υπομονετική και με οδηγούσε σε κάθε εμπειρία με τον δικό της υπέροχο τρόπο.Πείτε οτι θέλετε,πείτε με διαφημηστή ή τρολλ ή οτιδήποτε,εγώ μιλάω από καρδιά όταν λέω οτι είναι πανέμορφη,πανέξυπνη,πάρα πολύ έμπειρη και υπομονετική δίνοντας πάντα σημασία στην ασφάλεια του υποτακτικού.Αλήθεια από τότε που έχω πάει πρώτη φορά δεν έχω σταματήσει να πηγαίνω και όχι μόνο δεν μετάνιωσα καμιά φορά αλλά ευχατιστήθηκα το κάθε δευτερόλεπτο από αυτές.

Εγγρ.
6 Οκτ 2024
Like
210
Πόντοι
21
Στα άλλα νεα της ημέρας στο πρόγραμμα του άλλου σάιτ φαίνεται να επέστρεψε για την εβδομάδα αυτή η εβελίνα. Για αυταρχικό στα στούντιο ειναι πολυ τίμια επιλογή και απο εμφάνιση οκ.

micheleangelo_

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2023
Like
16
Πόντοι
0
Ξερή κανεις τίποτα για αυτήν;

Συνημμένα

• IMG_0534.jpeg
    IMG_0534.jpeg
    444,3 KB · Εμφανίσεις: 48

Themakosss25

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2023
Like
24
Πόντοι
0
Καλησπέρα κύριοι. Ξέρει κανένας για την Nena ki? Που είχε κάνει με τον λαμανιφ το βίντεο τότε ;

jeerybelly

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2023
Like
133
Πόντοι
0
Καλησπέρα κύριοι. Ξέρει κανένας για την Nena ki? Που είχε κάνει με τον λαμανιφ το βίντεο τότε ;
που και πως την βρίσκουμε φίλε μου. Μήπως κλείσω κάτι και σας πω την εμπειρία

micheleangelo_

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2023
Like
16
Πόντοι
0
Το ινσταγκραμ τις

Αν κλείσεις φίλε πες μας εντυπώσεις

Συνημμένα

• IMG_0538.jpeg
    IMG_0538.jpeg
    1,2 MB · Εμφανίσεις: 41

LYMBE21

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2016
Like
144
Πόντοι
1
Μάγκες αυτό περι επικινδυνότητας ή απειρίας για την Κυρία Vida που γράφετε αλήθεια δεν ξέρω από που το σκεφτήκατε.Ακόμα και από την πρώτη φορά που πήγα χωρίς καμιά εμπειρία στον χώρο του bdsm όχι μόνο δεν με έκανε να φοβηθώ αλλά και κατάφερε και να με ησυχάσει μιας και ήμουν αγχωμένος όσο δεν πάει,που νομίζω είναι και το μόνο λογικό για ένα 19χρονο.Και από τότε, ακόμα και αν ανέβαινε το επίπεδο και δοκιμάζαμε και καινούρια πράγματα ποτέ δεν ένιωσα ανασφάλεια ή κάποιο κίνδυνο.Σε όλα ήταν υπομονετική και με οδηγούσε σε κάθε εμπειρία με τον δικό της υπέροχο τρόπο.Πείτε οτι θέλετε,πείτε με διαφημηστή ή τρολλ ή οτιδήποτε,εγώ μιλάω από καρδιά όταν λέω οτι είναι πανέμορφη,πανέξυπνη,πάρα πολύ έμπειρη και υπομονετική δίνοντας πάντα σημασία στην ασφάλεια του υποτακτικού.Αλήθεια από τότε που έχω πάει πρώτη φορά δεν έχω σταματήσει να πηγαίνω και όχι μόνο δεν μετάνιωσα καμιά φορά αλλά ευχατιστήθηκα το κάθε δευτερόλεπτο από αυτές.
Αθήνα δεν κάθεται πάνω από δύο ημέρες αυτό από μόνο του λέει πολλά

Εμπειρία σε ένα χρόνο;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom