100 ευρώ εδωσα, δεν μου πρότεινε τίποτα,με ρώτησε αν ήθελα να συνεχίσουμε και δεν συνεχίζαμεΗ προσφορά που λες γίνεται μέσα από τα σαίτ και τα σόσιαλ με φώτο, βιντεάκια κτλ Βλέπεις τι "αγοράζεις". Εξάλλου δεν κάνουν όλοι/ες προσφορές δεν είναι υποχρεωμένοι. Όποτε θέλει ο καθένας και αν θέλει κάνει. Η παρουσία της κοπέλας στον ίδιο χώρο μαζί της είναι η αγορά. Δεν με νοιάζει να υπερασπιστώ καμιά βίντα ούτως ή άλλως το 150αρι για μένα είναι υπερβολικό ειδικά και γενικά ακόμα και αν τα έχω. Σε πιο αφηρημένο επίπεδο αναφέρομαι στον χώρο του εκδιδόμενου έρωτα. Είτε είναι στριπτιτζού είτε κωλομπαρού, είτε βίζιτα ειτε αφέντρα κτλ κτλ
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Αφέντρες στην Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα kiri77
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 268K
-
- Ετικέτες
- domina fetish αυταρχικό θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Από περιέργεια ,πόση ώραΠλήρωσα χωρίς να κάνουμε τίποτα 100 ευρώ
Νομίζω συγκρίνουμε μήλα με πορτοκάλια. Διαφορετικά επαγγελματα. Έχω [ληρώσει δικηγόρο μόνο για την να δει την υπόθεση χωρίς να την αναλάβει ή γιατρό για να με εξετάσει χωρίς να μου κάνει επέμβαση. Αλλά αυτά είναι άλλου είδους επαγγέλματα. Σε κάθε περίπτωση....Επαναλαμβάνω ότι θεωρώ ότι η ολοκλήρωση της πράξη της αγοράς και της πώλησης στον εκδιδόμενο χώρο γίνεται με την παρουσια της εκδιδόμενης με τον πελατη ή με την κλήση σε web-sex ή τηλεφωνικό σεξ. Αυτό πιστευω. Αν το βλέπω λάθος μπορεί. Αλλά εγώ ετσι και κλεισω ραντεβου με μια κοπέλα και κατσω μαζι της και φάω το χρόνο μου μιλώντας γιατι αυτο με γεμίζει θεωρώ σωστο να την πληρωσω. Άλλος οχι.Τον ηλεκτρολόγο-υδραυλικό-εργατοτεχνιτες-εγκατάσταση φωτοβολταϊκών-μηχανικός αυτοκινήτων-τυπογράφο -καθαρίστρια και μερικές χιλιάδες ακόμα επάγγελματα-η προσφορά γίνεται από βιντεάκια και σοσιαλ?
Μία ώραΑπό περιέργεια ,πόση ώρα
@SLK200GR ???Μία ώρα
Έλα εξυπνακίστικε το έγκλημα ,1 ώρα από 150 στα 100 ε είναι οκΝομίζω συγκρίνουμε μήλα με πορτοκάλια. Διαφορετικά επαγγελματα. Έχω [ληρώσει δικηγόρο μόνο για την να δει την υπόθεση χωρίς να την αναλάβει ή γιατρό για να με εξετάσει χωρίς να μου κάνει επέμβαση. Αλλά αυτά είναι άλλου είδους επαγγέλματα. Σε κάθε περίπτωση....Επαναλαμβάνω ότι θεωρώ ότι η ολοκλήρωση της πράξη της αγοράς και της πώλησης στον εκδιδόμενο χώρο γίνεται με την παρουσια της εκδιδόμενης με τον πελατη ή με την κλήση σε web-sex ή τηλεφωνικό σεξ. Αυτό πιστευω. Αν το βλέπω λάθος μπορεί. Αλλά εγώ ετσι και κλεισω ραντεβου με μια κοπέλα και κατσω μαζι της και φάω το χρόνο μου μιλώντας γιατι αυτο με γεμίζει θεωρώ σωστο να την πληρωσω. Άλλος οχι.
kostasdou
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2021
- Like
- 592
- Πόντοι
- 81
Πραγματικά απάντησέ μου σε παρακαλώ. Τον πρόεδρο του Εδεσsαϊκού τι τον έχεις; Γράφεις ότι η Vida σου είπε αν θες να συνεχίσετε και μετά ότι δε σου πρότεινε τίποτα. Τι ήθελες να σου προτείνει; Να παίξετε μπιρίμπα;Δεν της έφαγα την ώρα και η ίδια ήθελε την επικοινωνία,έδωσα 100 ευρώ,με ρώτησε αν ήθελα να συνεχίσουμε και της είπα ότι ήμουν καλυμμένος
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Δεν μου πρότεινε τίποτα
Φίλε μου κουβέντα κάνουμε. Δεν θέλω να στο παίξω ουτε έξυπνος ούτε τίποτα. Για μενα και μισή ώρα τα 100 θα τα έδινα εφόσον χρεώνει 150 την ώρα. Απλά με 150/ώρα πήγα μια φορά από περιέργεια, ήταν ικανοποιητικά αλλά δεν θα ξαναπάω. Προσωπικά, δεν θεωρώ ότι οι υπηρεσίες της και η παρουσια της δικαιολογουν το 150αρι.Έλα εξυπνακίστικε το έγκλημα ,1 ώρα από 150 στα 100 ε είναι οκ
Χεχε την γλύτωσε ζημιά θα του έκανεΦίλε μου κουβέντα κάνουμε. Δεν θέλω να στο παίξω ουτε έξυπνος ούτε τίποτα. Για μενα και μισή ώρα τα 100 θα τα έδινα εφόσον χρεώνει 150 την ώρα. Απλά με 150/ώρα πήγα μια φορά από περιέργεια, ήταν ικανοποιητικά αλλά δεν θα ξαναπάω. Προσωπικά, δεν θεωρώ ότι οι υπηρεσίες της και η παρουσια της δικαιολογουν το 150αρι.
Να πας σε ψυχολόγο να μιλάς, Αφέντρα δεν είναι, την γλύτωσεςΤι λες;την είδα από κοντά με κάλυψε με την συζήτηση παιχνίδι δεν κάναμε
Φίλε μου καμια ζημιά δεν θα του έκανε και θα περνούσε και ωραια. Επαναλαμβάνω για να μην παρεξηγηθώ. Η κοπέλα είναι καλή αλλα οχι για 150/ωρα.Χεχε την γλύτωσε ζημιά θα του έκανε
Ζημιά έχει κάνει το κοκκάλιΦίλε μου καμια ζημιά δεν θα του έκανε και θα περνούσε και ωραια. Επαναλαμβάνω για να μην παρεξηγηθώ. Η κοπέλα είναι καλή αλλα οχι για 150/ωρα.
Συμφωνώ Σαλονίκη η Αριάδνη είναι καλύτερη μόνο που δεν κάνει στράπsylviris me cat είναι ακόμα χειρότερες από Vida και από εμφάνιση (η χοντρή και η λιγνή ) αλλά και από υπηρεσίες ,η Αριάδνη κορυφή κυρίως στην ποσολαγνεια (όχι ότι δεν κάνει και άλλα αλλά μάλλον σε παλιούς πελάτες ) ,αν σε δεχτεί γιατί κάνει λίγα ραντεβού βούρ στην Αριάδνη και θα με θυμηθείς
Ας μην το ξεκινήσουμε πάλι γιατί θα βγει κανένας και θα μας ταράξει στην μακακιαΖημιά έχει κάνει το κοκκάλι
kostasdou
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2021
- Like
- 592
- Πόντοι
- 81
Όποιος γράφει ότι θα του κάνει ζημιά η Vida μάλλον ξέρει από bdsm ότι εγώ από κινέζικα. Εγώ έχω πάει ένα σωρό φορές και δεν έχω πάθει καμία ζημιά. Εκτός βέβαια αν θεωρείται ζημιά η καψούρα που έχω φάει. Όσο για το τι ακουμπάς και τι όχι στην Vida σου το λέει από το τηλέφωνο οπότε ξέρεις τι να περιμένεις και να επιλέξεις αν θες να τη δεις ή όχι.
Η Vida δεν είναι σαν μερικές μερικές που σου λένε εκ των υστέρων τι κάνουν και τι όχι. Ούτε βέβαια η Vida είναι σαν μερικές αφέντρες που άλλη βλέπεις στις φωτογραφίες και άλλη όταν ανοίξει η πόρτα.
Η Vida δεν είναι σαν μερικές μερικές που σου λένε εκ των υστέρων τι κάνουν και τι όχι. Ούτε βέβαια η Vida είναι σαν μερικές αφέντρες που άλλη βλέπεις στις φωτογραφίες και άλλη όταν ανοίξει η πόρτα.
Δεν ξέρει βδσμ άσχετη, η Αριάδνη πολύ καλύτερη στην ΣαλονίκηΌποιος γράφει ότι θα του κάνει ζημιά η Vida μάλλον ξέρει από bdsm ότι εγώ από κινέζικα. Εγώ έχω πάει ένα σωρό φορές και δεν έχω πάθει καμία ζημιά. Εκτός βέβαια αν θεωρείται ζημιά η καψούρα που έχω φάει. Όσο για το τι ακουμπάς και τι όχι στην Vida σου το λέει από το τηλέφωνο οπότε ξέρεις τι να περιμένεις και να επιλέξεις αν θες να τη δεις ή όχι.
kostasdou
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2021
- Like
- 592
- Πόντοι
- 81
Κατά τη γνώμη μου όποιος γράφει ότι η Vida είναι άσχετη είναι εκτός τόπου και χρόνου μιας και η Vida είναι αυτή τη στιγμή ότι καλύτερο έχει σε αφέντρα η Ελλάδα.
Υ.Γ.: Παρακαλώ πολύ να συνεχίσουν τα τρολάκια να παραθέτουν τα μηνύματά μου για να γεμίσει το νήμα με καμιά 10ριά σελίδες με το όνομα της αγαπημένης μου αφέντρας.
Υ.Γ.: Παρακαλώ πολύ να συνεχίσουν τα τρολάκια να παραθέτουν τα μηνύματά μου για να γεμίσει το νήμα με καμιά 10ριά σελίδες με το όνομα της αγαπημένης μου αφέντρας.
Στην Λάρισα γνώρισα και την vida είχαμε μία ωραία συζήτηση,πέρασε η ώρα και με ρώτησε αν ήθελα να συνεχίσουμε και να παίξουμε δεν υπήρχε λόγος είχα ήδη καλυφθεί ευγενική κοπέλα δεν παίξαμε αντίθετα με την έρικα δεν μιλήσαμε μόνο στο τηλέφωνο, όταν μπήκα μου είπε γδύσου και κάνε μπάνιο και βγες γυμνός το session μαζί της καταπληκτικό, φεύγοντας μόνο στην πόρτα μιλήσαμε ,στο session μιλούσε εκείνη και μου έδινε διαταγές ,το session μαζί της δεν περιγράφεται
Το μόνο τρολ είσαι εσύ, έχει κάνει ζημιά σε Σαλονικιό με το στράπΚατά τη γνώμη μου όποιος γράφει ότι η Vida είναι άσχετη είναι εκτός τόπου και χρόνου μιας και η Vida είναι αυτή τη στιγμή ότι καλύτερο έχει σε αφέντρα η Ελλάδα.
kostasdou
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2021
- Like
- 592
- Πόντοι
- 81
Ναι σίγουρα σε πιστέψαμε. Με τους φίλους σου την ώρα που παίζεται τάβλι συζητάτε πως σας γάμησε η Vida και αν σας έκανε ζημιά;Το μόνο τρολ είσαι εσύ, έχει κάνει ζημιά σε Σαλονικιό με το στράπ
Τώρα που έρχονται τα Χριστούγεννα θα βγει και κανένα ξωτικό να παραπονιέται ότι του ξέσκισε την πλάτη το μαστίγιο της Vida.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 14
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 17
- Εμφανίσεις