warrior1908
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Σεπ 2023
- Like
- 17
- Πόντοι
- 0
παιδες εχετε να δωσετε τπτ ινστα να κανουμε την πεσιματικη μας?
ΕΓΡΑΨΕΣ !Έχουμε ρίξει όλο το βάρος στις ιπτάμενες κ ξεχνάμε κ τις εδάφους κ των γραφείων!!! Είναι κρίμα γτ είναι πολύ δυνατές!!! Ας τις απολαύσουμε κ αυτές λίγο!
Έγραψες πραγματικά μιλάμε για άρρωστο σταυροπόδι...Έχουμε ρίξει όλο το βάρος στις ιπτάμενες κ ξεχνάμε κ τις εδάφους κ των γραφείων!!! Είναι κρίμα γτ είναι πολύ δυνατές!!! Ας τις απολαύσουμε κ αυτές λίγο!
ΑρρωστοοοοΈχουμε ρίξει όλο το βάρος στις ιπτάμενες κ ξεχνάμε κ τις εδάφους κ των γραφείων!!! Είναι κρίμα γτ είναι πολύ δυνατές!!! Ας τις απολαύσουμε κ αυτές λίγο!
απ τον καναπέ και το καλοριφέρ;;Πως αναγνωρίζουμε ότι είναι αεροσυνοδός η κυρία και όχι συνοδός εδάφους ας πούμε
Το χέρι σε πατόφτυαρο μου κάνει ...... μην είναι Βάγγος (το όνομα τυχαίο) ? Απλά ρωτάω.....
Μου φαίνεται μαλλον απίθανο..Το χέρι σε πατόφτυαρο μου κάνει ...... μην είναι Βάγγος (το όνομα τυχαίο) ? Απλά ρωτάω.....
Olympic Air ATR 72 seat 2C............. και το όνομα αυτήςΚαλησπέρα
Καλησπέρα
Κάνεις λάθος. Έχει πολλές πιτσιρίκες (22-25) η Aegean. Μέχρι 35αρες το πολύ έχω δεί. 55αρες που λές πάρα πολύ σπάνιαΕλλεεινιδες και γριές.. Γιατι κάτω από 35 δεν υπάρχει αεροσυνοδός στην ετζιαν..μέχρι και 55αρες εχει Αυτό πάλι που το πας?
Ποδαρες...Καλησπέρα
Δεν ήταν άσχημα. Πολλές συνοδοί αέρος έχουν λεπτές μονοκόμματες γαμπεςΠοδαρες...