Νέα

Αεροσυνοδοί

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.482
Πόντοι
8.846
Αεροσυνοδός = ένα εκ των λοιπών επαγγελμάτων.
Και μάλιστα με πολλά μειονεκτήματα.

cv119

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2022
Κριτικές
15
Like
435
Πόντοι
290
Όπως είπαν κ απο πάνω πλέον είναι λίγο εκτός αυτά με τους αεροσυνοδούς. Γενικά δύσκολα βρίσκεις ωραία αεροσυνοδό ειδικά στις low cost. Επίσης είναι κομμάτια απ τις πολλές ώρες. Με κάτι δυνατα κομμάτια που είχα δει κ είχα κάνει κίνηση είχα επιτυχία σε ποσοστό 1/3. Το καλό είναι ότι πρέπει για αυτό που θέλω εγώ. Δηλαδή όχι σχέση αλλα να περνάμε καλά ένα διήμερακι. Σε καμία περίπτωση δε θα τις χαρακτήριζα εύκολες και δεν είμαι κανένας ουγκανος που δεν μπορεί να ρίξει γκομενα.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356
Ολόσωστο το ποστ σου, απλά θα τονίσω τα παρακάτω

Οι αεροσυνοδοί δεν παίρνουν σοβαρά λεφτά πλέον. Τους βγάζουν το λάδι ακόμα και με 10ωρα για λεφτά που στην πραγματικότητα δεν αξίζουν τον κόπο
Ιπτάμενες σερβιτόρες πλέον..

Οι αεροσυνοδοί δεν είναι (εμφανησιακά) αυτά που οι παλιοί θυμούνται από τις δεκαετίες του 70 και του 80 που ήταν όλες σχεδόν κουκλάρες. ΚΑΜΙΑ
Ισχύει ειδικά στις low cost.
To καλοκαίρι πέταξα πολύ και υπήρξαν περιπτώσεις που ήταν να αναρωτιέσαι..

ΣΧΕΣΗ.

Τα πηδήματα πιλότων-αεροσυνοδών υπάρχουν αλλά καμία σχέση με παλιότερα.
Κυρίως επειδή οι διανυκτερευσεις λόγω συμπλήρωσης ωρων πτήσεως έχουν μειωθεί δραστικότατα. Κι επειδή τους βγαίνει το λάδι όπως προείπα και οι ορέξεις για εξόδους-συναναστροφές είνσι μειωμένες.
Ισχύει, επίσης το προσωπικό λειτουργεί πολύ με τη λογική της "βάσης" και όχι της διανυκτέρευσης σε Χοτέλια.

Σε μία από τις καλοκαιρινές μου πτήσεις, φόρτωσα μία αεροσυνοδό, ένα 7-7,5 ηλικίας 26.
Της της έπεσα μετά την πτήση,όταν το προσωπικό πέρασε από την περιοχή των αποσκευών.
Έπαιξε ποτό/χαμούρεμα το ίδιο βράδυ και με κάλεσε σπίτι της το επόμενο.
Πέρασε και από το σπίτι μία 30άρα συνάδελφός της σε μία φάση και αυτό που μου μετέφεραν είναι ότι τα λεφτά δεν είναι πολλά,
ότι έχουν ως "βάση" μία πόλη και από το πρωί πηγαινοέρχονται και στο τέλος
καταλήγουν ξανά στη βάση τους. Η δικιά μου έκανε εκείνη τη μέρα Πράγα<->Boυδαπέστη.
Eπίσης μου λέγανε ότι αυτά με τους πιλότους είναι πλέον μύθοι...

Tα λέμε καμιά φορά στα σόσιαλ και μου είπε πόσο ταυτίστηκε πρόσφατα με αυτή την ταινία

kronos

Μέγας
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Κριτικές
3
Like
12.517
Πόντοι
3.506
...Ασε ολες ειναι τερμα πουτανες και αυτες που δεν ειναι γινονται

Plane.gif

Τελευταία τροποποίηση:
  • Like
Αντιδράσεις: Y13

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.201
Πόντοι
3.656
Ολόσωστο το ποστ σου, απλά θα τονίσω τα παρακάτω

Ιπτάμενες σερβιτόρες πλέον..

Ισχύει ειδικά στις low cost.
To καλοκαίρι πέταξα πολύ και υπήρξαν περιπτώσεις που ήταν να αναρωτιέσαι..

Ισχύει, επίσης το προσωπικό λειτουργεί πολύ με τη λογική της "βάσης" και όχι της διανυκτέρευσης σε Χοτέλια.

Σε μία από τις καλοκαιρινές μου πτήσεις, φόρτωσα μία αεροσυνοδό, ένα 7-7,5 ηλικίας 26.
Της της έπεσα μετά την πτήση,όταν το προσωπικό πέρασε από την περιοχή των αποσκευών.
Έπαιξε ποτό/χαμούρεμα το ίδιο βράδυ και με κάλεσε σπίτι της το επόμενο.
Πέρασε και από το σπίτι μία 30άρα συνάδελφός της σε μία φάση και αυτό που μου μετέφεραν είναι ότι τα λεφτά δεν είναι πολλά,
ότι έχουν ως "βάση" μία πόλη και από το πρωί πηγαινοέρχονται και στο τέλος
καταλήγουν ξανά στη βάση τους. Η δικιά μου έκανε εκείνη τη μέρα Πράγα<->Boυδαπέστη.
Eπίσης μου λέγανε ότι αυτά με τους πιλότους είναι πλέον μύθοι...

Tα λέμε καμιά φορά στα σόσιαλ και μου είπε πόσο ταυτίστηκε πρόσφατα με αυτή την ταινία

Αεροσυνοδοί είναι μλκια εκφραση
Τι συνοδεύουν.. Σερβίρουν και βοηθούν τους παππούδες για τις ζωνες
Εμφάνιση μετριες με ελάχιστες ωρσιρς
Πιο ταλαιπωρία επάγγελμα δεν υπάρχει
Απορώ ποιες πάνε ακόμα που τα λεφτά είναι για την τσαπου

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356
Αεροσυνοδοί είναι μλκια εκφραση
Τι συνοδεύουν.. Σερβίρουν και βοηθούν τους παππούδες για τις ζωνες
Εμφάνιση μετριες με ελάχιστες ωρσιρς
Πιο ταλαιπωρία επάγγελμα δεν υπάρχει
Απορώ ποιες πάνε ακόμα που τα λεφτά είναι για την τσαπου
Όπως το είδα εγώ, γυναίκες χωρίς τυπικά προσόντα
και γενικά ανύπαρκτο background.
Eμένα ήταν Ισπανίδα(όπως και η φίλη της που γνώρισα ξώφαλτσα) με βάση Βουδαπέστη.
Μπήκαμε μαζί στο λεωφορείο για το κέντρο, όπου το πρώτο πράγμα που έκανε
ήταν να βγάλει τα τακούνια και να βάλει κάτι μπαλαρίνες γιατί τα είχε παίξει..
Αυτές μου είπαν ότι σαν μελαχρινές έχουν φάει και διάφορες καραμούζες
από Ούγγρους/ζες.
Α, και ότι και ότι οι περισσότεροι πιλότοι είναι συνήθως 40-50άρηδες
που θέλουν απλά μετά το τέλος της βάρδιας να πάνε σπίτι στα παιδιά τους.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.201
Πόντοι
3.656
Όπως το είδα εγώ, γυναίκες χωρίς τυπικά προσόντα
και γενικά ανύπαρκτο background.
Eμένα ήταν Ισπανίδα(όπως και η φίλη της που γνώρισα ξώφαλτσα) με βάση Βουδαπέστη.
Μπήκαμε μαζί στο λεωφορείο για το κέντρο, όπου το πρώτο πράγμα που έκανε
ήταν να βγάλει τα τακούνια και να βάλει κάτι μπαλαρίνες γιατί τα είχε παίξει..
Αυτές μου είπαν ότι σαν μελαχρινές έχουν φάει και διάφορες καραμούζες
από Ούγγρους/ζες
Η wizz είναι η μόνη που κάτι 3χει από καβλιαρες πλέον..

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.883
Πόντοι
9.297
Διακριτικο πεσιμο παντα. Γιατι ξερω ιστοριες απο τη γυναικα μου και τις φιλες της που σε πιο σεξιστικα πεσιματα το μετεφεραν στον πιλοτο και ο τυπος κατεβηκε απο το αεροπλανο. Και οπως πολλακις εχω ξαναπει.... Δεν ξερω τι γινεται εξωτερικο αλλα οι Ελληνιδες αεροσυνοδοι ειναι ξινιλες. Ειδικα οι πιο μεγαλες σε ηλικια των 30-35+
Εννοείται διακριτικά ακόμα περισσότερο από την στιγμή που υπάρχει τόσος κόσμος γύρω....
Οι Ελληνίδες αεροσυνοδοί την βλέπουν ιστορία όπως κάθε κομπλεξικη και ανασφαλής Ελληνίδα που μπαίνει σε μια θέση όπου έχει έστω και την ελάχιστη εξουσία....

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.883
Πόντοι
9.297
Προς όλους

Οι αεροσυνοδοί δεν παίρνουν σοβαρά λεφτά πλέον. Τους βγάζουν το λάδι ακόμα και με 10ωρα για λεφτά που στην πραγματικότητα δεν αξίζουν τον κόπο.

Το ίδιο ισχύει και για τους πιλότους (ο θεός να κάνει πλέον τους περισσότερους - άλλη συζήτηση) στους οποίους επίσης βγάζουν το λάδι...

Οι αεροσυνοδοί δεν είναι (εμφανησιακά) αυτά που οι παλιοί θυμούνται από τις δεκαετίες του 70 και του 80 που ήταν όλες σχεδόν κουκλάρες. ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ.

Τα πηδήματα πιλότων-αεροσυνοδών υπάρχουν αλλά καμία σχέση με παλιότερα.
Κυρίως επειδή οι διανυκτερευσεις λόγω συμπλήρωσης ωρων πτήσεως έχουν μειωθεί δραστικότατα. Κι επειδή τους βγαίνει το λάδι όπως προείπα και οι ορέξεις για εξόδους-συναναστροφές είνσι μειωμένες.

Παλιότερα πιλότοι πολιτικής αεροπορίας και αεροσυνοδοί ήταν επαγγέλματα γκλαμουριάς για πολλούς λόγους (πολύ χρήμα - πάει αυτό, σπανιότητα - ειναι χιλιάδες τη σήμερον όλοι αυτοί με τοσες εταιρείες που υφίστανται, ταξίδια - απομυθοποιημένα σήμερα, συνθήκες χλιδής- δεν υπάρχουν πλέον, εμπειρίες- τις έχουν επίσης εκατομμύρια άνθρωποι).

Πάνε λοιπόν όλα αυτά ανεπιστρεπτί...
Ναι αλλά πάλι στον πιλότο θα κάτσει η αεροσυνοδός και όχι στο παιδί του βενζινάδικου της γειτονιάς....

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.519
Πόντοι
11.956
Το παιδί του βενζινάδικου δεν θα πάει ταξίδι με αεροπλάνο χαχαχα....η εάν θα πάει θα είναι με γκόμενα....εγώ όσες φορές έχω πάει με αεροπλάνο αρκετές είναι ... φυσικά υπάρχουν μουναρες αεροσυνοδοί αλλά καλύτερα να την πέσω σε καμμία που ταξιδεύουμε μαζί ....

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.519
Πόντοι
11.956
Και ωραίο κυριακάτικο είναι το νήμα ....ποιος έχει κάνει σεξ σε αεροπλάνο....θα διαβάσουμε πολλά φίδια.....

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.883
Πόντοι
9.297
Το παιδί του βενζινάδικου δεν θα πάει ταξίδι με αεροπλάνο χαχαχα....η εάν θα πάει θα είναι με γκόμενα....εγώ όσες φορές έχω πάει με αεροπλάνο αρκετές είναι ... φυσικά υπάρχουν μουναρες αεροσυνοδοί αλλά καλύτερα να την πέσω σε καμμία που ταξιδεύουμε μαζί ....
Εννοώ ότι η αεροσυνοδός ακόμα και αν τον γουστάρει τον νεαρό από το βενζινάδικο πρέπει να είναι χορτατη από φράγκα και κοινωνική άνοδο (πράγμα σπανιότατο σε ηλικίες κάτω των 40 )για να του κάτσει..
Σαφώς πιο πιθανόν να προκύψει κάτι με συνταξιδιωτισσα η οποία είναι σίγουρα ...πιο προσγειωμένη .

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
με δυο αεροσυνοδους σχετιστηκα, μια κανονικη και μια κατα φαντασιαν

yianniscostis1

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2014
Κριτικές
1
Like
77
Πόντοι
0
Σαν πρωην υπαλληλος (Μηχανικος εδαφους) σε αεροπορικη εταιρεια πρεπει να σου πω οτι Κανουν ολες σαν παλαβες για το καυλι...Τετοιο πραγμα δεν ειχα ξαναδει....Στην Ελλαδα δεν ειναι τοσο αλλα εαν πας σε μεγαλη αεροπορικη ειναι τρελα....Για να καταλαβεις 30 χρονων εκει εμαθα τα ζελεδακια με γευση μπανανα και φραουλα που τα παιρνεις και γαμας ολη μερα....Ασε ολες ειναι τερμα πουτανες και αυτες που δεν ειναι γινονται
τι ζελεδάκια είναι αυτά ρε; δώσε ινφο

xxx_male

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Σεπ 2022
Like
8.136
Πόντοι
1.056
Τύποι...
Εμένα η εμπειρία μου με αεροσυνοδούς ήταν πολύ καλή...

Γνώρισα 3 αεροσυνοδούς (μία Ελληνίδα Θεσσαλονικιά και δύο Ισπανίδες από Canary Islands) οι οποίες ήταν "party animals"...

Πέρασα κάμποσα αξέχαστα βράδια μαζί τους, και εγώ και ο κολλητός μου, για αρκετό καιρό μέχρι που άλλαξαν δρομολόγιο και έπρεπε να μετακομίσουν σε άλλη χώρα...

Το μόνο που τους ένοιαζε ήταν που θα φάνε, που θα πιούνε, και που θα αρπάξουν κανένα πούτσο...

Μόνο καλά κορίτσια για σπίτι δεν τις έλεγες...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom