pilofori
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 19
- Like
- 9.917
- Πόντοι
- 9.095
να φοράς κιάλια όταν γαμας! Ορίστε μας,γαμησες ολόκληρο νήμα πορνε!ε και συ στειλε κανα pm να ξεστραβωθούμε γιατι εχω και 3 βαθμους πρεσβυωπεια
να φοράς κιάλια όταν γαμας! Ορίστε μας,γαμησες ολόκληρο νήμα πορνε!ε και συ στειλε κανα pm να ξεστραβωθούμε γιατι εχω και 3 βαθμους πρεσβυωπεια
ειναι αυτο που λενε ο τιμημενος πρεπει να το τιμαει και να το σηκωνειeπειδη μπορει το μυνημα να χαθει θελω να πω οτι ο τιμημενος με την σταση του τιμησε τον τιτλο του
να φοράς κιάλια όταν γαμας! Ορίστε μας,γαμησες ολόκληρο νήμα πορνε!
δεν νομιζω πως το εκανε εσκεμενα... λαθος ;)να φοράς κιάλια όταν γαμας! Ορίστε μας,γαμησες ολόκληρο νήμα πορνε!
παίχτη κάθε Δευτέρα πληρώνουν τα κορίτσια του....Ρε τύποι γιατί την πέσατε όλοι στην Αντριάννα ?
Μια προμήθεια έβγαζε ο καημένος ο Καρυπιδης και πάτε να του χαλάσετε την δουλειά?
Εε μα πια ούτε μία πουτάνα να μην μπορείς να μανατζαρεις με την ησυχία σου!!
φιλαρακι η γκομενα εχει το νουμερο 1 κωλογαμησι ;) σε οποια δινη κωλο και ειναι μαγκακι εχω αδυναμια ;)τασουλη αδυναμια σου η αντριαννα
καλημερα και καλη εβδομαδα να ξερεις υπαρχουν φωτο με το σωμα της και το προσωπο της της εβαλα αλλα κατεβηκαν ειναι στην διαθεση οποιανου της ζητησει....
πμ εμαιλΑν μπορείς και θες στείλε μια φώτο με το πρόσωπο της κοπέλας! Ευχαριστώ
Αγαπητε κυριε τασο. Και εμενα;;;;πμ εμαιλ
Σωστός ο φίλος!πριν καμιά βδομάδα με την καυλα
θελει να την παρεις τηλ μια μερα πριν να κανονισεις ραντεβου αυθημερον με τιποτατην τελευταια φορα που βρεθηκα στην Αττικη, τον Ιουλιο, την έψαξα, αλλά δυστυχως δεν καταφερα να τη συναντησω.
Μου βγαζει κατι πολύ ομορφα προστυχο και "ψηνομαι" για ανωμαλιες με την Αντριανα... να δουμε ποτε...