adreasfairways
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1.293
- Πόντοι
- 216
Ο Τασσος γκόμενος της πρέπει να είναι ή περνει ποσοστά, όλη την ώρα με αυτήν ασχολείται
Ο Τασσος γκόμενος της πρέπει να είναι ή περνει ποσοστά, όλη την ώρα με αυτήν ασχολείται
εγω προσωπικα την ξερω πολυ καλα την αντριαννα και αυτα που λες περι καρυπιδη δεν ισχυουν τωρα γιατι λες τετοιες μαλακιες μονο εσυ ξερεις μαλλον κοβει εσενα μεροκαματο απο καπου η αντριαννα και σε χαλαει πηγαινε ασχολησου σε αλλο νημα και σταματα να λες ψεματα στους συναγωνιστες και να σχηματιζουν λαθος εντυπωσεις αυτο δεν ειναι πληροφορηση που κανειςΤο έγραψα man, την Αντριάννα ορισμένοι την ξέρουμε πολλά χρόνια.
Αν έχεις καλή σχέση ρώτα την να μάθεις.
Μπορείς να ρωτήσεις και τον zadren, ο Τάσος του την άρπαξε μέσα από τα χέρια.
εσυ προσωπικα κατι αλλο εχεις να μας πεις??μεχρι τωρα οπου ποσταρεις εισαι ειρωνεια και ξερολας αυτο το θεωρεις ενημερωση????μηπως εχεις αλλο σκοπο εδω μεσα περαν της ενημερωσης??Ναι ρε παίκτη αλλά η διάψευση είναι προϊόν συναλλαγής.
Θυμίζει πολιτικούς που ενώ λένε μία αλήθεια μετά προσπαθούν να ανσσκευάσουν, επειδή το κόμμα τους το ζήτησε.
ακου να σου πω στο ειπα και πμ που ζητησες της φωτο της κοπελας με υβριστες εγω δεν αλλαζω τιποτα οποτε μπορεις να λες οτι θελεις και μην μου στελνης τζαμπα πμ αμαρτια κουραζεσαι να γραφεις + οτι γινεσαι ενοχλητικος ;)Ο Τασσος γκόμενος της πρέπει να είναι ή περνει ποσοστά, όλη την ώρα με αυτήν ασχολείται
Τάσο καλημέρα.Σου είχα στείλει και εγώ μήνυμα και σ´ευχαριστω για την άμεση απάντηση.Η απορία μου και το σχόλιο στο νήμα της κοπέλας ήταν για κάποια άτομα τα οποία τρέχουν να προστατέψουν τα ΠΑΝΤΑ σε οποιοδήποτε σχόλιο.Την ενημέρωση την χρειαζόμαστε όλοι και γι ´αυτο διαβάζουμε σε καθημερινή βάση τα περισσότερα νήματα.Οποτε φίλε συμπερασματικά οι φρουροί που πετάγονται αμέσως κάτι θέλουν να προστατέψουν.Δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω αν αυτο είναι προσωπικό όφελος ή απλά μια ιδιαίτερη συμπάθεια σε κάποιο άτομο.Για όλους εμάς που είμαστε απλά μέλη μας ξενίζουν κάποια ποστ.οποιος καταφερει απο εσας ξερετε ποιους και το παιξη στην αντριαννα νταραβεριτζης τον κερναω οποια κοπελα θελει ...βιζιτα εννοηται ;)
ακου φιλαρακι το φορουμ ειναι για ενημερωση σωστα ;) συμπαθειες υπαρχουν σε ολους μας ;) στο συγκεκριμενο νημα ο τιμημενος ΝΙΤΡΟ εκανε ενα σχολιο χθες ζητησε συγνωμη για το λαθος του ;) καποια καλοπαιδα ομως συνεχισαν την ανθρωποφαγια πεφτοντας την και στην στελλα που ξερει την αντριαννα προσωπικα.. εμενα αυτο δεν μου αρεσει...εχω υπερασπιστη κοπελες που δεν εχω βρεθει καν μαζι τους(δικηγορος στης πουτανες) μονο και μονο γιατι δεν γουσταρω την ανθρωποφαγιαΤάσο καλημέρα.Σου είχα στείλει και εγώ μήνυμα και σ´ευχαριστω για την άμεση απάντηση.Η απορία μου και το σχόλιο στο νήμα της κοπέλας ήταν για κάποια άτομα τα οποία τρέχουν να προστατέψουν τα ΠΑΝΤΑ σε οποιοδήποτε σχόλιο.Την ενημέρωση την χρειαζόμαστε όλοι και γι ´αυτο διαβάζουμε σε καθημερινή βάση τα περισσότερα νήματα.Οποτε φίλε συμπερασματικά οι φρουροί που πετάγονται αμέσως κάτι θέλουν να προστατέψουν.Δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω αν αυτο είναι προσωπικό όφελος ή απλά μια ιδιαίτερη συμπάθεια σε κάποιο άτομο.Για όλους εμάς που είμαστε απλά μέλη μας ξενίζουν κάποια ποστ.
Εδω μιλάμε για ΤΗΝ ΠΑΤΟΥΡΑ...... και εμεις ασχολούμαστε αν είναι το μαλλί της κατσαρό ... χαχαχαχαχαχαχα
Εδω μιλάμε για ΤΗΝ ΠΑΤΟΥΡΑ...... και εμεις ασχολούμαστε αν είναι το μαλλί της κατσαρό ... χαχαχαχαχαχαχα
Εχω σκοπό Δευτέρα να την γευτώ. Μήπως ξέρεις από τι ώρα αρχίζει τα ραντεβού; Ξέρω θα μου πεις να της στείλω πμ αλλά α) δεν απαντάει συχνά και β) δυσκολεύομαι να την πετύχω και στο τηλέφωνοκαλημερα ετσι μια φωτο χθεσινη που μου ηρθε
μεσημερι τηλεφωνακι παρτηνΕχω σκοπό Δευτέρα να την γευτώ. Μήπως ξέρεις από τι ώρα αρχίζει τα ραντεβού; Ξέρω θα μου πεις να της στείλω πμ αλλά α) δεν απαντάει συχνά και β) δυσκολεύομαι να την πετύχω και στο τηλέφωνο
Μεσημέρι κατά τις 1 ας πουμε;μεσημερι τηλεφωνακι παρτην
παντως ραντεβου ξεκιναει 14.00-15.00Μεσημέρι κατά τις 1 ας πουμε;
Οκ. Θα προσπαθήσω να την καλέσω από τις 12-1. Σε ευχαριστώ πολύ. Καλημέραπαντως ραντεβου ξεκιναει 14.00-15.00
Οκ. Θα προσπαθήσω να την καλέσω από τις 12-1. Σε ευχαριστώ πολύ. Καλημέρα
Δυσκολάκι τόσο νωρίς , από τις 3 και μετά θα σου έλεγα να προσπαθήσειςΟκ. Θα προσπαθήσω να την καλέσω από τις 12-1. Σε ευχαριστώ πολύ. Καλημέρα