TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
δεν εισαι καλο αγορι καλα παρε αλλη μια ;)Πες μου κάτι και μένα !!!!
δεν εισαι καλο αγορι καλα παρε αλλη μια ;)Πες μου κάτι και μένα !!!!
τα παντα ολα 100 ευραιους ηλικια 30+ κατι ψιλα πολυ ωραιο με βυζι 2 1/2 φυσικο ;)τουλάχιστον ηλικία πρόγραμμα ???
δεν εισαι καλο αγορι καλα παρε αλλη μια ;)
τα παντα ολα 100 ευραιους 30+ κατι ψιλα πολυ ωραιο με βυζι 2 1/2 φυσικο ;)
90 λεπτα συνολο 200 ευροπουλα αλλα πολυ πονος πεφτει
Thanks ξέρεις και πόσο πάει ντουέτο η φάση την ώρα ?
λέω να φέρω και παρέα να γίνει της κολάσεως90 λεπτα συνολο 200 ευροπουλα αλλα πολυ πονος πεφτει
δεν ξερω τι κανει ακριβως αυτα βρειτε τα μεταξυ σας ;)λέω να φέρω και παρέα να γίνει της κολάσεως
πηγαινε και παρε απο ολα μαζι σου ;) καλου κακου κανε ενα τηλεφωνο στο ΕΚΑΒ θα σου χρειαστητασοο με αντριανα για να την καταφέρουμε οι 40αρηδες για μιάμιση ωρα θα χρειαστούμε κανενα λεβιτρα ....εχω μάθει ότι είναι τομαχοκ ...ισχύει?
Θαμώνας του Μπιλ;secret ;) πολυ γαμευσιμο ομως
καλησπέρα Τάσο, το εν λόγω τεμάχιο δουλεύει και μόνο του? τηλέφωνο υπάρχει?secret ;) πολυ γαμευσιμο ομως
μονη της δουλευει φιλεκαλησπέρα Τάσο, το εν λόγω τεμάχιο δουλεύει και μόνο του? τηλέφωνο υπάρχει?
τασσο μπωρεις να μου στηλεις το τηλεφωνο τις μελαχροινης σε pm.και υπηρεσιες.σευχαριστωsecret ;) πολυ γαμευσιμο ομως
Στείλε κι από εδώ Τάσσαρε.τασσο μπωρεις να μου στηλεις το τηλεφωνο τις μελαχροινης σε pm.και υπηρεσιες.σευχαριστω
Μόνη της, αλλά και μαζί με όσες εδρεύουν στο Μπιλ.. :S :S :Sμονη της δουλευει φιλε
..στην ομαδα του μπασκετ της Σβετμονη της δουλευει φιλε
παρε αντι με την λιλια θα παθεις κατι......στην ομαδα του μπασκετ της Σβετ
παρε αντι με την λιλια θα παθεις κατι....
την μπλέξαμε στα σκληρά την καλή κοπέλα..παρε αντι με την λιλια θα παθεις κατι....