Doctorhouse
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2024
- Like
- 251
- Πόντοι
- 21
Φίλε δεν την ξέρω εγώ, με βάση τη συζήτηση το είπα.Γιατί το λες αυτό; Σταμάτησε;
Φίλε δεν την ξέρω εγώ, με βάση τη συζήτηση το είπα.Γιατί το λες αυτό; Σταμάτησε;
Ξέρεις δλδ που βρίσκεται τώρα και γτ είναι εκεί δλδ?@dimigoall
@professor x
Επομένως : Συνοψίζοντας : Είχες προσωπική σχέση στο παρελθόν με την Αριάδνη, Γνωρίζεις τα social της.. Αλλά ταυτόχρονα γεμάτος αγωνία μας ρωτάς αν έπαθε κατι κακό.. και στην συνέχεια μας αναφέρεις ότι έμαθες ακριβώς τι συμβαίνει. Είχα σκοπό να σε κατατοπίσω ακριβώς για την κοπέλα.. αλλά αφού ξέρεις.. δεν συντρέχει λόγος. Για να μην ανησυχώ Εγω, κάτι παραπάνω μπορεί να ξέρω. Για αυτό το λόγο, δεν πήρα την πρωτοβουλία να γράψω, αφού όλοι γνωρίζουνε πόσο υποστηρικτικός είμαι στο συγκεκριμένο νήμα.
Σε αφήνω με το ερωτηματικό.Ξέρεις δλδ που βρίσκεται τώρα και γτ είναι εκεί δλδ?
Και να ξέρεις δεν με νοιάζει απλά ειναι η απόδειξη σε ότι έχω πει όλο αυτό το καιρόΣε αφήνω με το ερωτηματικό.
Μαλακίες Δηλαδη..Και να ξέρεις δεν με νοιάζει απλά ειναι η απόδειξη σε ότι έχω πει όλο αυτό το καιρό
Ναι όταν δεν μ απανταγε γτ περίμενα τούβλοΜαλακίες Δηλαδη..
Που βρισκεται ; σας παρακαλω αν γνωριζετε ..πειτε μου..
Ξερω που ειναι..
Λογια Δικα σου ειναι αυτα που γραφω.
Εισαι για Γελια..Αμφιβάλω αν ξέρεις γτ εμένα μ το είπε συγγενής τής
Αντε Γαμησου ρε ΜαλακισμενοΝαι όταν δεν μ απανταγε γτ περίμενα τούβλο
Ρε φίλε μόνο έτσι θα μπορούσες να μάθεις για ποιο λόγο ειναι εκεί που είναιΕισαι για Γελια..
Μπήκες στην οικογενεια δηλαδη..
Σε τσούζει μαλακακοΕισαι για Γελια..
Μπήκες στην οικογενεια δηλαδη..
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Αντε Γαμησου ρε Μαλακισμενο
Εισαι για Γελια ..Ρε φίλε μόνο έτσι θα μπορούσες να μάθεις για ποιο λόγο ειναι εκεί που είναι
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ξέρω σε πονάει που δεν τα έχεις εσύ μαζί της αλλά πρέπει νσ το αποδεχτείς και να προχωρήσεις
Στα αρχιδια μ αυτή είναι η δουλειά της ,γσμησε την όσο θες αφού την πληρώνεις ;)Εισαι για Γελια ..
Τραγικος..
Και να τα εχεις μαζι της..
Σε μένα ερχεται..
Αρα εισαι και κερατας
Ρε μπας και είναι η Αριάδνη ?Ο μοναδικος στην ιστορια του μπου.. που ισχυρίζεται οτι τα εχει με κοπελα του χωρού και παρακολουθει το νημα της εργασιας της..
Ευγε.. Καθυστερημενο.
Βριζομαι δηλαδη με την Αριάνδη ;Ρε μπας και είναι η Αριάδνη ?
Φίλε μ επειδή μ το παιζει ότι την ξέρεις και ότι ξέρεις γτ είναι εκεί που είναι φαίνεται με αυτά που λες ότι δεν έχεις ιδέα γτ καν κάνει αυτή τη δουλειά άρα αρχιδια ξέρεις μαλακαΟ μοναδικος στην ιστορια του μπου.. που ισχυρίζεται οτι τα εχει με κοπελα του χωρού και παρακολουθει το νημα της εργασιας της..
Ευγε.. Καθυστερημενο.