petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 54.634
- Πόντοι
- 41.813
Πρόσεχε γιατί έχεις να σηκωθείς πρωί
πειτε κι αλλα,πειτε κι αλλα.
Πρόσεχε γιατί έχεις να σηκωθείς πρωί
Δε ισχύει αυτό . Στη πρώτη μου συνάντηση σε ξενοδοχείο του μοσχατου με έστησε δυο ώρες . Μετά τη πρώτη ώρα μου έλεγε ότι είναι στο ασανσερ και ανεβαίνει πάνω . Για να ανέβει πέρασε μια ώρα . Από τη στιγμή που το είπε δε σήκωνε τηλ . Ηρθε όμως μετά από μια ώρα. Δε έφυγα γιατί ως τότε δε με είχε στήσει καμία κοπέλα του χώρου όπως δε με έχει στήσει και μετά δηλαδή και δε πίστευα πραγματικά ότι θα ήθελε άλλη μια ώρα να ανέβει με ασανσέρ από το ισόγειο στο τρίτοΟταν ειναι νεος πελατης δεν τον στηνει στην αρχη καποιους μπορει να στησει σαν νεους πελατες το πολυ μιση ωρα η σε σπανιες περιπτωσεις παραπανω
ανάλογα ποσεςστασεις έκανε στον πρώτο και τον δεύτερο....το ότι έκανε μόνο μια ώρα σημαίνει ότι προσπέρασε όροφο,,,,Δε ισχύει αυτό . Στη πρώτη μου συνάντηση σε ξενοδοχείο του μοσχατου με έστησε δυο ώρες . Μετά τη πρώτη ώρα μου έλεγε ότι είναι στο ασανσερ και ανεβαίνει πάνω . Για να ανέβει πέρασε μια ώρα . Από τη στιγμή που το είπε δε σήκωνε τηλ . Ηρθε όμως μετά από μια ώρα. Δε έφυγα γιατί ως τότε δε με είχε στήσει καμία κοπέλα του χώρου όπως δε με έχει στήσει και μετά δηλαδή και δε πίστευα πραγματικά ότι θα ήθελε άλλη μια ώρα να ανέβει με ασανσέρ από το ισόγειο στο τρίτο
πειτε κι αλλα,πειτε κι αλλα.
Μα και εσύ δεν ξέρεις ότι μέσα στο ασανσέρ δεν έχει σήμα πρωτον και δεύτερον άμα τα ασανσέρ πάει στο 1200 όροφο να μην και μια ώρα να ανεβειΔε ισχύει αυτό . Στη πρώτη μου συνάντηση σε ξενοδοχείο του μοσχατου με έστησε δυο ώρες . Μετά τη πρώτη ώρα μου έλεγε ότι είναι στο ασανσερ και ανεβαίνει πάνω . Για να ανέβει πέρασε μια ώρα . Από τη στιγμή που το είπε δε σήκωνε τηλ . Ηρθε όμως μετά από μια ώρα. Δε έφυγα γιατί ως τότε δε με είχε στήσει καμία κοπέλα του χώρου όπως δε με έχει στήσει και μετά δηλαδή και δε πίστευα πραγματικά ότι θα ήθελε άλλη μια ώρα να ανέβει με ασανσέρ από το ισόγειο στο τρίτο
Δυστυχώς για πρώτη φορά στην καριέρα της έχει το τηλ κλειστόΦίλε μ τις προάλλες μου είπε ότι κάποιος την χτύπησε.και ναι το ότι είναι εξαφανισμένη με ανησυχεί, για αυτό και ρώτησα αν καποιος την ειδε
Συγνώμη αλλά εδώ πρέπει να γελάσω με το " προμοτορα" και ας το προσπέρασε ο ίδιος. Ρε φίλε αν έχεις παρακολουθήσει τα γραφόμενα του @Odin_ τότε θα καταλαβαινες ότι δεν είναι μόνο στην κοπέλα προμοτορας αλλά σε όλες που κυκλοφορουν στο σαιτ.Εντάξει προμοτορα
Αν μου ελεγε οτι ειναι στο ασανσερ θα πηγαινα κατευθειαν βιντεακι οτι το κουτι ειναι αδειο κι θα της εγραφα αντε γεια παιρνω απο γραφειο .Δε ισχύει αυτό . Στη πρώτη μου συνάντηση σε ξενοδοχείο του μοσχατου με έστησε δυο ώρες . Μετά τη πρώτη ώρα μου έλεγε ότι είναι στο ασανσερ και ανεβαίνει πάνω . Για να ανέβει πέρασε μια ώρα . Από τη στιγμή που το είπε δε σήκωνε τηλ . Ηρθε όμως μετά από μια ώρα. Δε έφυγα γιατί ως τότε δε με είχε στήσει καμία κοπέλα του χώρου όπως δε με έχει στήσει και μετά δηλαδή και δε πίστευα πραγματικά ότι θα ήθελε άλλη μια ώρα να ανέβει με ασανσέρ από το ισόγειο στο τρίτο
Ναι φίλε ξερω μην αγχώνεσαιΣυγνώμη αλλά εδώ πρέπει να γελάσω με το " προμοτορα" και ας το προσπέρασε ο ίδιος. Ρε φίλε αν έχεις παρακολουθήσει τα γραφόμενα του @Odin_ τότε θα καταλαβαινες ότι δεν είναι μόνο στην κοπέλα προμοτορας αλλά σε όλες που κυκλοφορουν στο σαιτ.
Πέρα από την πλάκα κάνεις λάθος τουλάχιστον στον συγκεκριμένο για τον σχολιασμό προμοτορας.
Τελικά το χάσαμε το κορμί πατριώτες;
Όπως? Αλήθεια σε παρακαλώ πες μ μπορεί να με λέτε τρελό και να είμαι ουρανοκατέβατος αλλά είναι σοβαρόΕλπίζω να μην της έχει συμβεί κάτι άσχημο τουλάχιστον μιας και είναι η πρώτη φορά που έχει κλειστό τηλέφωνο και τον τελευταίο καιρό ακούγονται διάφορα
Φίλε μ τις προάλλες μου είπε ότι κάποιος την χτύπησε.και ναι το ότι είναι εξαφανισμένη με ανησυχεί, για αυτό και ρώτησα αν καποιος την ειδε
Όπως? Αλήθεια σε παρακαλώ πες μ μπορεί να με λέτε τρελό και να είμαι ουρανοκατέβατος αλλά είναι σοβαρό
Δεν ήμουν κολλητός της πρώτον.και δεύτερων έχουμε χαθεί για διάφορους λόγους . πραγματικά δεν με νοιάζει τι πιστεύετε γτ αν ήθελα θα μπορούσα να το αποδείξω σλλσ εννοείται δεν θέλω να το κάνω για προφανείς λόγους.το τι βγήκε και είπε με το τι πραγματικά συνέβαινε δεν έχει καμία σχέση. Αλλά όπως και να έχει εγώ έμαθα τι έπαθε και δεν περίμενα κανέναν από εσάς να μ πειΡε μεγάλε πλάκα μας κάνεις;
Εσύ μας έλεγες ότι είσαι κολλητός της κ πηγαίνετε κ για καφέ μαζί και τώρα ρωτάς να σου πούμε εμείς τι έχει συμβεί στην κοπέλα;
Δεν πάμε καλά, εκτός κ αν μας δούλευες ότι είσαστε κολλητοί, γιατί κάτι τέτοιο ψέλλισε η μικρή.
Αφού το λες εσύΔιακοπές στο εξωτερικό είναι ρε το κορίτσι , φαγωθήκατε πια
@dimigoallΌπως? Αλήθεια σε παρακαλώ πες μ μπορεί να με λέτε τρελό και να είμαι ουρανοκατέβατος αλλά είναι σοβαρό