tiger21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Δεκ 2024
- Κριτικές
- 4
- Like
- 222
- Πόντοι
- 280
Καλό μήνα αστέριΕύχομαι καλό μήνα με μια μικρή καθυστέρηση..![]()
Καλό μήνα αστέριΕύχομαι καλό μήνα με μια μικρή καθυστέρηση..![]()
Εύχομαι καλό μήνα με μια μικρή καθυστέρηση..![]()
Καλό μήνα και σε εσένα μωρόΕύχομαι καλό μήνα με μια μικρή καθυστέρηση..![]()
Επίσης αντεύχομαι τα καλύτερα.Εύχομαι καλό μήνα με μια μικρή καθυστέρηση..![]()
Δεν πάει Ντουμπάι η Dior ,δεν αντέχει την μασχαλιλα σαν εμένα....Το βάζω κι εδω![]()
Porta potty party: Τι είναι τα διεστραμμένα πάρτι πλουσιών που γίνονται στο Dubai
Stories - Μοντέλα και influencers στα porta potty party πληρώνονται αδρά για να συμμετέχουν στα πάρτι και να εκπληρώσνουν τις επιθυμίες ζάμπλουτων ανδρώνwww.parapolitika.gr![]()
Δεν έχουν ακούσει για το noxema οι Άραβες? ( Καλά κάνετε και δε πάτε )Δεν πάει Ντουμπάι η Dior ,δεν αντέχει την μασχαλιλα σαν εμένα....
Αφενός αυτό που είπε η @Sofia_MagicΤο βάζω κι εδω![]()
Porta potty party: Τι είναι τα διεστραμμένα πάρτι πλουσιών που γίνονται στο Dubai
Stories - Μοντέλα και influencers στα porta potty party πληρώνονται αδρά για να συμμετέχουν στα πάρτι και να εκπληρώσνουν τις επιθυμίες ζάμπλουτων ανδρώνwww.parapolitika.gr![]()
Είναι ένα πρόβλημα που υπάρχει και εδω...Δεν έχουν ακούσει για το noxema οι Άραβες? ( Καλά κάνετε και δε πάτε )
Μη τον παρεξηγείς ,είναι καλός, θα μάς φέρει γλυκό του κουταλιούΑφενός αυτό που είπε η @Sofia_Magic
Αφετέρου απλά να ρωτήσω...γιατί εδώ..?
Παρενοχλω τη Σοφία..είμαι stalkerΑφενός αυτό που είπε η @Sofia_Magic
Μάλλον θα επιβάλλει δασμούς και στις εσκορτς στην Ελλάδα ο Τραμπ και θα υπάρχει αναδουλειά! Σας διευρύνει τους ορίζοντες και το απαρνιεστε!Αφενός αυτό που είπε η @Sofia_Magic
Κομπόστες ( και ψάρια)Μη τον παρεξηγείς ,είναι καλός, θα μάς φέρει γλυκό του κουταλιού
Ωπα λίγα με τα γλυκά......γλυκά μόνο εγώΜη τον παρεξηγείς ,είναι καλός, θα μάς φέρει γλυκό του κουταλιού
Τι είδους ψάρια?Κομπόστες ( και ψάρια)
Μάλλον θα επιβάλλει δασμούς και στις εσκορτς στην Ελλάδα ο Τραμπ και θα υπάρχει αναδουλειά! Σας διευρύνει τους ορίζοντες και το απαρνιεστε!
Ποια ψάρια προτιμάς?Τι είδους ψάρια?
ΛουτσοΠοια ψάρια προτιμάς?