έλεος πως μπορούν μερική χωρίς να ξέρουν τη κοπέλα και χωρίς να την έχουν δει μόνο από της φωτογραφίες να επιμένουν ότι είναι κάποια άλλη και έχουν κάνει αυτό σχεδόν σε ολλές κοπέλες :S ήμαρτον
Εσυ δεν πιστευω να εχεις τετοια προβληματα
έλεος πως μπορούν μερική χωρίς να ξέρουν τη κοπέλα και χωρίς να την έχουν δει μόνο από της φωτογραφίες να επιμένουν ότι είναι κάποια άλλη και έχουν κάνει αυτό σχεδόν σε ολλές κοπέλες :S ήμαρτον
me ποιο απο τα ονοματα σου την εχεις παρει απο ολα κυριε δημιουργε των κλωνον για πες να γελασουμε σημερα που ειμαι εδω ;)την εχω παρει, φιλε μου. Πριν τρια χρονια.
Αλλο λεω εγω.Μηπως πρεπει να ξερουμε και τίποτε αλλο?
Ο Νιτρο ποιος ειναι?
Εσυ δεν πιστευω να εχεις τετοια προβληματα
τι να σου πη το μονο που ξερει ειναι να κατηγορει ;)ότι θέλεις να πεις για μένα να γράψεις στο νήμα μου και αν με ξέρεις καλά και με είχες συνάντηση έχω καρτέλα για κριτικές
και ακόμα καλύτερα να μου πεις όλα μπροστά στα μάτια μου και όχι πίσω από ένα οθόνη
το τραβελι πολυ συντομα θα φροντιση ενα απογευμα να ειναι εδω να απαντηση η ιδια σε πολλα και να σας ακουσει σε οτι θελετε να την ρωτησετε ;)
που εισαι εσυ σε χασαμεΡε τύποι γιατί την πέσατε όλοι στην Αντριάννα ?
Μια προμήθεια έβγαζε ο καημένος ο Καρυπιδης και πάτε να του χαλάσετε την δουλειά?
Εε μα πια ούτε μία πουτάνα να μην μπορείς να μανατζαρεις με την ησυχία σου!!
Καλημέρα στην Ανδριάνα και καλές δούλες και σε όλο το κόσμο !
Αντε να τελειώνουμε εδώ.
Δεν είναι η Αντριανα η Χαρά!
Τώρα αν η Χαρά είναι η Αντριανα δε ξέρω
Ε δεν άντεξα.
καλημερα και καλη εβδομαδα να ξερεις υπαρχουν φωτο με το σωμα της και το προσωπο της της εβαλα αλλα κατεβηκαν ειναι στην διαθεση οποιανου της ζητησει....ρε μην τρελενεστε αν εκανα λαθος θα ανακαλεσω αλλα στεκαρετε εδω την Χαρούλα πρωτα
ενας παικτης απο δω μου την προτεινε πριν λιγο καιρο ως Ξενια και του το ειπα καλοπροαιρετα οτι δεν την λενε Ξενια αλλα Χαρα...
Βλεποντας την Αντριαννα στις φωτο ο σωματοτυπος ειναι ιδιος τι να πω ψεματα ? Αν δεν ειναι αυτη τοτε συγνωμη ρε κοπελια δεν ηθελα να σε θιξω !
αντε καλη βδομαδα
καλημερα και καλη εβδομαδα να ξερεις υπαρχουν φωτο με το σωμα της και το προσωπο της της εβαλα αλλα κατεβηκαν ειναι στην διαθεση οποιανου της ζητησει....
Σου έμεινε εσένα επειδή φέρεσαι στις καθαρίστριες του Bill σαν να είναι δούλες σου.
Ουστ ρε.
Απλως η γκομενα φοραει παντελονια τιμημενα βλεπονται και μιλανε καθε ημερα και την ξερει πως ειναι απο κοντα ;)Μπράβο ρε κορίτσι!!!! Παίρνεις θέση επώνυμα σε αλλο νήμα και καταθέτεις την γνώμη σου ντόμπρα..
Χωρις να ξέρω κάτι παραπάνω απλά Μπράβο σου.. τελικά εχεις πολλά κιλά α.......!!!!
eπειδη μπορει το μυνημα να χαθει θελω να πω οτι ο τιμημενος με την σταση του τιμησε τον τιτλο τουρε μην τρελενεστε αν εκανα λαθος θα ανακαλεσω αλλα στεκαρετε εδω την Χαρούλα πρωτα
ενας παικτης απο δω μου την προτεινε πριν λιγο καιρο ως Ξενια και του το ειπα καλοπροαιρετα οτι δεν την λενε Ξενια αλλα Χαρα...
Βλεποντας την Αντριαννα στις φωτο ο σωματοτυπος ειναι ιδιος τι να πω ψεματα ? Αν δεν ειναι αυτη τοτε συγνωμη ρε κοπελια δεν ηθελα να σε θιξω !
αντε καλη βδομαδα