Με τέτοια θέα σιγουρα θα είναι καλη.Καλημέρα όλη μέρα!
Φιλάκια κούκλα.
Με τέτοια θέα σιγουρα θα είναι καλη.Καλημέρα όλη μέρα!
Και έτσι πρέπει να είναι τα σωστά ραντεβού....Ετσι πρεπει να ειναι οι καλημερες
Του εκανες twerkΚαι έτσι πρέπει να είναι τα σωστά ραντεβού....
Έτσι όπως είναι με τον @Americanla !
Το πιάσαμε το υπονοούμενο....Και έτσι πρέπει να είναι τα σωστά ραντεβού....
Το ταχίνι με το κακάο, και το πώς μπορεί να χρησιμοποιήθηκε με ιντριγκάρει..Και έτσι πρέπει να είναι τα σωστά ραντεβού....
συνδιασμος durex, swarovski και... μαρατα πως σου φανηκε ?Το ταχίνι με το κακάο, και το πώς μπορεί να χρησιμοποιήθηκε με ιντριγκάρει..
Ωραίος ο φίλος γενναιοδωρος κυμπαρης....ετσι πρεπει....Και έτσι πρέπει να είναι τα σωστά ραντεβού....
Εξοπλισμός...!Και έτσι πρέπει να είναι τα σωστά ραντεβού....
συνδιασμος durex, swarovski και... μαρατα πως σου φανηκε ?
Τουλάχιστον να ήταν Μακεδονικό ...θα έδενε καλύτερα!!!συνδιασμος durex, swarovski και... μαρατα πως σου φανηκε ?
Καλές γιορτές με υγεία! Τα λέμε σε ένα χρόνο! Έχω αδυναμία στις ξανθιές με ανοιχτόχρωμα μάτια!Μια και οι γιορτές είναι μια ανάσα μακριά θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους καλές γιορτές και καλή χρονιά...
Από τις 25 Δεκέμβρη έως και τις 2 Ιανουαρίου θα κατεβάσω διακόπτη έτσι ώστε να επιστρέψω τη νέα χρονιά ακόμα πιο υγρή κ ζωηρή
ΥΓ: Την Πέμπτη ετοιμάζεται κάτι, σε συνεργασία με τον @Americanla
Stay tuned ...
Δε βλέπω βασιλικό πολτό και ανησύχησα!!!!Και έτσι πρέπει να είναι τα σωστά ραντεβού....
Not necessary. Γευτικε τον δικό μου...Δε βλέπω βασιλικό πολτό και ανησύχησα!!!!
Τη προμηθευσα απ' τη προηγούμενη... οπότε είχε αποθέματα....Not necessary. Γευτικε τον δικό μου...
θα ερθω για τα καλανταΕσείς στολίζετε δέντρο;;;
θέλω να είμαι το αστέρι που μπαίνει στην κορυφή σου,τίποτα λιγότερο....Εσείς στολίζετε δέντρο;;;
εγω στολισα εναν μαλακα σημερα που ανεβαινα στο γηπεδο για το μπασκετ . τ ακουσε καλαΕσείς στολίζετε δέντρο;;;
Καμία σχέση, απο ομολογιες της, το δικο μου της αρεσει περισσοτερο..Τη προμηθευσα απ' τη προηγούμενη... οπότε είχε αποθέματα....
σαν follow me ειναι τα λαμπακια για προσγειωση στη μουν@ρ@ σου!!! χχααχαχαΕσείς στολίζετε δέντρο;;;
Προσπάθησε. Ηδη αναψαμε το δενδρο.θέλω να είμαι το αστέρι που μπαίνει στην κορυφή σου,τίποτα λιγότερο....