adriannaxxx
Call-Girl
- Εγγρ.
- 29 Μαΐ 2018
- Like
- 87.738
Εσύ έμαθες???Ηρεμισε και μάθε τρόπους
Εσύ έμαθες???Ηρεμισε και μάθε τρόπους
ΟυυυυγΑντριάνναρα είσαι καύλα....
Φωνάρα μου όμορφη ...
Τρέλανε μας τρέλανε μας...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ουπς
Δεν κάνω εγώ επίθεση απλά ήρεμος είμαι τώρα αν έγινε κάτι στο παρελθόν πέρασα ωραια μαζί σουΜπαίνεις με επιθετικό τρόπο και μετα αλλαζεισ και λυγιζεισ
Αυτές οι τρυπουλες σου μαζί με τις βυζάρες και την πρόσωπαρα σου είναι που έχουν κάνει την ζημιά...Έχουμε και τρυπουλα
Μην με προκαλέσεις ???????Αυτές οι τρυπουλες σου μαζί με τις βυζάρες και την πρόσωπαρα σου είναι που έχουν κάνει την ζημιά...
Στα κόκκινα κάθε βράδυ το καυλομετρο..
Δεν κάνω εγώ επίθεση απλά ήρεμος είμαι τώρα αν έγινε κάτι στο παρελθόν πέρασα ωραια
Κακός τα έβαλα....και αυτά αγαπώΗ ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
???????
Έχουμε και τριπουλ
Μην με προκαλέσεις ???????
Αχχχχ,νάνιΈχουμε και τριπουλ
Μην με προκαλέσεις ???????
Εσενα περιμεναμε να μας σωσεις !!!! γεια σου ρε σωτηρα , ακομα και τωρα ξεφτιλιζεσαι αναφεροντας και ονοματα λες και σε ρωτησαμε , δεν πας καλα , εισαι για αποστρατεια κυριε ΠΙΛΑΦΑ .!!!!!!!!!Εγώ περνάω το καιρό μου τώρα βρισκόμαστε με άλλη κοπέλα την εμιλη γνωστή του σάιτ αλλά όποιος θέλει να με γνωρίσει μπορεί και εγώ να βοηθήσω τον κόσμο
Ολες οι τρυπουλες σου ειναι υπεροχες ,!!!!!!!!!!!Έχουμε και τρυπουλα
Και μετα ξυπνησες ,!!!!!!!!!! ρε αντε κανεμας την χαρη και εξαφανισου γιατι θα σε φαι το φαρασι σκουπιδι .Δεν κάνω εγώ επίθεση απλά ήρεμος είμαι τώρα αν έγινε κάτι στο παρελθόν πέρασα ωραια μαζί σου
Περασε απο εξω απο την Ν Σ ΔΟΚΙΜΩΝ ,ουτε για διοπος δεν κανει .Αδερφέ, δεν ξέρω γιατί και πώς έγινες αξιωματικός αλλά από ορθογραφία συναγωνίζεσαι το μύστη Geiasou. Ούτε δημοτικό σχολείο!!! ???
.....και παω να τρελαθωωωω.....με αυτη την σωματαρα!!!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Πάω..
Παω..
Παω
που εισαι ναυαρχε κοψε τις πιπες στο λεω πολυ φιλικα και το ξερεις ασε της ξουριεςΔεν κάνω εγώ επίθεση απλά ήρεμος είμαι τώρα αν έγινε κάτι στο παρελθόν πέρασα ωραια μαζί σου