adriannaxxx
Call-Girl
- Εγγρ.
- 29 Μαΐ 2018
- Like
- 87.940
Εεε δεν με θέλει το βίντεο
Παω σπίτι θα προσπαθήσω
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Παω σπίτι θα προσπαθήσω
Προσπαθησε ρε μορο?????Εεε δεν με θέλει το βίντεο
ΠροσπαθησεεεεΕεε δεν με θέλει το βίντεο
Παω σπίτι θα προσπαθήσω
Τι μουνι είναι αυτό ρε παιδί μου
Ψυχούλα αύριο πρώτα ο Θεός να είμαστε καλά σου έρχομαι..
Αργεις να φτάσεις Σπίτι???????Εεε δεν με θέλει το βίντεο
Παω σπίτι θα προσπαθήσω
Βγαλε στο ντους???Είμαι και πάω για ντους
Ατελείωτο μωρό....Απίστευτη η καύλα που βγάζει....Γεια σου ρε Αντριάνναρα καύλα ...
Πάω..
Παω..
Παω
Με αριστειο μαλακιας εισαι !! και θα σου πω γιατι , Γιατι δεν θα επρεπε ποτε ενας αξιωματικος ( εαν εισαι ) να βγει και να μας πει οτι γαμουσε ακαποτα λες και εκανε κανενα μεγαλο κατορθωμα , μηπως θελεις να σε χειροκροτησουμε κιολας , ντροπη σου ναυαρχε της μαλακιας , καλα σε ειπε η κοπελα σκουπιδι .Είμαι ένας αξιωματικός του πολεμικού Ναυτικού με αριστείο ανδρείας Χάρης εμένα υπάρχεις στην Ελλάδα και ζεις καλά όχι και σκουπίδι
Μετα απο αυτο που εγραψες εβαλες την υπογραφη σου " Μεγας ΜΑΛΑΚΑΣ"Θα κάνουμε πάλι στο ένα ραντεβού όχι για σεξ αλλά για να σε δω λίγο με 100ευρο
Οσα και να ανεβασεις καυλα μας, φαινονται λιγα....Μα ανέβασα
Να υποθεσω οτι γνωριζεις γιατι σας αποκαλουν πιλαφια? Και επιβιωνεις με τα λεφτα των φορολογουμενων Ελληνων.Είμαι ένας αξιωματικός του πολεμικού Ναυτικού με αριστείο ανδρείας Χάρης εμένα υπάρχεις στην Ελλάδα και ζεις καλά όχι και σκουπίδι
Ειμουν πελάτης της και έγινε σε μια στιγμή αυτό αλλά η γυναίκα ήταν καθαρή δεν μου έδωσε κάτι ήταν η στιγμή της καυλας που κάναμε σεξ και το προφυλακτικό έσπασε οκ τώρα για τους χαρακτήρισμους μερικον ανθρώπων εδώ μέσα δεν θα δώσω σημασία όπως είδα σήμερα το πρωί πος ετρεξαν πολύ να με βρουν στην υπηρεσία μου την ip και να κάνουν παράποναΜετα απο αυτο που εγραψες εβαλες την υπογραφη σου " Μεγας ΜΑΛΑΚΑΣ"
το καραβι κουναει ??Και βρήκαν υπουργείο Εθνικής Άμυνας η ip μου να κάνετε παράπονα στον διοικητή του ναύσταθμου της Σαλαμίνας οποίος θέλει και εγώ θα κινηθω νομικά ελάτε να με βρείτε εγώ περιστατικά θέλω να περνώ τα λεφτά σάς να ζω όπως σας τα περνει η εν λόγω κυρία
στ @ρχιδι@ μας...Είμαι ένας αξιωματικός του πολεμικού Ναυτικού με αριστείο ανδρείας Χάρης εμένα υπάρχεις στην Ελλάδα και ζεις καλά όχι και σκουπίδι
το καραβι κουναει
Ευχαριστώστ @ρχιδι@ μας...
πληρωμενος εισαι ...Οι
Ευχαριστώ