Και βρήκαν υπουργείο Εθνικής Άμυνας η ip μου να κάνετε παράπονα στον διοικητή του ναύσταθμου της Σαλαμίνας οποίος θέλει και εγώ θα κινηθω νομικά ελάτε να με βρείτε εγώ περιστατικά θέλω να περνώ τα λεφτά σάς να ζω όπως σας τα περνει η εν λόγω κυρία
Εχεις άγνοια κινδύνου 'Αλβανέ Ιωαννίδη', όταν δηλωνεις αξιωματικός ΠΝ...:
1. δεν ξέρεις με ποιον μιλάς- ανταλλάσεις μηνύματα...Θα μάθεις όμως..
Και κάποιος άλλος πήγε να κάνει το κοκοβιό σαν εσένα, μπορεί να σου πει η Αντριάνα τι έγινε όταν άκουσε να του μιλάω μόνο στο τηλέφωνο...(μη μπερδευεσαι..δεν ειμαι νταβας της..)
2. έχω κάνει screenshot όλο τον διάλογό μας για το αληθές. Στο screenshot αναφέρεις το όνομα του Ναυάρχου Μπαντιά, που όλως τυχαίως τύγχανε να είναι καλός οικογενειακός φίλος/φίλος του πατέρα μου..επικαλείσαι τον εν λόγω Κύριο ως πατέρα σου...
Μάλιστα το κάνεις αυτό εν ώρα υπηρεσίας, και αυτό που κάνεις είναι να συκοφαντείς κάποιο πρόσωπο..
Προφανώς αναφέρεσαι στον διάλογο που κάναμε πριβέ με μνμ.
Να σε πληροφορήσω λοιπόν ότι για όσα μου έγραψες, απεστειλες ως φωτογραφικό υλικό και για όσα συνεχίσεις να γράφεις-συκοφαντείς κατά της νηματοθέτριας, κι οποιουδήποτε άλλου μέλους εδώ είσαι υπόλογος...
Έχω ήδη κινηθεί όπως πρέπει και το αντικείμενο της συζήτησης είναι ήδη στα σωστά χέρια, για την ακρίβεια στο 4100 του ΓΕΝ αν σου λέει κάτι..Δεν παίζουμε μ αυτά...
Επίσης δεν μου απάντησες στην ερώτηση που σου έκανα πριβέ για το αν πέρασες Passex...Μάλλον δεν άκουσες ποτέ σου τι σημαίνει αυτό θαλασσοπόρε...
Συνέχισε να γράφεις και θα καταλάβεις με ποιόν έμπλεξες...
Συνέχισε να γράφεις ότι ψάχνεις για θύμα να του φας λεφτά όπως λες...
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΑΛΙΚΗ...ΜΠΟΡΕΙ ΚΙ ΕΣΥ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΤΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΦΑΣΗ...