Αυτό που ξέρω με σιγουριά είναι ότι οι κατάρες, οι αρνητικές σκέψεις και οι κακές μας πράξεις , καθορίζουν την δική μας πορεία χωρίς να το αντιλαμβανόμαστε καν!
Το σύμπαν έχει κάποιους απαράβατους νόμους ...
Να μη ξεχνάμε οτι όλα γύρω μας είναι ΕΝΈΡΓΕΙΑ.
Ανάλογα την ενέργεια που εκπέμπεις αυτήν ακριβώς θα λάβεις...
Πόσες φορές έχω ακούσει άτομα να λένε "μα γιατί μου πάνε όλα τόσο χάλια;;;" Η απάντηση βρίσκεται στο ερώτημα: "ποιες ήταν οι σκέψεις σου κ οι πράξεις σου μέχρι τώρα;;;"
Καλησπέρα!
Σωστό αλλά όχι απόλυτο.
Γνωριζω περιπτώσεις ανθρωπων που σκέφτονται μόνον θετικά , πράττουν θετικά αλλά τους έρχονται όλα ανάποδα.
Είναι ματαιόδοξο αν όχι ουτοπικό να πιστεύει κάποιος πως το «σύμπαν» ευθύνεται για όλα, πληρώνει και έχει να λαμβάνει.
Η πικρή αλήθεια είναι πως η κοινωνία δεν έχει απλά χαλάσει ή χειροτερέψει, αλλά ήταν πάντα έτσι το ίδιο.
Υπάρχουν άνθρωποι που απλά θα πατήσουν επί πτωμάτων προκειμένου να ευημερήσουν επαγγελματικά, προσωπικά δεν υπολογίζουν τίποτα.
Κοινώς απάνθρωπα τομάρια που όσο θετικά και να σκεφτείς και να πράξεις ΔΕΝ αλλάζουν με τίποτα.
Το μυστικό είναι κάποιος να προσπερνάει, να αποδέχεται την πραγματικότητα όσο σκληρή κ αν είναι , να βρίσκει δύναμη και να μη παύει να ελπίζει ότι μια μέρα στο συνάφι του θα είναι μόνο άνθρωποι που πραγματικά έχουν θέση και αξιζει να είναι.