woopsie
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 1 Σεπ 2020
- Κριτικές
- 14
- Like
- 2.602
- Πόντοι
- 1.196
100 ευρώ για μια συνάντηση για λίγο χρόνο ευχαρισστησης χωρίς έξτρα γούστα δεν λέει κάποτε την γαμουσα και ακαποτα την κυρία και ξέρει αυτή ποιος είμαινα 'ταν μονο οι χειλαρες........
Που να ξέρω τη σκουπίδι είσαι!!!100 ευρώ για μια συνάντηση για λίγο χρόνο ευχαρισστησης χωρίς έξτρα γούστα δεν λέει κάποτε την γαμουσα και ακαποτα την κυρία και ξέρει αυτή ποιος είμαι
Εεε τώρα δεν σου βγάζω τα γούστα....εεε όξω λέμεΠου να ξέρω τη σκουπίδι είσαι!!!
Ελα ρε Ιωαννίδη..γαμουσες κι ακαποτα; Και; Τι έγινε δε σου καθεται πια και μπηκες να την εκθέσεις; Μπράβο μάγκα έκανες κατόρθωμα..κάτι τέτοιοι σαν εσένα χάλασαν κ χαλάνε την πιάτσα..100 ευρώ για μια συνάντηση για λίγο χρόνο ευχαρισστησης χωρίς έξτρα γούστα δεν λέει κάποτε την γαμουσα και ακαποτα την κυρία και ξέρει αυτή ποιος είμαι
Μπα καυλαντα ...???κάτσε το έγραψα σωστάμωρο μην τσαντιζεσαι δεν αξιζει
Μην ασχολησε αντριΠου να ξέρω τη σκουπίδι είσαι!!!
?????Ελα ρε Ιωαννίδη..γαμουσες κι ακαποτα; Και; Τι έγινε δε σου καθεται πια και μπηκες να την εκθέσεις; Μπράβο μάγκα έκανες κατόρθωμα..κάτι τέτοιοι σαν εσένα χάλασαν κ χαλάνε την πιάτσα..
Είμαι ένας αξιωματικός του πολεμικού Ναυτικού με αριστείο ανδρείας Χάρης εμένα υπάρχεις στην Ελλάδα και ζεις καλά όχι και σκουπίδιΠου να ξέρω τη σκουπίδι είσαι!!!
τ αρχιδια μου εισαι αξιωματικέ..η Αλίκη στο ναυτικό είσαιΕίμαι ένας αξιωματικός του πολεμικού Ναυτικού με αριστείο ανδρείας Χάρης εμένα υπάρχεις στην Ελλάδα και ζεις καλά όχι και σκουπίδι
Ελα ρε Ιωαννίδη..γαμουσες κι ακαποτα; Και; Τι έγινε δε σου καθεται πια και μπηκες να την εκθέσεις; Μπράβο μάγκα έκανες κατόρθωμα..κάτι τέτοιοι σαν εσένα χάλασαν κ χαλάνε την πιάτσα..
Είμαι στην Σαλαμίνα στην φρεγάτα Έλλη και έλα αύριο να βρεις να δεις τη Αλίκη θα σε βάλω να κάνεις μετατ αρχιδια μου εισαι αξιωματικέ..η Αλίκη στο ναυτικό είσαι
Είμαι ένας αξιωματικός του πολεμικού Ναυτικού με αριστείο ανδρείας Χάρης εμένα υπάρχεις στην Ελλάδα και ζεις καλά όχι υπ
ΥποκλίνομαιΕίμαι ένας αξιωματικός του πολεμικού Ναυτικού με αριστείο ανδρείας Χάρης εμένα υπάρχεις στην Ελλάδα και ζεις καλά όχι και σκουπίδι
Δείξε να μάς καυλοσειςΕίμαι στην Σαλαμίνα στην φρεγάτα Έλλη και έλα αύριο να βρεις να δεις τη Αλίκη θα σε βάλω να κάνεις μετα
Ευχαριστώ αλλά 120 για μια ευκαιρία αγκαλιας για 30λεπτα δεν θα πάρω έχω άλλες ανάγκεςΥποκλίνομαι
Είσαι στο ναύσταθμο Αλίκη; για πρόσεχε λίγο που σου λέω...Είμαι στην Σαλαμίνα στην φρεγάτα Έλλη και έλα αύριο να βρεις να δεις τη Αλίκη θα σε βάλω να κάνεις μετα
???????Είμαι στην Σαλαμίνα στην φρεγάτα Έλλη και έλα αύριο να βρεις να δεις τη Αλίκη θα σε βάλω να κάνεις μετα