adriannaxxx
Call-Girl
- Εγγρ.
- 29 Μαΐ 2018
- Like
- 87.660
Έλα mei deiΑνεβαζε απο οπου θελειs θα το φτιαξουμε εμειs ....
Έλα mei deiΑνεβαζε απο οπου θελειs θα το φτιαξουμε εμειs ....
Ψεματα κυριοι ....δεν σε τσιμπαει μπεμπα σε φτυνει ...χαχαχαχαχα !!! μωρο τρελο !!!Και στο τέλος με τσιμπάει
SOS valto esiΈλα mei dei
Αδερφέ βάλε το Βίντεο αν μπορείς? !Ψεματα κυριοι ....δεν σε τσιμπαει μπεμπα σε φτυνει ...χαχαχαχαχα !!! μωρο τρελο !!!
εγινε μωρο μου ....SOS valto esi
Καλώ το μήλο αλάααα ο Κορεάτισς ??αστο μωρε αλλη φορα κανε δουλεια σου με τον αμερικανο "born in the usa"
αααα δεν ξερω ...ο δικος μου κορεατης δεν εχει δεχτει κανενα βιντεο ... απο εδω λοιπον οπως ολος ο κοσμοςΚαλώ το μήλο αλάααα ο Κορεάτισς ??
Θα διαβάσει κανένας μαύρος ότι αυτό το σκουληκάκι το αποκαλείς φίδι και θα λιποθυμήσει απ τα γέλια! (χωρίς παρεξήγηση για τον ιδιοκτήτη του, αλλά δεν είναι και το πρώτο μποϊ για να φέρει τον τίτλο "το φιδάκι ο Διαμαντής" ...).Ένα ροζ φίδι ?
δεν φτανει που καθεται ο ανθρωπος και τον τραβαει βιντεο η αλλη θα του την πουμε κιολας , οχι ρε μαν !!!Θα διαβάσει κανένας μαύρος ότι αυτό το σκουληκάκι το αποκαλείς φίδι και θα λιποθυμήσει απ τα γέλια! (χωρίς παρεξήγηση για τον ιδιοκτήτη του, αλλά δεν είναι και το πρώτο μποϊ για να φέρει τον τίτλο "το φιδάκι ο Διαμαντής" ...).
??Ψεματα κυριοι ....δεν σε τσιμπαει μπεμπα σε φτυνει ...χαχαχαχαχα !!! μωρο τρελο !!!
Αχχχα,κάθε εβδομάδα έρχεται και το θέλει ??δεν φτανει που καθεται ο ανθρωπος και τον τραβαει βιντεο η αλλη θα του την πουμε κιολας , οχι ρε μαν !!!
αααα ενταξει τοτε !!!! βαρατε παιδιαΑχχχα,κάθε εβδομάδα έρχεται και το θέλει ??
Για να θυμουνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεότεροι!τασο εσυ?
το ξερουν ολοι σεριφη οτι εχεις σκυλιασει αλλα δεν θα σου περασειΤασο ενα μεγαλο συγνωμη για το σχολιο μου πριν...Δεν το καταλαβα οτι θα σε πειραζε τοσο πολυ ...το ΠΜ σου διαβαστηκε και το παιρνω πισω....
Για να θυμουνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεότεροι!
άλλα βγαίνουν στην φόρα...ξέρεις εσύ πολύ καλά αστυνόμε Θεοχάρη!το ξερουν ολοι σεριφη οτι εχεις σκυλιασει αλλα δεν θα σου περασει
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Χυσαμε βραδιάτικα πάλι...