zadren
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2015
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.561
- Πόντοι
- 2.756
ηθελα να ηξερα συλλογη απο βιντεο της αντριαννας εχεις?
Όχι ρε παίχτη, δεν πας σε μπουρδέλο, εσύ θα πληρώσεις και το δωμάτιο.
για να μη βγαλει το φλας blur!Ρε πόρνε με polibag τυλίχτηκες...
Under παλια... πλεον over τα μπαλακι@..Στο θέμα δωμάτιο δεν έχω καταλάβει τι παίζει αλλά anyway.. δεν έχει σημασία..
Το βασικό από ότι κατάλαβα είναι ότι μιλάμε για πορνοσταρικό πήδημα, μιάμιση ώρα με 100ε, πήδας κώλο full, χύνεις όπου θες και χύνεις όσες φορές μπορέσεις (?)..
Αν κάτι από αυτά που έγραψα δεν ισχύει ας ενημερώσει κάποιος..
Θέλω και πιστεύω να την συναντήσω πολύ σύντομα.. Αν και πιπινολάτρης, αυτή η γυναικάρα φαίνεται κάβλα!
Στο θέμα δωμάτιο δεν έχω καταλάβει τι παίζει αλλά anyway.. δεν έχει σημασία..
Το βασικό από ότι κατάλαβα είναι ότι μιλάμε για πορνοσταρικό πήδημα, μιάμιση ώρα με 100ε, πήδας κώλο full, χύνεις όπου θες και χύνεις όσες φορές μπορέσεις (?)..
Αν κάτι από αυτά που έγραψα δεν ισχύει ας ενημερώσει κάποιος..
Θέλω και πιστεύω να την συναντήσω πολύ σύντομα.. Αν και πιπινολάτρης, αυτή η γυναικάρα φαίνεται κάβλα!
δυο οντωςνομιζω δυο χυσιματα , εαν ισχυει κατι αλλο να αναφερθει απο συμπαιχτη.
μπα, οχι!μπραβο εχει γερο νεφρο μαλλον
μπα, οχι!
κανονικο ραντεβου ηταν με νορμαλ ανθρωπο....το νεφρο δεν το εξετασε η τυπισα, τι να σου πω!
μπα, οχι!
κανονικο ραντεβου ηταν με νορμαλ ανθρωπο....το νεφρο δεν το εξετασε η τυπισα, τι να σου πω!
Εγώ δεν την παίρνω γιατι σε 1και μισή ρίχνω τρία ανετα και θα μου κόψει τον οίστρο, άλλοστε το έκανα με γνωστή του zad συτεμενη κυρία, σε μια ώρα και τις δύο φορές που την πήρα. Ας είμαι και πενήνταρης.μπα, οχι!
Εγώ δεν την παίρνω γιατι σε 1και μισή ρίχνω τρία ανετα και θα μου κόψει τον οίστρο, άλλοστε το έκανα με γνωστή του zad συτεμενη κυρία, σε μια ώρα και τις δύο φορές που την πήρα. Ας είμαι και πενήνταρης.
Αυτη που πηγες φιλε, αν και μεγαλυτερη σου βγαζει πολυ μεγαλη καυλα...Εγώ δεν την παίρνω γιατι σε 1και μισή ρίχνω τρία ανετα και θα μου κόψει τον οίστρο, άλλοστε το έκανα με γνωστή του zad συτεμενη κυρία, σε μια ώρα και τις δύο φορές που την πήρα. Ας είμαι και πενήνταρης.