Badwolf035
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαρ 2017
- Like
- 626
- Πόντοι
- 81
Η καύλα τυφλώνει!τρύπα θα βρει ...?
Η καύλα τυφλώνει!τρύπα θα βρει ...?
κι εκει βοηθεια θα ζητησει
Η καύλα τυφλώνει!
και οι τρεις ειστε κακα παιδια
μαγκες μου ευχαριστώ γ τη βοήθεια(χρήσιμη κ μη) ..θα σας βγαλω ΑΣΠΡΟΠΡΟΣΩΠΟΥΣ....τρύπα θα βρει ...?
Παίχτη απ ότι κατάλαβες κάναμε πλάκα...μαγκες μου ευχαριστώ γ τη βοήθεια(χρήσιμη κ μη) ..θα σας βγαλω ΑΣΠΡΟΠΡΟΣΩΠΟΥΣ....
γιατι δεν ρωτας την ιδια να σου πειΚαλημέρα σε όλους.
Τελικά μπορεί κάποιος απο αυτούς που πήγαν ήδη να μας πει τι παίζει με το δωμάτιο; Είναι μέσα στην τιμή ή εξτρα;
Γιατι σε μια κριτική αναφέρετε οτι ισως ειναι πληρωμένο απο την ιδια.
Αν δεν θέλει κάποιο απο τα παιδιά, να μας πεί η ίδια η Αντριάννα, αφού μπαίνει στο site συχνα.
καλημερα με εξυπνακηδες δεν μιλαει απο οτι ξερωγιατι δεν ρωτας την ιδια να σου πει
Καλημέρα σε όλους.
Τελικά μπορεί κάποιος απο αυτούς που πήγαν ήδη να μας πει τι παίζει με το δωμάτιο; Είναι μέσα στην τιμή ή εξτρα;
Γιατι σε μια κριτική αναφέρετε οτι ισως ειναι πληρωμένο απο την ιδια.
Αν δεν θέλει κάποιο απο τα παιδιά, να μας πεί η ίδια η Αντριάννα, αφού μπαίνει στο site συχνα.
Εισαι σιγουρος?Όχι ρε παίχτη, δεν πας σε μπουρδέλο, εσύ θα πληρώσεις και το δωμάτιο.
Εισαι σιγουρος?
Τι cool ρε παπαρα? Εσει κλεινεις 3,5 χρονια απο τοτε που γνωρισες την Αντριαννα. Ξεχνας μαλλον!
Τι cool ρε παπαρα? Εσει κλεινεις 3,5 χρονια απο τοτε που γνωρισες την Αντριαννα. Ξεχνας μαλλον!
100 τηλεφωνα με ειχες παρει!
ΥΓ Γραψε και καμια κριτικη!
Εγώ καλέ μου φίλε κουκούλα την γνώρισα με Πασόκ...εννοείτε πως δεν ξεχνάω ....τότε στο menu είχε και club sandwitch με χυμό...
ετσι, ετσι!
νηστικο σε εστειλα, κρασατος ηρθες!!!
τωρα βοδια παμε, αγελαδες γυριζουμε!