TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
ρε σκορπιε στο bill μετοχος και παντρεμενηηηηη κακο παιδιδωματιο σταθμος... παρτουζωσα παντρεμενη μαζι με τον αντρα της εκει....αχαχαχαχαχαχαχ
ρε σκορπιε στο bill μετοχος και παντρεμενηηηηη κακο παιδιδωματιο σταθμος... παρτουζωσα παντρεμενη μαζι με τον αντρα της εκει....αχαχαχαχαχαχαχ
που εισαι εσυ ρε ...αιντε εφτιαξα φασολαδα με ρεγγο μεγαλοκαλοστα τα παιδιά την ξέρεις φαντάζομαι αυτήν την λέξη εεε μαν
Αφηστε τα σαπια ρε...... μια φορα το μηνα παω εγω..... εσεις που σας γνωριζει με το μικρο ονομα και το προσωπικο..ρε σκορπιε στο bill μετοχος και παντρεμενηηηηη κακο παιδι
εγω φιλαρακι χτιζω τωρα τον 6 ο οροφο κατι αλλαγουλες τζακουζι και τετοια καποιος θα πληρωσει αφου οι μετοχοι ειναι τσιγκουνιδεςΑφηστε τα σαπια ρε...... μια φορα το μηνα παω εγω..... εσεις που σας γνωριζει με το μικρο ονομα και το προσωπικο..
ειδα έναν φίλο μ κ είπα να μπο ξέρει αυτός τι λεω που φώναζε για έναν άσχετο ο Σόχο είναι σ έχει βάλει κ κριτική αλλά στο πμ που του έστειλα κουβέντα αδερφέ μ έτσι μάγκες της φασολάδας χα χαπου εισαι εσυ ρε ...αιντε εφτιαξα φασολαδα με ρεγγο μεγαλο
εχει τετοιους εδω μεσα δεν σε πιστευωειδα έναν φίλο μ κ είπα να μπο ξέρει αυτός τι λεω που φώναζε για έναν άσχετο ο Σόχο είναι σ έχει βάλει κ κριτική αλλά στο πμ που του έστειλα κουβέντα αδερφέ μ έτσι μάγκες της φασολάδας χα χα
κάτι έχει κάτι θα την πάρουμε παρτούζα την μανταμ εεεεχει τετοιους εδω μεσα δεν σε πιστευω
δεν ξερω αν παιζη με δυο αντεχεις εσυκάτι έχει κάτι θα την πάρουμε παρτούζα την μανταμ εεε
κοίτα εγω ακόμη εχω μπροστά το 3 χε χε εσύ είσαι κοντά στο 5 αδερφέ μδεν ξερω αν παιζη με δυο αντεχεις εσυ
καλα καλα ασε εχω δει με το 2 μπροστα και με το 3 και με παιδακια και να γουσταρουν στραπονκοίτα εγω ακόμη εχω μπροστά το 3 χε χε εσύ είσαι κοντά στο 5 αδερφέ μ
καλο καλό αλλα εγω δεν είμαι από αυτά τα παιδάκια μανκαλα καλα ασε εχω δει με το 2 μπροστα και με το 3 και με παιδακια και να γουσταρουν στραπον
δεν ειπα προς θεου τιποτα για εσενα αδελφε ;) καποιοι ομως θα ασχοληθουν ;)καλο καλό αλλα εγω δεν είμαι από αυτά τα παιδάκια μαν
το ξερω ρε το απόγευμα πάλι τρέχω μαν..δεν ειπα προς θεου τιποτα για εσενα αδελφε ;) καποιοι ομως θα ασχοληθουν ;)
τι εχεις δει παιδακια να γουσταρουν στραπονκαλα καλα ασε εχω δει με το 2 μπροστα και με το 3 και με παιδακια και να γουσταρουν στραπον
δεν εχω δει με τα ματια μου αλλα ηρθε πληροφορια εγκυρη ;) αλλα δεν εχω προβλημα αλλος τον τρωει και ζοριζεται,δροσιζεται πως το λενετι εχεις δει παιδακια να γουσταρουν στραπον
με λιγα λογια σουρωτηριδεν εχω δει με τα ματια μου αλλα ηρθε πληροφορια εγκυρη ;) αλλα δεν εχω προβλημα αλλος τον τρωει και ζοριζεται,δροσιζεται πως το λενε
Έμαθα ότι κάποιος ζήτησε προμήθεια 30€ στο ραντεβού από την Ανδριάνα....
Γίνονται ....Γινονται αυτα τα πραγματα?
Γίνονται ....
Το ωραίο στην υπόθεση είναι ότι η Ανδριάνα αρνήθηκε....