Νέα

A.C.MILAN-Un grande amore!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα diomides1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 271
  • Εμφανίσεις 17K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
κοιτα
το βασιλισσα χωρις στεμμα σου λέει κάτι ;;;
που πα να πει πως οι ολλανδοι που βριζει ο περσονας εχουν ογδοντα τελικους και οχτακοσους ημιτελικους , τοταλ φουτμπολ , τουτο , κεινο , τονα , τ'αλλο και απο κιουπι νουλα .
για αυτο θα ναι παντα ο συμπαθης λουζερ....
θα ναι τοσο λουζερ που θα χανει και απο μια ισπανια,ενω εχει σπαταλησει 2-3 τετ-α-τετ η ιδια..
δε θα γινει ποτε βραζιλια,γερμανια,ιταλια ουτε καν αργεντινη...
αυτη ειναι η αληθεια θελετε δε θελετε..

για να τελειωνουμε μια ομαδα γινεται μεγαλη απο τους παρακατω(κατα σειρα) παραγοντες:
1)τιτλοι
2)κοσμος
3)ιστορια
4)προσωπικοτητες που φορεσαν τη φανελα της..

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
για αυτο θα ναι παντα ο συμπαθης λουζερ....
θα ναι τοσο λουζερ που θα χανει και απο μια ισπανια,ενω εχει σπαταλησει 2-3 τετ-α-τετ η ιδια..
δε θα γινει ποτε βραζιλια,γερμανια,ιταλια ουτε καν αργεντινη...
αυτη ειναι η αληθεια θελετε δε θελετε..

για να τελειωνουμε μια ομαδα γινεται μεγαλη απο τους παρακατω(κατα σειρα) παραγοντες:
1)τιτλοι
2)κοσμος
3)ιστορια

πλην του 1 στα 2,3,4 σου γαμάω το ράμματα πουστάκι.
ξέρεις εσύ.

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166

Συνημμένα

• panionaki_mikro.jpg
    panionaki_mikro.jpg
    49,1 KB · Εμφανίσεις: 44

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
ΔΙΑΦΩΝΩ
Στο Παπαρη μου οι τιτλοι
εμαθα να εκτιμω αξιες και οχι πτυχια
στο κατω κατω ειμαι χανουμος
και επειδη ειναι η ΔΙΚΗ ΣΟΥ ιεραρχηση αξιων δεν συνεπαγεται πως ειναι ΚΑΙ Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ .
ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΗΡΕ ΓΙΟΥΡΟ ...
και γω αεκ ειμαι αλλα λεω τα πραγματα ως εχουν...
οι τιτλοι ειναι το Ο[size=7pt]2[/size] για τις αληθινα μεγαλες ομαδες..
αν τους το κοψεις,αργα ή γρηγορα θα πεθανουν..(σου θυμιζει κατι? ;))
υ.γ.η ελλαδα πηρε 1 γιουρο..οχι 5 ή 6...
1 φορα μπορει να κοιμηθει και ο θεος..

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
1)τιτλοι
2)κοσμος
3)ιστορια
Αλληλένδετα είναι όλα αυτά!Ξέχασες κάτι πολύ σημαντικό...το θέαμα που έχει προσφέρει μια ομάδα όπως και το αν έχει συνέχεια...

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
ΔΙΑΦΩΝΩ
Στο Παπαρη μου οι τιτλοι
εμαθα να εκτιμω αξιες και οχι πτυχια
στο κατω κατω ειμαι χανουμος

και επειδη ειναι η ΔΙΚΗ ΣΟΥ ιεραρχηση αξιων δεν συνεπαγεται πως ειναι ΚΑΙ Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ .
Και εγώ αξίες εκτιμώ και μου αρέσει π.χ. η οικογενειοκρατία που υπάρχει στην ΜΙΛΑΝ και ο σεβασμός στα μέλη της!Αυτό όμως είναι ένα επιπλέον κριτήριο που σου μεγαλώνει την αγάπη για μια ομάδα και την ανεβάζει στα δικά σου μάτια!Παρόμοια χαρακτηριστικά μπορεί να έχει και η Μπρομαποικάρνα...δεν αρκούν για να την κάνουν μεγάλη!

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Αλληλένδετα είναι όλα αυτά!Ξέχασες κάτι πολύ σημαντικό...το θέαμα που έχει προσφέρει μια ομάδα όπως και το αν έχει συνέχεια...
τιποτα δε ξεχασα..
εκτος του οτι το "θεαμα" ειναι κατι το υποκειμενικο,
ωραια μπαλιτσα  κατα καιρους παιζουν και ομαδες τυπου αρη,σαμπτορια(περσινη) κ.α..
μπορουν να μπουν στο ιδιο καδρο με τα αντιστοιχα θηρια των χωρων τους?φυσικα και οχι...
υ.γ.η συνεχεια για ομαδες με 7,8,9 τσ.λ και ενα καραβι πρωταθληματα εξυπακουεται..

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
τιποτα δε ξεχασα..
εκτος του οτι το "θεαμα" ειναι κατι το υποκειμενικο,
ωραια μπαλιτσα  κατα καιρους παιζουν και ομαδες τυπου αρη,σαμπτορια(περσινη) κ.α..
μπορουν να μπουν στο ιδιο καδρο με τα αντιστοιχα θηρια των χωρων τους?φυσικα και οχι...
υ.γ.η συνεχεια για ομαδες με 7,8,9 τσ.λ και ενα καραβι πρωταθληματα εξυπακουεται..
Δεν μιλάμε για ομάδες που έχουνε παίξει μπάλα μισό γύρο!Μιλάμε π.χ. για το θέαμα που πρόσφερε η ΑΕΚ για 7-8 χρόνια την δεκαετία του '90 και που μένει στην μνήμη των φιλάθλων που το θυμούνται ακόμα!!!

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Δεν μιλάμε για ομάδες που έχουνε παίξει μπάλα μισό γύρο!Μιλάμε π.χ. για το θέαμα που πρόσφερε η ΑΕΚ για 7-8 χρόνια την δεκαετία του '90 και που μένει στην μνήμη των φιλάθλων που το θυμούνται ακόμα!!!
ολες οι ομαδες για τις οποιες μιλαμε ειχαν περιοδους που απεδιδαν διαστημικη μπαλα...
δε μπορει αυτος ο παραγοντας να αποτελει σοβαρο κριτηριο...

ετσι ομως γραφεται η ιστορια...
Zidane_Leverkusen.jpg

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
ολες οι ομαδες για τις οποιες μιλαμε ειχαν περιοδους που απεδιδαν διαστημικη μπαλα...
δε μπορει αυτος ο παραγοντας να αποτελει σοβαρο κριτηριο...
Πιο σοβαρό κριτήριο πάντως από των αριθμό των οπαδών που ανέφερες (γιατί τότε π.χ. η Γιούβε σε σχέση με την Μαν.Γιουνάιτεντ θα ήταν μικρή ομάδα)...όπως το βλέπει καθένας...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
η αεκ στην ελλάδα ήταν πάντα μεγάλη.
απλά με το πέρασμα των χρόνων απέκτησε "μικρούς" οπαδούς. :idiot:

Αρτέμης...

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2010
Like
1
Πόντοι
1
Πιο σοβαρό κριτήριο πάντως από των αριθμό των οπαδών που ανέφερες (γιατί τότε π.χ. η Γιούβε σε σχέση με την Μαν.Γιουνάιτεντ θα ήταν μικρή ομάδα)...όπως το βλέπει καθένας...

καλη η ατακα σου
ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ αυτες ομαδες , ειναι τραγικη μειοψηφια στις χωρες τους
η γιουβε δε , απο την ρωμη και πανω εχει οπαδους που μετριουνται στα δαχτυλα
που λεει ο λογος

ρε Μουρινιο , επειδη ειναι ετσι για σενα η για ολο τον κοσμο το μετρημα , ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΤΟ ΔΕΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΓΩ
Εγω γουσταρω να βλεπω τοπακι κι ας χανω με τον Δημητροπουλο και τον καθε δημητροπουλο
γουσταρω την μπορουσια ντορτμουντ γιατι επαιξε μπαλαρα μακρια απο την ματσουκια του βαβαρου
γουσταρω την λιβερπουλ γιατι επαιξε μπαλιτσα με αγγλικο παθος και μεσογειακο τεμπεραμεντο
γουσταρω το αλλοκοτο να ταιριαζει και να ζωγραφιζει στο χορτο
ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΤΗΝ ΜΙΛΑΝΑΡΑ γιατι πηγαινε να βαλει περισσοτερα απο οσα θα τερωγε και δεν επαιζε κατενατσιο
πολλα εγραψα   

Αρτέμης...

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2010
Like
1
Πόντοι
1
στην τελικη ρε παλικαρι εσυ μετρας με το υποδεκαμετρο και καλα κανεις με γεια σου με χαρα σου
εγω μετραω με το παθος και το συναισθημα και γουσταρω

παπαλα

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
καλη η ατακα σου
ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ αυτες ομαδες , ειναι τραγικη μειοψηφια στις χωρες τους
η γιουβε δε , απο την ρωμη και πανω εχει οπαδους που μετριουνται στα δαχτυλα
που λεει ο λογος

ρε Μουρινιο , επειδη ειναι ετσι για σενα η για ολο τον κοσμο το μετρημα , ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΤΟ ΔΕΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΓΩ
Εγω γουσταρω να βλεπω τοπακι κι ας χανω με τον Δημητροπουλο και τον καθε δημητροπουλο
γουσταρω την μπορουσια ντορτμουντ γιατι επαιξε μπαλαρα μακρια απο την ματσουκια του βαβαρου
γουσταρω την λιβερπουλ γιατι επαιξε μπαλιτσα με αγγλικο παθος και μεσογειακο τεμπεραμεντο
γουσταρω το αλλοκοτο να ταιριαζει και να ζωγραφιζει στο χορτο
ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΤΗΝ ΜΙΛΑΝΑΡΑ γιατι πηγαινε να βαλει περισσοτερα απο οσα θα τερωγε και δεν επαιζε κατενατσιο
πολλα εγραψα   

πόσο καιρό ρε παπάρη πρέπει να είσαι στο σάιτ για να καταλάβεις ότι οι μπούληδες είναι ρεάλ και τσέλσι;

πόσο καιρό πρέπει να ποστάρεις για να καταλάβεις ότι ο αριστοκρατομαλάκας ειναι αυτό που κάθεται στο έτοιμο αναμμένο τζάκι του πατερούλη γιατί ποτέ δεν άναψε φωτιά στην παραλία για την ξυπόλητη γκόμενα;

Αρτέμης...

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2010
Like
1
Πόντοι
1
πόσο καιρό ρε παπάρη πρέπει να είσαι στο σάιτ για να καταλάβεις ότι οι μπούληδες είναι ρεάλ και τσέλσι;

πόσο καιρό πρέπει να ποστάρεις για να καταλάβεις ότι ο αριστοκρατομαλάκας ειναι αυτό που κάθεται στο έτοιμο αναμμένο τζάκι του πατερούλη γιατί ποτέ δεν άναψε φωτιά στην παραλία για την ξυπόλητη γκόμενα;

ρεαλ ειναι το παλικαρι ;

ε πες το τοση ωρα να μη γραφω παπαρηές και βαριεμαι

καλα

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ω ω ω ω ω

Παράλληλα, υποσχέθηκε ότι θα κατακτήσει όλους τους τίτλους με τους «ροσονέρι»: «Είμαι νικητής σε ό,τι κι αν κάνω. Κέρδισα τα πάντα (σ.σ. εκτός του Τσάμπιονς Λιγκ) με την Ιντερ, θα τα κερδίσω όλα και με τη Μίλαν. Όποιος βρεθεί στο δρόμο μου θα χάσει».

ετσι μιλανε  :rockon:

Αρτέμης...

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2010
Like
1
Πόντοι
1

Stories

Νέο!

Stories