SID VICIOUS(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Νοε 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
ουι
για αυτο θα ναι παντα ο συμπαθης λουζερ....κοιτα
το βασιλισσα χωρις στεμμα σου λέει κάτι ;;;
που πα να πει πως οι ολλανδοι που βριζει ο περσονας εχουν ογδοντα τελικους και οχτακοσους ημιτελικους , τοταλ φουτμπολ , τουτο , κεινο , τονα , τ'αλλο και απο κιουπι νουλα .
για αυτο θα ναι παντα ο συμπαθης λουζερ....
θα ναι τοσο λουζερ που θα χανει και απο μια ισπανια,ενω εχει σπαταλησει 2-3 τετ-α-τετ η ιδια..
δε θα γινει ποτε βραζιλια,γερμανια,ιταλια ουτε καν αργεντινη...
αυτη ειναι η αληθεια θελετε δε θελετε..
για να τελειωνουμε μια ομαδα γινεται μεγαλη απο τους παρακατω(κατα σειρα) παραγοντες:
1)τιτλοι
2)κοσμος
3)ιστορια
4)προσωπικοτητες που φορεσαν τη φανελα της..
αν εισαι φαρσα,ξερεις...πλην του 1 στα 2,3,4 σου γαμάω το ράμματα πουστάκι.
ξέρεις εσύ.
και γω αεκ ειμαι αλλα λεω τα πραγματα ως εχουν...ΔΙΑΦΩΝΩ
Στο Παπαρη μου οι τιτλοι
εμαθα να εκτιμω αξιες και οχι πτυχια
στο κατω κατω ειμαι χανουμος
και επειδη ειναι η ΔΙΚΗ ΣΟΥ ιεραρχηση αξιων δεν συνεπαγεται πως ειναι ΚΑΙ Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ .
ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΗΡΕ ΓΙΟΥΡΟ ...
Αλληλένδετα είναι όλα αυτά!Ξέχασες κάτι πολύ σημαντικό...το θέαμα που έχει προσφέρει μια ομάδα όπως και το αν έχει συνέχεια...για να τελειωνουμε μια ομαδα γινεται μεγαλη απο τους παρακατω(κατα σειρα) παραγοντες:
1)τιτλοι
2)κοσμος
3)ιστορια
4)προσωπικοτητες που φορεσαν τη φανελα της..
Και εγώ αξίες εκτιμώ και μου αρέσει π.χ. η οικογενειοκρατία που υπάρχει στην ΜΙΛΑΝ και ο σεβασμός στα μέλη της!Αυτό όμως είναι ένα επιπλέον κριτήριο που σου μεγαλώνει την αγάπη για μια ομάδα και την ανεβάζει στα δικά σου μάτια!Παρόμοια χαρακτηριστικά μπορεί να έχει και η Μπρομαποικάρνα...δεν αρκούν για να την κάνουν μεγάλη!ΔΙΑΦΩΝΩ
Στο Παπαρη μου οι τιτλοι
εμαθα να εκτιμω αξιες και οχι πτυχια
στο κατω κατω ειμαι χανουμος
και επειδη ειναι η ΔΙΚΗ ΣΟΥ ιεραρχηση αξιων δεν συνεπαγεται πως ειναι ΚΑΙ Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ .
τιποτα δε ξεχασα..Αλληλένδετα είναι όλα αυτά!Ξέχασες κάτι πολύ σημαντικό...το θέαμα που έχει προσφέρει μια ομάδα όπως και το αν έχει συνέχεια...
Δεν μιλάμε για ομάδες που έχουνε παίξει μπάλα μισό γύρο!Μιλάμε π.χ. για το θέαμα που πρόσφερε η ΑΕΚ για 7-8 χρόνια την δεκαετία του '90 και που μένει στην μνήμη των φιλάθλων που το θυμούνται ακόμα!!!τιποτα δε ξεχασα..
εκτος του οτι το "θεαμα" ειναι κατι το υποκειμενικο,
ωραια μπαλιτσα κατα καιρους παιζουν και ομαδες τυπου αρη,σαμπτορια(περσινη) κ.α..
μπορουν να μπουν στο ιδιο καδρο με τα αντιστοιχα θηρια των χωρων τους?φυσικα και οχι...
υ.γ.η συνεχεια για ομαδες με 7,8,9 τσ.λ και ενα καραβι πρωταθληματα εξυπακουεται..
ολες οι ομαδες για τις οποιες μιλαμε ειχαν περιοδους που απεδιδαν διαστημικη μπαλα...Δεν μιλάμε για ομάδες που έχουνε παίξει μπάλα μισό γύρο!Μιλάμε π.χ. για το θέαμα που πρόσφερε η ΑΕΚ για 7-8 χρόνια την δεκαετία του '90 και που μένει στην μνήμη των φιλάθλων που το θυμούνται ακόμα!!!
Πιο σοβαρό κριτήριο πάντως από των αριθμό των οπαδών που ανέφερες (γιατί τότε π.χ. η Γιούβε σε σχέση με την Μαν.Γιουνάιτεντ θα ήταν μικρή ομάδα)...όπως το βλέπει καθένας...ολες οι ομαδες για τις οποιες μιλαμε ειχαν περιοδους που απεδιδαν διαστημικη μπαλα...
δε μπορει αυτος ο παραγοντας να αποτελει σοβαρο κριτηριο...
Πιο σοβαρό κριτήριο πάντως από των αριθμό των οπαδών που ανέφερες (γιατί τότε π.χ. η Γιούβε σε σχέση με την Μαν.Γιουνάιτεντ θα ήταν μικρή ομάδα)...όπως το βλέπει καθένας...
καλη η ατακα σου
ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ αυτες ομαδες , ειναι τραγικη μειοψηφια στις χωρες τους
η γιουβε δε , απο την ρωμη και πανω εχει οπαδους που μετριουνται στα δαχτυλα
που λεει ο λογος
ρε Μουρινιο , επειδη ειναι ετσι για σενα η για ολο τον κοσμο το μετρημα , ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΤΟ ΔΕΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΓΩ
Εγω γουσταρω να βλεπω τοπακι κι ας χανω με τον Δημητροπουλο και τον καθε δημητροπουλο
γουσταρω την μπορουσια ντορτμουντ γιατι επαιξε μπαλαρα μακρια απο την ματσουκια του βαβαρου
γουσταρω την λιβερπουλ γιατι επαιξε μπαλιτσα με αγγλικο παθος και μεσογειακο τεμπεραμεντο
γουσταρω το αλλοκοτο να ταιριαζει και να ζωγραφιζει στο χορτο
ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΤΗΝ ΜΙΛΑΝΑΡΑ γιατι πηγαινε να βαλει περισσοτερα απο οσα θα τερωγε και δεν επαιζε κατενατσιο
πολλα εγραψα
πόσο καιρό ρε παπάρη πρέπει να είσαι στο σάιτ για να καταλάβεις ότι οι μπούληδες είναι ρεάλ και τσέλσι;
πόσο καιρό πρέπει να ποστάρεις για να καταλάβεις ότι ο αριστοκρατομαλάκας ειναι αυτό που κάθεται στο έτοιμο αναμμένο τζάκι του πατερούλη γιατί ποτέ δεν άναψε φωτιά στην παραλία για την ξυπόλητη γκόμενα;
ωωωωωωωωω τι ειπε
Ιμπραΐμοβιτς: «Μεγαλύτερη ομάδα από την Μπαρτσελόνα»
χαχαχαχα καποιος θα θυμωσει