[size=12pt]
Μαντσεστερ Σίτυ – Ρεάλ ήθελαν Μποριέλο
[/size]
Η νέα μεταγραφή των 10 εκ. ευρώ της Ρόμα, Μποριέλο απέρριψε την προσφορά της Μαν Σίτυ ενώ είχε την ευκαιρία να πάει στην Ρεάλ Μαδρίτης, σύμφωνα με τον μάνατζερ του.
Ο Μποριέλο εντάχθηκε στην Ρόμα από την Μίλαν αφού η Μίλαν απέρριψε την προσφορά της Γιουβέντους, με την μορφή δανεικού.
Είπε στην Cavalleri Il Corriere dello Sport : «Τη Δευτέρα ο Ρομπέρτο Μαντσίνι με κάλεσε και μιλήσαμε. Ήθελε τον Μάρκο στην Μαντσεστερ Σίτυ, αλλά του είπα ότι ο Μποριέλο θέλει να παίζει στο Τσάμπιον λιγκ. Τότε την Τρίτη, το μεγάλο χτύπημα ήρθε από την Ρεάλ Μαδρίτης αλλά ο Καρίμ Μπενζεμά δεν έφευγε για την Μαρσέιγ.»
Ο Μποριέλο επέλεξε να ενταχθεί στην Ρόμα, αφού παρασύρθηκε από ένα κείμενο ιταλικό από τον Ντανιέλ Ντε Ρόσσι και η καρδιά με καρδιά με την Rosella Sensi.
«Αν είμαι εδώ σήμερα, το οφείλω στην Rosella Sensi, τα λόγια της και το πάθος της, που ήξερε πώς να μου το μεταφέρει.
«Είπα όχι στην Γιουβέντος γιατί είμαι λογικός άνθρωπος και όταν άκουσα τον Πρόεδρο να μιλάει, διάβαζα το γράμμα που μου έδωσε ο Ντε Ρόσσι, εγώ αμέσως δέχτηκα. Αυτός μου έγραψε να έρθω εδώ, τελείωσε με : «θα κερδίσουμε».