Νέα

A.C.MILAN-Un grande amore!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα diomides1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 271
  • Εμφανίσεις 17K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ω ω ω ω ω

Παράλληλα, υποσχέθηκε ότι θα κατακτήσει όλους τους τίτλους με τους «ροσονέρι»: «Είμαι νικητής σε ό,τι κι αν κάνω. Κέρδισα τα πάντα (σ.σ. εκτός του Τσάμπιονς Λιγκ) με την Ιντερ, θα τα κερδίσω όλα και με τη Μίλαν. Όποιος βρεθεί στο δρόμο μου θα χάσει».

ετσι μιλανε  :rockon:

δε σου χει τύχει ποτέ ένας μαλάκας γκόμενος να λέει για την πρώην του "έλα ρε με το μπάζο" και μετά να μαθαίνεις ότι του έδωκε τα σοσόνια στο χέρι;

Αρτέμης...

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2010
Like
1
Πόντοι
1
να πα να γαμηθει το πουστρακι

και με τα φασιστακια τα ιδια ελεγε

τομπουλο

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
πσσστ

εδω

«από πλευράς ιστορίας και παράδοσης», όπως χαρακτηριστικά διευκρίνισε

κόφτε τις μαλακίες.
ο τύπος είναι αλήτης, είναι καριολόπουστας, είναι ψωνισμένος, είναι κακομαθημένος αλλά ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΚΤΑΡΑΣ.
η αλητεία του και το ταλέντο του μπορούν να συγκριθούν μόνο με του Κρόιφ.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ρεαλ ειναι το παλικαρι ;

ε πες το τοση ωρα να μη γραφω παπαρηές και βαριεμαι

καλα
και τσέλσι.
αααααααααααααααααααχχαχαχαχααχαχχααχχαχαχαχααχα

παιδί του λαού, μάγκας.

αααααααααααααααααααααχαχαχαχαχχααχαχαχαχαχααααα

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
ρε Μουρινιο , επειδη ειναι ετσι για σενα η για ολο τον κοσμο το μετρημα , ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΤΟ ΔΕΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΓΩ
Εγω γουσταρω να βλεπω τοπακι κι ας χανω με τον Δημητροπουλο και τον καθε δημητροπουλο
γουσταρω την μπορουσια ντορτμουντ γιατι επαιξε μπαλαρα μακρια απο την ματσουκια του βαβαρου
γουσταρω την λιβερπουλ γιατι επαιξε μπαλιτσα με αγγλικο παθος και μεσογειακο τεμπεραμεντο
γουσταρω το αλλοκοτο να ταιριαζει και να ζωγραφιζει στο χορτο
ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΤΗΝ ΜΙΛΑΝΑΡΑ γιατι πηγαινε να βαλει περισσοτερα απο οσα θα τερωγε και δεν επαιζε κατενατσιο
πολλα εγραψα   
αυτο ειναι καθαρα θεμα της ποδοσφαιρικης φιλοσοφιας που εχει ο καθενας,
οποτε δε μπορω να κανω τιποτα αλλο απο το να παω πασο...
απλα δεν ταυτιζομαι με αυτην και παω παρακατω....

ειδικα το βαζω περισσοτερα απο οσα τρωω,θυμιζει μπασκετ...
δε βλεπω ετσι τη μπαλα εγω..
ωωωωωωωωω τι ειπε

Ιμπραΐμοβιτς: «Μεγαλύτερη ομάδα από την Μπαρτσελόνα»

χαχαχαχα καποιος θα θυμωσει  :birdman:
δε λεει ψεματα ο κορδελας..
αν και κατι τετοια νουμερα ντροπιαζουν τη φανελα της μιλαν...
αρτιος τεχνιτης,ανυπαρκτος ως ανθρωπος....

Αρτέμης...

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2010
Like
1
Πόντοι
1
κόφτε τις μαλακίες.
ο τύπος είναι αλήτης, είναι καριολόπουστας, είναι ψωνισμένος, είναι κακομαθημένος αλλά ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΚΤΑΡΑΣ.
οχι ρε μαλακα

ο κροιφ ηταν αλητρα μπεσαλιδικια

αυτος ειναι λαμογιο

ερποντας γλυφοντας και με τα κερατα μου

πουστακι

εκατο κανταρια μπαλα ξερει

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
δε σου χει τύχει ποτέ ένας μαλάκας γκόμενος να λέει για την πρώην του "έλα ρε με το μπάζο" και μετά να μαθαίνεις ότι του έδωκε τα σοσόνια στο χέρι;

χαχαχα α δε σαρεσει τωρα ο ιμπρα. ναι μουχει τυχει. επισης εχει τυχει και το "τι παιδαρα γκομενο εχω" και μετα το χωρισμο να λενε "αει με το μαλακα σιγα το γκομενο"

εντιτ. τοσωσες χαχα

κόφτε τις μαλακίες.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
χαχαχα α δε σαρεσει τωρα ο ιμπρα. ναι μουχει τυχει. επισης εχει τυχει και το "τι παιδαρα γκομενο εχω" και μετα το χωρισμο να λενε "αει με το μαλακα σιγα το γκομενο"

εντιτ. τοσωσες χαχα

ρε γκασμά.
το ότι ενας τυπάς μπορεί να είναι ωραίος γκόμενος δε σημαίνει ότι δε μπορεί να δώκει σε αυτόν και σε οποιοδήποτε τα παπούτσια στο χέρι η ΜΠΕΛΟΥΤΣΙ.
δεν ξέρω αν με εννοάς.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
νταξει ακαταλληλος για γκομενος  :2funny:

για ποδοσφαιριστης της ομαδας σου σε χαλαγε?

εχω γράψει πριν απο αρκετά ποστ ότι τον θεωρώ το αρτιότερο τεχνικά φορ της τελευταίας 20ετίας.
Ομως, η μπάρτσα δεν παίζει με κλασσικό φόρ. Γι αυτό και ο Ετό αν και μια κλάση πιο κάτω από τον Ιμπρα φαινόταν πολύ πιο χρήσιμος από τον Ζλάταν. οι Καταλανοί κατάλαβαν το λάθος τους και γι αυτό τη θέση την πήρε ο Βίγια.
τόσο απλά είναι τα πράγματα στον τρόπο που παράγει και διδάσκει ποδόσφαιρο η μπάρτσα.
Δεν αγοράζουμε τον Ρονάλντο για μούρη. Εάν δεν κάνει στο μαγαζι απλά τον αφήνουμε να πάει στο καλό.

Με απλά μπουρδελικά λόγια μιας και σε σάιτ για πουτάνες.
Τι να την κάνω την νο1 στριπτηζού του άφραπου Αλκατράζ σε στούντιο της Βριλησσού όταν δηλώνει με τη συμπεριφορά της ότι δεν γουστάρει να γαμιέται;

Αρτέμης...

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2010
Like
1
Πόντοι
1
νταξει ακαταλληλος για γκομενος  :2funny:

για ποδοσφαιριστης της ομαδας σου σε χαλαγε?

ΠΟΛΥ
αν δεν τον αγοραζε η μιλαν θα θελα να δω την καταληξη του

καλα τωρα με υποθεσεις δεν θα βγαλουμε ακρη μια ωρα θα λεμε και μια τρουπα στο νερο θα γενει

ΤΟΜΠΟΥΛΌ ΡΕ .

Cr9

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
10
Like
408
Πόντοι
96
[size=12pt]Μαντσεστερ Σίτυ – Ρεάλ ήθελαν Μποριέλο
[/size]
Η νέα μεταγραφή των 10 εκ. ευρώ της Ρόμα, Μποριέλο απέρριψε την προσφορά της Μαν Σίτυ ενώ είχε την ευκαιρία να πάει στην Ρεάλ Μαδρίτης, σύμφωνα με τον μάνατζερ του.
Ο Μποριέλο εντάχθηκε στην Ρόμα από την Μίλαν αφού η Μίλαν απέρριψε την προσφορά της Γιουβέντους, με την μορφή δανεικού.
Είπε στην Cavalleri Il Corriere dello Sport : «Τη Δευτέρα ο Ρομπέρτο Μαντσίνι με κάλεσε και μιλήσαμε. Ήθελε τον Μάρκο στην Μαντσεστερ Σίτυ, αλλά του είπα ότι ο Μποριέλο θέλει να παίζει στο Τσάμπιον λιγκ. Τότε την Τρίτη, το μεγάλο χτύπημα ήρθε από την Ρεάλ Μαδρίτης αλλά ο Καρίμ Μπενζεμά δεν έφευγε για την Μαρσέιγ.»
Ο Μποριέλο επέλεξε να ενταχθεί στην Ρόμα, αφού παρασύρθηκε από ένα κείμενο ιταλικό από τον Ντανιέλ Ντε Ρόσσι και η καρδιά με καρδιά με την Rosella Sensi. :tits2:
«Αν είμαι εδώ σήμερα, το οφείλω στην Rosella Sensi, τα λόγια της και το πάθος της, που ήξερε πώς να μου το μεταφέρει. :smitten:
«Είπα όχι στην Γιουβέντος γιατί είμαι λογικός άνθρωπος και όταν άκουσα τον Πρόεδρο να μιλάει, διάβαζα το γράμμα που μου έδωσε ο Ντε Ρόσσι, εγώ αμέσως δέχτηκα. Αυτός μου έγραψε να έρθω εδώ, τελείωσε με : «θα κερδίσουμε».

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
δοξα την παναγια...
αυτο το κρεας μας ελειπε...

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
Υπεροχο κλιμα στις προπονησεις της Μιλαν...!!! :2funny: :2funny:

Reggae23

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2009
Like
2
Πόντοι
1
Αυτή η Μίλαν με τις γιόμες στο πουθενά και τους παίχτες της να περπατάνε μου θύμισε Ολυμπιακό του Σόλιντ με Κωνσταντίνου μπροστά και Γιαννάκη Οκκά.

Όσο για τον Ροναλντίνιο τι να πεί κανείς,ο άνθρωπος είναι πρώην ποδοσφαιριστής.Κρίμα που πήρε σε μικρή ηλικία τόσα λεφτά απο την Μπαρτσελόνα και χάλασε η καριέρα του.

Η Ρεάλ όντως ομάδα Μουρίνιο έχει χάσει αυτό το άναρχο που έιχε μια ζωή.Την βλέπω ψηλά

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
χωρις πολλα πολλα,για λυπηση...το ματσ μπορουσε ανετα να ταν 4-0 στο 35..
ειδικα στο πρωτο 20λεπτο που μπηκε γερα η ρεαλ,ουτε τη σεντρα δε μπορουσε να περασει..
με εξαιρεση τον ιμπρα και τον πιρλο ολοι οι αλλοι πρεπει να παρουν πουλο...
φως δε βλεπω..

Zbutsam Kavala

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Πλησιάζει η 14η Νοεμβρίου....ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΟΥ!!!
Γιατί για κάθε πουτάνα (μίλαν) υπάρχει κι ένας νταβατζής (ΙΝΤΕΡ)
FORZA NERAZZURRI - MILANO SIAMO NOI 
[video][/video]

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom