Αρτέμης...
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Αυγ 2010
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
O πεινασμενος καρβελια ονειρευεται.....Εγω τωρα αυτο εδω γιατι το διαβασα "Μιλφ" ??? :-
O πεινασμενος καρβελια ονειρευεται.....
Ναι αλλά είναι οι Πίρλο , Ζέεντορφ , Αμπροζίνι , Γκατούζο...όλα καλά στην επίθεση αλλά δεν χρειάζεται και κανα κεντρικό χαφ η ομάδα; αν εξαιρέσεις τον flamini και τον Kevin-Prince Boateng που είναι νέοι όλοι οι άλλοι είναι πάνω 30
το ξέρω ρε φίλε και ειδικά Πίρλο και Γκατούζο τους γουστάρω τρελά σαν παίχτες αλλά όσο να ναι περνάν τα χρόνια και βασικά το προβλημα πιστεύω ότι είναι όταν θα παίζουν όλοι μαζί και δεν θα υπάρχει αυτός με τα πνευμόνια να κυνηγά( α ρε Γκατούζο πάνε τα χρόνια που είχες την χαίτη και δεν άφηνες κανένα να σε περάσει)Ναι αλλά είναι οι Πίρλο , Ζέεντορφ , Αμπροζίνι , Γκατούζο...
Όποιον και να έπαιρνες ο Πίρλο θα ξεκινάει αν είναι καλά!Και παίζονται 2 θέσεις από τους Αμπροζίνι , Φλαμινί , Μπόατεγκ , Γκατούζο και Ζέεντορφ που μπορεί να παίξει και πιο μπροστά!Μια χαρά είσαι...το ζήτημα είναι πίσω τι γίνεται...να μην έχει τραυματισμούς ο Νέστα , να βελτιωθεί ο Σίλβα , να μπορέσει να βοηθήσει ο Παπασταθό και ο Γέπες...το ξέρω ρε φίλε και ειδικά Πίρλο και Γκατούζο τους γουστάρω τρελά σαν παίχτες αλλά όσο να ναι περνάν τα χρόνια και βασικά το προβλημα πιστεύω ότι είναι όταν θα παίζουν όλοι μαζί και δεν θα υπάρχει αυτός με τα πνευμόνια να κυνηγά( α ρε Γκατούζο πάνε τα χρόνια που είχες την χαίτη και δεν άφηνες κανένα να σε περάσει)
Ναι υπάρχουνε...για την ώρα δείχνει να προτιμάει τον Αμπιάτι για τέρμα!ίσως και να χεις δίκιο.καλά για την άμυνα όταν άκουσα ότι αγόρασαν τον Γέπες πήγα να πέσω απ'την καρέκλα,τι να βοηθήσει αυτός.Αλήθεια κάτι Οντο και Μπονέρα υπάρχουν ακόμα στην ομάδα.Σωστή μεταγραφή ήταν σίγουρα το Αμέλια πολύ καλός τερματοφύλακας για μένα.
πιστεύω όμως ότι αργά ή γρήγορα ο Αμέλια θα πάρει φανέλα βασικού,είναι καλύτερος του ΑμπιάτιΝαι υπάρχουνε...για την ώρα δείχνει να προτιμάει τον Αμπιάτι για τέρμα!
η πιο πετυχημενη ομαδα της ευρωπης την τελευταια 20ετια...
4 κατακτησεις,3 χαμενοι τελικοι και σταθερη παρουσια σε 8αδες για πλακα...
συνολικα μεσα στις 3 βαρυτερες φανελες της ευρωπης μαζι με ρεαλ,λιβερπουλ..
αξια σεβασμου,αν και ο μαλακας που χει για ιδιοκτητη την εχει ντροπιασει ουκ ολιγες φορες..