Απαντηση προς Περσονα και SOI 6 (για τον ΑΣΤΕΡΙΣΚΟ)
Απο την στιγμη που αποφασιζεις να παρεις μολοτωφ, λοστους, καδρονια, πετρες και να πας στον πολεμο
θα πρεπει να εισαι ετοιμος να αντιμετωπισεις τον εχθρο σου που πιθανως να χρησημοποιησει "ανορθοδοξες" μεθοδους
πολεμου..
Θα πρεπει επισης να εισαι ετοιμος ακομη και να σκοτωθεις, χωρις να κλαψομουνιαζεις.
Δεν ειμαι υπερ της δολοφονιας του ΑΛΕΞΗ, αλλα στον πολεμο δεν υπαρχουν κανονες.
Αν παλι εισαι φιλειρηνικος διαδηλωτης μεσα σε ενα πληθος διαδηλωτων, και ξαφνικα καποιοι απο το πληθος
βγουν και αρχισουν τους "ΜΠΛΕ" με καδρονια, πετρες, και μολοτωφ αλλα ξαφνικα σε παρει και εσενα μια
σφαιρα (Πλαστικη ή μεταλικη) ΜΗΝ ΤΟ ΨΑΧΝΕΙΣ....
Και μην περιμενεις ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ...(sorry)
Ο ΑΛΕΞΗΣ πιθανοτατα και να εκτελεστηκε, πιθανοτατα και να προκαλεσε και πυροβοληθηκε, πιθανον να ηταν και ατυχημα !!
(δεν ειμαι σε θεση να ξερω)
Το θεμα ειναι οτι ΕΙΝΑΙ ΝΕΚΡΟΣ, με πολλες παραπλευρες απωλειες, και αυτο ειναι το αποτελεσμα του πολεμου που δεν κανει διακρισεις, δεν εχει συναισθηματισμους, αλλα ουτε και λογικη κοινα αποδεκτη, και ο καθε ενας αναλογα πως το βλεπει πρατει ή εκφερει αποψεις, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΑΞΕΙ ΚΑΤΙ στην ουσια.
Η αγαπημενη ΠΕΡΣΟΝΑ εσπευσε να λιντσαρει τον "φρυγδην μιγδην" για την αποψη του περι του θεματος επειδη ή
αποψη του δεν ηταν η ΚΑΘΩΣ ΠΡΕΠΕΙ (και εγω δεν συμφωνω με εκτελεσεις) ποσσο μαλλον σε σε παιδια.
ο καθωσπρεπισμος ομως δεν εχει νοημα οταν κανεις δεν ακουμπαει την ουσια που ειναι η ΕΞΗΣ (κατα την αποψη μου)
Οταν το ποντικι φλερταρει με το φιδι κυνδυνευει να φαγωθει χωρις το φιδι να νοιαζεται για το
αν το ποντικι ειναι ΜΙΚΡΟ ή ΜΕΓΑΛΟ, ομορφο ή ασχημο ή εχει ΠΟΝTΙΚΑΚΙΑ ή ΟΧΙ κ.τ.λ
Αν παλι το ποντικι ειχε αγνοια του κυνδυνου (Η ΦΥΣΗ ΔΕΝ ΣΥΓΧΩΡΕΙ) ΟΥΤΕ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ.
Ολα τα αλλα ειναι δευτερευοντα.
Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΕΜΟΣ και δεν εχει καμια σχεση με την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.
ΑΠΛΑ Η ΚΑΘΕ ΠΛΕΥΡΑ ΤΙΜΑΕΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΤΗΣ.
Ο Σεβασμος στον ΠΟΝΟ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΝΕΚΡΟΥ ειναι ΚΑΘΗΚΟΝ (δεν γινεται ομως παντα ετσι).
Αυτα εχω να πω εγω..
Οπου διαφωνειτε να σας ΑΚΟΥΣΩ.