Νέα

6/12. Τρία χρόνια απ' τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα hellonora
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 61K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
δεν είναι????

εγώ χωρίς να ήμουν δικηγόρος του θα το είχα ως το νούμερο 1 στοιχείο υπεράσπισης.

Μ αυτό το στοιχείο θα υποστίριζα ότι ο πελάτης μου είναι ΜΑΛΑΚΑΣ του πυροβολεί σε κατοικημένη περιοχή και χωρίς να απηλείται η ζωή του, ΑΛΛΑ δεν σκότωσε εν ψυχρώ το μικρό.

άλλο φόνος εκ προθέσεως και άλλο εκ....μαλακίας και ψευτομαγκιάς!

διαφωνείς?

:new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:

Περσόνα άκυρο το προηγούμενο που έγραψα.
Μερικά όντως είναι αναπάντεχα! :tooth:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
άλλο φόνος εκ προθέσεως και άλλο εκ....μαλακίας και ψευτομαγκιάς!

διαφωνείς?

ναι.
από τη στιγμή που τραβάς όπλο χωρίς να απειλείται η ζωή σου είναι φόνος εκ προθέσεως (προσωπικά μιλάω όχι τη λέει ο ΚΠΔ)

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
Αν δεις την κλιση του δρομου και την αποσταση εποστρακισμου ειναι δυσκολο να ισχυριστεις οτι δεν πυροβολησε κατα των πιτσιρικαδων...τεσπα...ο σεριφης αυτος ειναι εν ψυχρω ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ στη συνειδηση του ελληνικου λαου ασχετα με το τι θα πει η ελληνικη "δικαιοσυνη"...πρωτοδικα θα φαει μερικα χρονακια και αργοτερα θα του αναγνωριστουν αρκετα ελαφρυντικα ωστε να 'να εξω σχετικα συντομα...

ρε συ μαλάκας μπάτσος, ψευτοτσαμπουκάς δημόσιος υπάλληλος είναι!
ποιος διαφωνεί???

εγώ ρώτησα για τον εξοστρακισμό από περιέργεια....δικαστικής φύσεως! :2funny: :2funny: :2funny:

soisix

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
Έτσι έγραφε τουλάχιστον κάποια έκθεση που διέρρευσε στην Ζούγκλα.

Εγώ πάντως αυτό το θεωρώ πολύ περίεργο.

Διότι εφόσον η μπάλα είναι μικρής διαμέτρου (ύψους, περίπου 50 cm) τότε θα έπρεπε η σφαίρα να πάρει ανοδική τροχιά και να εισέλθει στο σώμα με φορά από κάτω προς τα πάνω.

Έλα όμως που (πάλι από έκθεση που διέρευσε) η σφαίρα εισήλθε στο σώμα με φορά από πάνω προς τα κάτω.

Αυτό όμως μπορεί να συμβαίνει μόνον αν είχε εξοστρακιστεί σε κανένα μπαλκόνι (στην κάτω επιφάνεια του) ή υπό ορισμένες προϋποθέσεις σε πλευρικό τοίχο.

Πάντως, ένα είναι το σίγουρο, ότι εξωστρακίστηκε κάπου.

Τώρα, αν θυμάμαι καλά θα γίνονταν και φασματοσκοπική ανάλυση στο ξένο υλικό που βρέθηκε πάνω στην σφαίρα και θα διαπιστώνονταν από που προέρχεται.
Με αυτό δεν ξέρω τι έγινε (αν και υπάρχουν δυσκολίες, δηλαδή αν υπήρχε αρκετό υλικό, πόσο ειδικό μπορεί να είναι το τεστ κλπ).
Κοιτα...εμπειρογνωμονας δεν ειμαι... ;)...συμφωνα με το πιτσιρικα που ηταν διπλα, ο μικρος αλεξης εκανε μια κινηση σαν να σκυβει...και δεν ξερω τι πορεια μπορει να παρει μια σφαιρα χτυπωντας σε κυλινδρικη επιφανεια...βαλε και την αρκετα κατηφορικη κλιση του δρομου...

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
ολοκλήρωσε τη σκέψη σου.
και δικαιολόγησέ μου γιατί η ΕΛΑΣ δεν κάνει τόσο καιρό χρήση τεθωρακισμένου με εκτόξευση νερού για διάλυση πορείας.
γιατί προτιμά τις οδομαχίες;
ποιός ξεκαβλώνει και για ποιό λόγο όταν είναι ιδιαιτέρως πιο απλό και με λιγότερες απώλειες;
Είπαμε, λίγο πριν τις εκλογές ετοίμαζαν τις παραγγελίες.
Και κανονάκια με χρωματιστό νεράκι  :grin:, και μπομπίτσες με πλαστικά σφαιρίδια κλπ κλπ.
Με το που άλλαξε η κυβέρνηση, λος πούλος οι μίζες, ε σόρρυ τα νέα παιχνιδάκια  :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :grin: :grin: :grin: :grin:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Σόρυ αλλά δεν έχω ιδιαίτερη εμπιστοσύνη στη "στοιχειώδη λογική" ούτε στις συνοπτικές διαδικασίες...

κόφτε την πρέζα.
γι αυτό έχει γίνει η χώρα μπουρδέλο.
γιατί στις πλείστες περιπτώσεις που είναι προφανές απ 5λπετη μελέτη τι έχει συμβεί, επι βδομάδες προσπαθούν να αποδείξουν ότι ο ελέφαντας πετάει.

με τη στοιχειώδη μου λογική έχω κάνει περιουσία και ζω ήρεμη ζωή.
με την άλλη σας τακτική χρωστάτε και στις πέτρες και σκοτώνεστε αναμεταξύ σας.

papaflesas

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
ωραια λογικη ρε
μην συγκρινεις ανομοια πραγματα...ο αστυνομικος πληρωνεται για να υπηρετει και να εφαρμοζει τους νομους...πουθενα δεν λεει οτι μπορει να τους παραβει για οποιονδηποτε λογο...αν δεν μπορει να εχει αυτοελεγχο και αυτοσυγκρατηση ας αλλαξει δουλεια... ειδες τι αποτελεσματα ειχε η μαλακια του κορκονεα!!!
εαν μπορει ας συλλαβει τον παρανομο και ας τον οδηγησει στην δικαιοσυνη χωρις βιαιοτητες και ακροτητες...ετσι απλα...χειροπεδες αυτοφορο και εισαγγελεα
αν ακολουθουνταν αυτη η διαδικασια θα χαμε γλυτωσει πολλα αλλα δυστηχως καποιοι βγαζουν τα κομπλεξ τους και την ανανδρεια τους σε ανυπερασπιστους μαθητες  και κοπελιτσες

Ακριβώς επειδή πληρώνεται για να υπηρετεί το νόμο,είναι υποχρεωμένος να συλλάβει το βάνδαλο με όποιο τρόπο.Αν ο άλλος του πετάει νεράτζια δε θα τον πυροβολήσει,αλλά αν του πετάει μολότωφο γιατί να μην το κάνει;Και πόση αυτοσυγκράτηση να δείξουν επιτέλους;Πώς θα τον συλλάβει;Θα του πει κάτσε να σε πιάσω και θα κάτσει;Εδώ σε πολλά πλάνα όλοι προσπαθούν να φύγουν,δε θα τον χτυπήσει να τον ακινητοποιήσει;Αν δεν αντέχετε το ξύλο,καθήστε και παίξτε PS3,XBOX,PCGAMES το πουλί σας κλπ.Τι τις θέλετε τις διαδηλώσεις.Ελπίζω όμως η ΕΛ.ΑΣ να εκσυγχρονιστεί με σκύλους,άλογα,πλαστικές σφαίρες,και να χρησιμοποιήσει και υδραντλίες.Και να τελειώνουμε επιτέλους με το γελείο άσυλο.

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
Απαντηση προς Περσονα και SOI 6 (για τον ΑΣΤΕΡΙΣΚΟ)

Απο την στιγμη που αποφασιζεις να παρεις μολοτωφ, λοστους, καδρονια, πετρες και να πας στον πολεμο
θα πρεπει να εισαι ετοιμος να αντιμετωπισεις τον εχθρο σου που πιθανως να χρησημοποιησει "ανορθοδοξες" μεθοδους
πολεμου..

Θα πρεπει επισης να εισαι ετοιμος ακομη και να σκοτωθεις, χωρις να κλαψομουνιαζεις.

Δεν ειμαι υπερ της δολοφονιας του ΑΛΕΞΗ, αλλα στον πολεμο δεν υπαρχουν κανονες.

Αν παλι εισαι φιλειρηνικος διαδηλωτης μεσα σε ενα πληθος διαδηλωτων, και ξαφνικα καποιοι απο το πληθος
βγουν και αρχισουν τους "ΜΠΛΕ" με καδρονια, πετρες, και μολοτωφ αλλα ξαφνικα σε παρει και εσενα μια
σφαιρα (Πλαστικη ή μεταλικη) ΜΗΝ ΤΟ ΨΑΧΝΕΙΣ....

Και μην περιμενεις ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ...(sorry)

Ο ΑΛΕΞΗΣ πιθανοτατα και να εκτελεστηκε, πιθανοτατα και να προκαλεσε και πυροβοληθηκε, πιθανον να ηταν και ατυχημα !!
(δεν ειμαι σε θεση να ξερω)

Το θεμα ειναι οτι ΕΙΝΑΙ ΝΕΚΡΟΣ, με πολλες παραπλευρες απωλειες, και αυτο ειναι το αποτελεσμα του πολεμου που δεν κανει διακρισεις, δεν εχει συναισθηματισμους, αλλα ουτε και λογικη κοινα αποδεκτη, και ο καθε ενας αναλογα πως το βλεπει πρατει ή εκφερει αποψεις, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΑΞΕΙ ΚΑΤΙ στην ουσια.

Η αγαπημενη ΠΕΡΣΟΝΑ εσπευσε να λιντσαρει τον "φρυγδην μιγδην" για την αποψη του περι του θεματος επειδη ή
αποψη του δεν ηταν η ΚΑΘΩΣ ΠΡΕΠΕΙ (και εγω δεν συμφωνω με εκτελεσεις) ποσσο μαλλον σε σε παιδια.

ο καθωσπρεπισμος ομως δεν εχει νοημα οταν κανεις δεν ακουμπαει την ουσια που ειναι η ΕΞΗΣ (κατα την αποψη μου)

Οταν το ποντικι φλερταρει με το φιδι κυνδυνευει να φαγωθει χωρις το φιδι να νοιαζεται για το
αν το ποντικι ειναι ΜΙΚΡΟ ή ΜΕΓΑΛΟ, ομορφο ή ασχημο ή εχει ΠΟΝTΙΚΑΚΙΑ ή ΟΧΙ κ.τ.λ

Αν παλι το ποντικι ειχε αγνοια του κυνδυνου (Η ΦΥΣΗ ΔΕΝ ΣΥΓΧΩΡΕΙ) ΟΥΤΕ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ.

Ολα τα αλλα ειναι δευτερευοντα.

Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΕΜΟΣ και δεν εχει καμια σχεση με την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

ΑΠΛΑ Η ΚΑΘΕ ΠΛΕΥΡΑ ΤΙΜΑΕΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΤΗΣ.

Ο Σεβασμος στον ΠΟΝΟ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΝΕΚΡΟΥ ειναι ΚΑΘΗΚΟΝ (δεν γινεται ομως παντα ετσι).

Αυτα εχω να πω εγω..

Οπου διαφωνειτε να σας ΑΚΟΥΣΩ.

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
ναι.
από τη στιγμή που τραβάς όπλο χωρίς να απειλείται η ζωή σου είναι φόνος εκ προθέσεως (προσωπικά μιλάω όχι τη λέει ο ΚΠΔ)

μ αυτή τη λογική συμφωνώ ρε συ!

καθαρά με λογική "κουβέντα να γίνεται" ρώτησα! Από νομικής άποψης.

Ελπίζω πάντως να μην επαληθευτεί αυτό που είπε ο στρέιτ πιο πάνω ότι μετά από μερικά χρόνια θα είναι ελεύθερος (και θα ξαναναλάβει και υπηρεσία μήπως????)

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Eγραψα προηγουμενως τι(ΙΜΟ)παιζει με την Δελτα:μπουκαρουμε και οποιον παρει ο χαρος,μετα λεμε καμμια μαλακια και καθαριζουμε χωρις πολλα-πολλα.
Ισα κι ομοια ειναι το πυροβολο οπλο με το παπακι μπροστα στον Εισαγγελεα?Ελα ισιε ακους?
Μιλαμε για πολιτισμενη χωρα,οχι οτι να'ναι...Ειναι σαν το Ιππικο οι τυποι,μονο απεναντι σε σκορποχωρια εχουν ελπιδες.
Ετσι και οι απεναντι αντεπιτεθουν,τον πουλο-οπως προχθες στο Συνταγμα.

Πράγματι...Ενώ ο πλανήτης μαστίζεται από το φαινόμενο του θερμοκηπίου, έλληνες και ιρανοί χρησιμοποιούν ενεργοβόρα παπάκια!
Οι  αγγλοσάξωνες έχουν επιλέξει πιο οικολογικές μεθόδους!

Πίσω δε από τα άλογα ακολουθεί και η ομάδα δ- ζ !

Ρε λες τελικά αυτά να μην τα κάνουν μόνο έλληνες και ιρανοί;

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
19
Πόντοι
16
Είπαμε, λίγο πριν τις εκλογές ετοίμαζαν τις παραγγελίες.
Και κανονάκια με χρωματιστό νεράκι  :grin:, και μπομπίτσες με πλαστικά σφαιρίδια κλπ κλπ.
Με το που άλλαξε η κυβέρνηση, λος πούλος οι μίζες, ε σόρρυ τα νέα παιχνιδάκια  :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :grin: :grin: :grin: :grin:

Περιμένουν, μέχρι να βγάλει ο kioleides τέτοια οχήματα.
Τότε θα αγοράσουνε!

soisix

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
ολοκλήρωσε τη σκέψη σου.
και δικαιολόγησέ μου γιατί η ΕΛΑΣ δεν κάνει τόσο καιρό χρήση τεθωρακισμένου με εκτόξευση νερού για διάλυση πορείας.
ποιός ξεκαβλώνει και για ποιό λόγο όταν είναι ιδιαιτέρως πιο απλό και με λιγότερες απώλειες;

Προανήγγειλε την κατάργηση των δακρυγόνων

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 8 Δεκεμβρίου 2009, 15:46

Χήτος Βασίλης

Tο ενδεχόμενο κατάργησης της ρίψης δακρυγόνων και χημικών κατά την διάρκεια των διαδηλώσεων προανήγγειλε, στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε σήμερα, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

ʽΌπως ανέφερε άμμεσα, οι κατασταλτικές δυνάμεις δεν θα χρησιμοποιούν αυτές τις επικίνδυνες για τη δημόσια υγεία χημικές ουσίες. Πηγές της zougla.gr επεσήμαναν ότι η αστυνομία θα εφοδιαστεί με τις αποκαλούμενες χρωματοσφαίρες, έτσι ώστε να στοχοποιούνται οι ταραξίες, ενώ θα γίνεται και εκτεταμένη χρήση με βαρέα οχήματα τα οποία θα διαθέτουν μάνικες εκτόξευσης νερού.

Ο κ. Χρυσοχοΐδης συμπλήρωσε πως από τις 2 Ιανουαρίου όλοι οι αστυνομικοί θα φέρουν στις στολές τους τον ατομικό μεταλικό αριθμού του μητρτώου τους, ενώ για τους αξιωματικούς είναι πολύ πιθανόν να αναγράφεται στο πέτο τους το ονοματεπώνυμό τους.

απο zougla.gr

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ολοκλήρωσε τη σκέψη σου.

ούτε κυβέρνηση είμαι ούτε ο αρχηγός της ΕΛΑΣ για να σου απαντήσω για το τεθωρακισμένο. Όντος χρηστικότατο, πουθενά δε χρησιμοποιείται από μόνο του όμως χωρίς πεζή δύναμη.
Για τα ΜΑΤ τι να λέμε? κάποιοι πάνε μόνο για τα παραπάνω λεφτά. Κάποιοι γιατί τους βολεύει. Σίγουρα πρέπει να είσαι λίγο πειραγμένος θεωρώ για να πας σε τέτοια υπηρεσία γνωρίζοντας ότι κάθε τόσο είσαι μέσα στις μανούρες.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ροζα

1.
στην Ελλάδα είμαστε εν καιρώ ειρήνης. Εάν δεν το έχεις πληροφορηθεί από το 1945.
2.
καθωσπρέπει είναι μόνο τα ρούχα όχι η ηθική.
η ηθική ξεχωρίζει τις ανθρώπινες κοινωνίες απο τη ζούγκλα.
3.
το ποντίκι το τρώει το φίδι στα ντοκυμαντέρ του νάτιοναλ τζεογκράφικ.
εδώ μιλάμε για άνθρωπο απέναντι σε άνθρωπο.

όταν θα καταλάβεις τα 3 παραπάνω θα το ξανασυζητήσουμε.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

Χήτος Βασίλης

Tο ενδεχόμενο κατάργησης της ρίψης δακρυγόνων και χημικών κατά την διάρκεια των διαδηλώσεων προανήγγειλε, στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε σήμερα, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

ʽΌπως ανέφερε άμμεσα, οι κατασταλτικές δυνάμεις δεν θα χρησιμοποιούν αυτές τις επικίνδυνες για τη δημόσια υγεία χημικές ουσίες. Πηγές της zougla.gr επεσήμαναν ότι η αστυνομία θα εφοδιαστεί με τις αποκαλούμενες χρωματοσφαίρες, έτσι ώστε να στοχοποιούνται οι ταραξίες, ενώ θα γίνεται και εκτεταμένη χρήση με βαρέα οχήματα τα οποία θα διαθέτουν μάνικες εκτόξευσης νερού.

Ο κ. Χρυσοχοΐδης συμπλήρωσε πως από τις 2 Ιανουαρίου όλοι οι αστυνομικοί θα φέρουν στις στολές τους τον ατομικό μεταλικό αριθμού του μητρτώου τους, ενώ για τους αξιωματικούς είναι πολύ πιθανόν να αναγράφεται στο πέτο τους το ονοματεπώνυμό τους.

απο zougla.gr

αυτό με τα πιστόλια του paintball το έλεγα πολλά χρόνια  :grin:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

Χήτος Βασίλης

απο zougla.gr

διαβάζει μπουρδέλα ο χρυσοχοίδης......
ακούς ίσιε;
μερικοί ακόμα και σήμερα στην Ελλάδα του 2009 χρησιμοποιούν ΤΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΛΟΓΙΚΗ.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Σε πιστεύουμε.
Μη μας το λες όλη την ώρα.

αν ανατρέξεις στα ποστς του τελευταίου μήνα από τα 100 τα 99 κάνουν παράθεση στο νικ 1personanongrata.
έχεις κάποιο κόμπλεξ κατωτερότητας;
κάποια ψύχωση;
μοιράσου την, σε ακούμε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom