Νέα

6/12. Τρία χρόνια απ' τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα hellonora
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 61K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
19
Πόντοι
16
αν ανατρέξεις στα ποστς του τελευταίου μήνα από τα 100 τα 99 κάνουν παράθεση στο νικ 1personanongrata.
έχεις κάποιο κόμπλεξ κατωτερότητας;
κάποια ψύχωση;
μοιράσου την, σε ακούμε.

Καμιά απολύτως.
Περιμένω με αγωνία την αυτοβιογραφία σου.
Πιστεύω ότι διαβάζοντας την θα ολοκληρωθώ ως οντότητα.

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Παντως και η λυση με τις τεθωρακισμενες υδροφορους εχει πολλα κολληματα κυριως πρακτικης φυσης...
Τα δακρυγονα και λοιπα χημικα ηταν μια καποια λυση...Σε καποιες περιπτωσεις οι οδομαχιες ειναι αναποφευκτες..

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Καμιά απολύτως.
Περιμένω με αγωνία την αυτοβιογραφία σου.
Πιστεύω ότι διαβάζοντας την θα ολοκληρωθώ ως οντότητα.

διάβασε και τα 24 χιλιάρια ποστς........
έχεις πολλή δουλειά.
οντότητα δεν έχεις ούτε και θα αποκτήσεις άμα την πέφτεις διαρκώς σε συγκεκριμένο νικ στο μπουρδέλα.
κάνουμε μια όμορφη συζήτηση και είναι προφανές ότι δεν μπορείς να συζητήσεις και απλα κωλοτρίβεσαι να βγάλεις τη χολή σου με έτερο τρόπο.
γνωστό το παραμύθι αλλά αυτή τη στιγμή δεν έχω όρεξη να σε γαμωσταυρίσω.

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
211
Πόντοι
36
Απαντηση προς Περσονα και SOI 6 (για τον ΑΣΤΕΡΙΣΚΟ)

Απο την στιγμη που αποφασιζεις να παρεις μολοτωφ, λοστους, καδρονια, πετρες και να πας στον πολεμο
θα πρεπει να εισαι ετοιμος να αντιμετωπισεις τον εχθρο σου που πιθανως να χρησημοποιησει "ανορθοδοξες" μεθοδους
πολεμου..

Θα πρεπει επισης να εισαι ετοιμος ακομη και να σκοτωθεις, χωρις να κλαψομουνιαζεις.

Δεν ειμαι υπερ της δολοφονιας του ΑΛΕΞΗ, αλλα στον πολεμο δεν υπαρχουν κανονες.

Αν παλι εισαι φιλειρηνικος διαδηλωτης μεσα σε ενα πληθος διαδηλωτων, και ξαφνικα καποιοι απο το πληθος
βγουν και αρχισουν τους "ΜΠΛΕ" με καδρονια, πετρες, και μολοτωφ αλλα ξαφνικα σε παρει και εσενα μια
σφαιρα (Πλαστικη ή μεταλικη) ΜΗΝ ΤΟ ΨΑΧΝΕΙΣ....

Και μην περιμενεις ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ...(sorry)

Ο ΑΛΕΞΗΣ πιθανοτατα και να εκτελεστηκε, πιθανοτατα και να προκαλεσε και πυροβοληθηκε, πιθανον να ηταν και ατυχημα !!
(δεν ειμαι σε θεση να ξερω)

Το θεμα ειναι οτι ΕΙΝΑΙ ΝΕΚΡΟΣ, με πολλες παραπλευρες απωλειες, και αυτο ειναι το αποτελεσμα του πολεμου που δεν κανει διακρισεις, δεν εχει συναισθηματισμους, αλλα ουτε και λογικη κοινα αποδεκτη, και ο καθε ενας αναλογα πως το βλεπει πρατει ή εκφερει αποψεις, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΑΞΕΙ ΚΑΤΙ στην ουσια.

Η αγαπημενη ΠΕΡΣΟΝΑ εσπευσε να λιντσαρει τον "φρυγδην μιγδην" για την αποψη του περι του θεματος επειδη ή
αποψη του δεν ηταν η ΚΑΘΩΣ ΠΡΕΠΕΙ (και εγω δεν συμφωνω με εκτελεσεις) ποσσο μαλλον σε σε παιδια.

ο καθωσπρεπισμος ομως δεν εχει νοημα οταν κανεις δεν ακουμπαει την ουσια που ειναι η ΕΞΗΣ (κατα την αποψη μου)

Οταν το ποντικι φλερταρει με το φιδι κυνδυνευει να φαγωθει χωρις το φιδι να νοιαζεται για το
αν το ποντικι ειναι ΜΙΚΡΟ ή ΜΕΓΑΛΟ, ομορφο ή ασχημο ή εχει ΠΟΝΙΚΑΚΙΑ ή ΟΧΙ κ.τ.λ

Αν παλι το ποντικι ειχε αγνοια του κυνδυνου (Η ΦΥΣΗ ΔΕΝ ΣΥΓΧΩΡΕΙ) ΟΥΤΕ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ.

Ολα τα αλλα ειναι δευτερευοντα.

Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΕΜΟΣ και δεν εχει καμια σχεση με την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

ΑΠΛΑ Η ΚΑΘΕ ΠΛΕΥΡΑ ΤΙΜΑΕΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΤΗΣ.

Ο Σεβασμος στον ΠΟΝΟ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΝΕΚΡΟΥ ειναι ΚΑΘΗΚΟΝ (δεν γινεται ομως παντα ετσι).

Αυτα εχω να πω εγω..

Οπου διαφωνειτε να σας ΑΚΟΥΣΩ.
ρε τι λες ρεεεεε ?? τι πινεις ρεεεε??? ποιος πολεμος???? υπαρχει κανενας πολεμος και δεν το χω παρει χαμπαρι???? που ζω???? εγω ξερω για κατι πολεμους στην μεση ανατολη και στο αφγανισταν...

και αντε εμπολεμη ζωνη ειναι οταν υπαρχουν πειρα κι απ τις δυο πλευρες... ο μικρος αλεξης κρατουσε ενα μπουκαλακι νερο... αλλα να μου πεις οτι καποτε θα γινοντε πολεμοι για το νερο... οποτε λογικο  :jerking: :jerking: :uglystupid: :idiot:  :headbang: :headbang:

Υ.Γ1 κοψτην μαλακια και να μην εισαι προκλητικος σε ζητηματα νεκρων...λιγος σεβασμος δεν βλαπτει...
Υ.Γ2 τις ιδιες μαλακιες θα λεγες κι αν πεθαινε κανενα απ τα παιδια που πυροβολησανε στα τμηματα  :jerking: λακαμα ε λακαμα

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Παντως και η λυση με τις τεθωρακισμενες υδροφορους εχει πολλα κολληματα κυριως πρακτικης φυσης...
Τα δακρυγονα και λοιπα χημικα ηταν μια καποια λυση...Σε καποιες περιπτωσεις οι οδομαχιες ειναι αναποφευκτες..

είναι μία κάποια λύσις πάντως.

Επισκέπτης
σ ενόχλησε κάτι απ το ποστ μου????

πες να διευκρινήσω. Μήπως  δεν με κατάλαβες το λέω......!

Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι δεν κατάλαβα κάτι?

Ψάχνω όμως τον ΚΠΔ και δε βρίσκω πουθενά πως στοιχειοθετείται ο φόνος εκ μαλακίας!

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
διαβάζει μπουρδέλα ο χρυσοχοίδης......
ακούς ίσιε;
μερικοί ακόμα και σήμερα στην Ελλάδα του 2009 χρησιμοποιούν ΤΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΛΟΓΙΚΗ.

Χρωματόσφαιρες και νεροκάνονα αντί δακρυγόνων;
Pas mal, pas mal!
Όχι τιποτ' άλλο αλλά οι μόνοι που τον πίνουν από τα δακρυγόνα είναι όσοι δεν συμμετέχουν στις ταραχές- οι χούλιγκαν εκτός του ότι έχουν πάθει ανοσία, έχουν και εξοπλισμό προστασίας!

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

κατά τη γνώμη μου η μεγαλύτερη μαλακία με τα χημικά είναι ότι μπορεί να παραμείνουν και 1 ώρα μετά στην ατμόσφαιρα, ή με τον αέρα μεταφέρονται και σε άσχετα σημεία με τις εμπλοκές. Τι φταίει η μάνα με το παιδί και η γριούλα να φάει το δηλητήριο π.χ. στο σύνταγμα ενώ έπεσε στην ομόνοια. Αυτό μόνο, ότι είναι ανεξέλεγκτο. Τώρα τους μαλάκες και σκατά στον οισοφάγο αν βρίσκανε τρόπο απευθείας δε θαχα πρόβλημα.

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι δεν κατάλαβα κάτι?

Ψάχνω όμως τον ΚΠΔ και δε βρίσκω πουθενά πως στοιχειοθετείται ο φόνος εκ μαλακίας!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

αυτό ήταν που σε σόκαρε???? :grin: :grin: :grin:

αναπροσαρμογή θέλει κι αυτός! τι νομίζεις?

μαλάκες πλέον...ουουουου!

πάρε παράδειγμα από δω μέσα! ;)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Χρωματόσφαιρες και νεροκάνονα αντί δακρυγόνων;
Pas mal, pas mal!
Όχι τιποτ' άλλο αλλά οι μόνοι που τον πίνουν από τα δακρυγόνα είναι όσοι δεν συμμετέχουν στις ταραχές- οι χούλιγκαν εκτός του ότι έχουν πάθει ανοσία, έχουν και εξοπλισμό προστασίας!

ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗΣ ΛΟΓΙΚΗ είναι και αυτό.

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
1.
στην Ελλάδα είμαστε εν καιρώ ειρήνης. Εάν δεν το έχεις πληροφορηθεί από το 1945.
Γιατι περυσι ηταν η πρωτη φορα που συνεβει ;;

2.
καθωσπρέπει είναι μόνο τα ρούχα όχι η ηθική.
η ηθική ξεχωρίζει τις ανθρώπινες κοινωνίες απο τη ζούγκλα.

Ετσι οπως το λες θα επρεπε να ειναι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ!!

3.
το ποντίκι το τρώει το φίδι στα ντοκυμαντέρ του νάτιοναλ τζεογκράφικ.
εδώ μιλάμε για άνθρωπο απέναντι σε άνθρωπο.

Τοτε δεν θα επρεπε να σκoτωνουνε για να σε ληστευουνε
ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΚΑΤΑ ΣΕΝΑ;;

Μωρη Περσονα συνελθε και σοβαρεψου γιατι απο αυριο ξεκιναω να
γραφω το μιθυστορημα "Η ΠΕΡΣΟΝΑ ΚΑΙ Ο ΤΕΛΕΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ"

Κανονισε να μου γραψεις ολα τα αρθρα να ΠΑΤΩΣΩ στις ΠΩΛΗΣΕΙΣ :uglystupid:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
κατά τη γνώμη μου η μεγαλύτερη μαλακία με τα χημικά είναι ότι μπορεί να παραμείνουν και 1 ώρα μετά στην ατμόσφαιρα, ή με τον αέρα μεταφέρονται και σε άσχετα σημεία με τις εμπλοκές. Τι φταίει η μάνα με το παιδί και η γριούλα να φάει το δηλητήριο π.χ. στο σύνταγμα ενώ έπεσε στην ομόνοια. Αυτό μόνο, ότι είναι ανεξέλεγκτο. Τώρα τους μαλάκες και σκατά στον οισοφάγο αν βρίσκανε τρόπο απευθείας δε θαχα πρόβλημα.

κάτι σε πιο καυστικό δεν έχει το παλμαρέ σου;

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095

soisix

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
Aμοιβαια τα αισθηματα...ανθρωποφυλακα...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Γιατι περυσι ηταν η πρωτη φορα που συνεβει ;;

Ετσι οπως το λες θα επρεπε να ειναι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ!!

Τοτε δεν θα επρεπε να σκoτωνουνε για να σε ληστευουνε
ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΚΑΤΑ ΣΕΝΑ;;

Μωρη Περσονα συνελθε και σοβαρεψου γιατι απο αυριο ξεκιναω να
γραφω το μιθυστορημα "Η ΠΕΡΣΟΝΑ ΚΑΙ Ο ΤΕΛΕΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ"

Κανονισε να μου γραψεις ολα τα αρθρα να ΠΑΤΩΣΩ στις ΠΩΛΗΣΕΙΣ :uglystupid:

που θες να καταλήξεις;
ότι επειδή ο κόσμος δεν είναι αγγελικά πλασμένος πρέπει να τον γιομίσουμε σατανάδες και εγκληματίες;

ωραία λογική έχεις.

να σου θυμίσω επισης ότι στον πόλεμο υπάρχουν απώλειες.
όχι ένας νεκρός από ένα μαλάκα.

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
ρε τι λες ρεεεεε ?? τι πινεις ρεεεε??? ποιος πολεμος???? υπαρχει κανενας πολεμος και δεν το χω παρει χαμπαρι???? που ζω???? εγω ξερω για κατι πολεμους στην μεση ανατολη και στο αφγανισταν...

και αντε εμπολεμη ζωνη ειναι οταν υπαρχουν πειρα κι απ τις δυο πλευρες... ο μικρος αλεξης κρατουσε ενα μπουκαλακι νερο... αλλα να μου πεις οτι καποτε θα γινοντε πολεμοι για το νερο... οποτε λογικο  :jerking: :jerking: :uglystupid: :idiot:  :headbang: :headbang:

Υ.Γ1 κοψτην μαλακια και να μην εισαι προκλητικος σε ζητηματα νεκρων...λιγος σεβασμος δεν βλαπτει...
Υ.Γ2 τις ιδιες μαλακιες θα λεγες κι αν πεθαινε κανενα απ τα παιδια που πυροβολησανε στα τμηματα  :jerking: λακαμα ε λακαμα

Ρε ειναι η πρωτη φορα που σφαζονται οι ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ για να καταλαβω !!

και το νερο εσυ που το ειδες μαζι ησασταν ;;

Γιατι εγω δεν ξερω και δεν αποκλειω τιποτα.

Για πες..

Επισκέπτης
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

αυτό ήταν που σε σόκαρε???? :grin: :grin: :grin:

αναπροσαρμογή θέλει κι αυτός! τι νομίζεις?

μαλάκες πλέον...ουουουου!

πάρε παράδειγμα από δω μέσα! ;)

Δε με σοκάρει τπτ πλέον εδώ μέσα,αλλά και κάποιες απόψεις σαν αυτές που εκφράζεις προκαλούν την προσοχή μου.

Α και για να μην ξεχνιόμαστε.................

Ρε μουνόπανο σιρτιμίδη περιμένω να μου μετρήσεις τις μέρες που μου απομένουν!
Έλα με τον κώλο όμως μουνόσκυλο!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Δε με σοκάρει τπτ πλέον εδώ μέσα,αλλά και κάποιες απόψεις σαν αυτές που εκφράζεις προκαλούν την προσοχή μου.

Α και για να μην ξεχνιόμαστε.................

Ρε μουνόπανο σιρτιμίδη περιμένω να μου μετρήσεις τις μέρες που μου απομένουν!
Έλα με τον κώλο όμως μουνόσκυλο!
κάτσε έχει πάει στη ΓΑΔΑ να κουρέψει το γκαζόν. Εχει αγώνα μαζί μου πρώτα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom