Νέα

6/12. Τρία χρόνια απ' τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα hellonora
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 61K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Το απολύτως βέβαια και κρίσιμο είναι  ότι ο κορκονέας ΔΕΝ πυροβόλησε στο αέρα αλλά στην ίδια περίπου ευθεία με τους ώμους του, μέσα σε πυκνοδομημένη περιοχή με πολύ κόσμο σε όλες τις κατευθύνσεις...Σα να οδηγείς μεθυσμένος νταλίκα μέσα σε παιδική χαρά ένα πράγμα...

κάτσε εσύ τώρα θα γίνεις χειρότερος από τον πιπικο μας...
θυμ΄σαι τι μου έλεγες πέρσι τέτοια εποχή που έριχνα χριστοπαναγίες;

soisix

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
ο ένας πάει μόνος του από επιλογή του και κουβαλάει ότι κουβαλάει από επιλογή του. ο άλλος τον βάζουνε. Αν δε καταλαβαίνεις είσαι καθυστερημένος δε συνεχίζω
O αλλος που βαζουνε οπως λες...εχει κανει ηδη τις επιλογες του...εχει επιλεξει να τον "βαζουνε"...

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
Λαθος θυμασαι...η σφαιρα χτυπησε σε τσιμεντενια μπαλα("διακοσμητικη" πεζοδρομου)σε αποσταση 4-5μ απο τον πιτσιρικα....

ε άρα σωστά θυμάμαι ρε φιλαράκι! την μπάλα δεν θυμόμουνα! :2funny: :2funny: :2funny:

πάντως αυτό πλάκα-πλάκα είναι πολύ ισχυρό χαρτί για την υπεράσπισή του......

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
κάτσε εσύ τώρα θα γίνεις χειρότερος από τον πιπικο μας...
θυμ΄σαι τι μου έλεγες πέρσι τέτοια εποχή που έριχνα χριστοπαναγίες;

Σου έλεγα να περιμένεις να δούμε όλα τα στοιχεία και να μην λυντσάρουμε δικαστικά έναν κατηγορούμενο.

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Όντως τελείως αποτυχημένη η ιδέα.

1) Έτσι όπως περνούσαν μέσα από τον κόσμο άνετα θα μπορούσε να έτρωγε κάποιος μία από πλάγια και να σαβουριάζονταν.
2) Άντε και φθάνουν εκεί που πρέπει να φθάσουν, την μηχανή τι την κάνουν;;; Την παρκάρουν ή κάθεται ο ένας και την φυλάει;;;

Τώρα που την πήραν την πατέντα;;;

Μαααα, από το Ιράν:

όπου βέβαια είχαν και μερικές απώλειες:
Ντροπή δάσκαλε  :dancing:  :booty: :booty:
Την έφφιπη αστυνομία των Άγγλων πήγαν να μιμηθούν.
Αλλά που να εκτρέφουν φοράδες όταν δεν υπάρχουν πικικίνια???  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Σου έλεγα να περιμένεις να δούμε όλα τα στοιχεία και να μην λυντσάρουμε δικαστικά έναν κατηγορούμενο.
πούτσες.
κατέληξες σε αυτό που έλεγα από την αρχή και υπαγόρευε η στοιχειώδης λογική....

ΔΕΝ ΠΥΡΟΒΟΛΑΣ ΣΕ ΑΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΠΕΙΔΗ ΜΕΡΙΚΑ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙΑ ΣΟΥ ΕΡΙΞΑΝ ΓΑΜΩΜΑΝΕΣ.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
γιατί εγώ έχω την εντύπωση ότι τα περισσότερα από αυτά τα μαλακισμένα που πληρώνονται γι αυτό που κάνουν είναι ανισόρροπα;

άστο...μεγάλη συζήτηση είναι αυτό. Στα μέτρα πάντως όπως βλέπεις δε πάνε μόνο ΜΑΤ

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
222
Πόντοι
36
δηλαδη τι ηθελες να κανει ρε μαγκα??να φρεναρει μεσα στο μπουγιο και να τον περιλαβουνε με τα καδρονια οι γυρω του???
την ιδια ωρα ηταν πεσμενος 1 ζητας και τον κλωτσαγανε 5-6 παλλικαραδες πιο διπλα...
καλα αστο...για αλλη φαση λες εσυ και αλλη λεω εγω...(αν βρω το βιντεο θα το ανεβασω)
σ αυτο που λες εσυ οντως δεν μπορουσε να φρεναρει γιατι θα ειχε προβλημα

εγω λεω για σκηνικο που εγινε λιγο νωριτερα με δελταδες που κανανε επιθεση μεσα στο πληθος σε μπλοκ που ηταν κατι μεγαλοι ...δεν υπηρχε κανενας λογος για να το κανουνε αυτο (ειναι το σκηνικο που τραυματιστικε  η πενηνταχρονη στο κεφαλη απο γκλομπ)
μαλιστα ο χρυσοχο ειπε θα γινει ερευνα για αυτο το περιστατικο

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.910
Πόντοι
366
Λαθος θυμασαι...η σφαιρα χτυπησε σε τσιμεντενια μπαλα("διακοσμητικη" πεζοδρομου)σε αποσταση 4-5μ απο τον πιτσιρικα....

Έτσι έγραφε τουλάχιστον κάποια έκθεση που διέρρευσε στην Ζούγκλα.

Εγώ πάντως αυτό το θεωρώ πολύ περίεργο.

Διότι εφόσον η μπάλα είναι μικρής διαμέτρου (ύψους, περίπου 50 cm) τότε θα έπρεπε η σφαίρα να πάρει ανοδική τροχιά και να εισέλθει στο σώμα με φορά από κάτω προς τα πάνω.

Έλα όμως που (πάλι από έκθεση που διέρευσε) η σφαίρα εισήλθε στο σώμα με φορά από πάνω προς τα κάτω.

Αυτό όμως μπορεί να συμβαίνει μόνον αν είχε εξοστρακιστεί σε κανένα μπαλκόνι (στην κάτω επιφάνεια του) ή υπό ορισμένες προϋποθέσεις σε πλευρικό τοίχο.

Πάντως, ένα είναι το σίγουρο, ότι εξοστρακίστηκε κάπου.

Τώρα, αν θυμάμαι καλά θα γίνονταν και φασματοσκοπική ανάλυση στο ξένο υλικό που βρέθηκε πάνω στην σφαίρα και θα διαπιστώνονταν από που προέρχεται.
Με αυτό δεν ξέρω τι έγινε (αν και υπάρχουν δυσκολίες, δηλαδή αν υπήρχε αρκετό υλικό, πόσο ειδικό μπορεί να είναι το τεστ κλπ).

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
O αλλος που βαζουνε οπως λες...εχει κανει ηδη τις επιλογες του...εχει επιλεξει να τον "βαζουνε"...

Επιλογή είναι να φοράς κουκούλα, να φτιάξεις και να πετάξεις μολότωφ, να καταλάβεις δημόσιο κτίσμα και άλλα πολλά...Και κάθε επιλογή έχει και συνέπειες...

soisix

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
ε άρα σωστά θυμάμαι ρε φιλαράκι! την μπάλα δεν θυμόμουνα! :2funny: :2funny: :2funny:

πάντως αυτό πλάκα-πλάκα είναι πολύ ισχυρό χαρτί για την υπεράσπισή του......
Αν δεις την κλιση του δρομου και την αποσταση εποστρακισμου ειναι δυσκολο να ισχυριστεις οτι δεν πυροβολησε κατα των πιτσιρικαδων...τεσπα...ο σεριφης αυτος ειναι εν ψυχρω ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ στη συνειδηση του ελληνικου λαου ασχετα με το τι θα πει η ελληνικη "δικαιοσυνη"...πρωτοδικα θα φαει μερικα χρονακια και αργοτερα θα του αναγνωριστουν αρκετα ελαφρυντικα ωστε να 'να εξω σχετικα συντομα...

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
πούτσες.

είπαμε, μαλάκας ο άνθρωπος. Και από τις μαλακίες που σκοτώνουν. Δε σηκώνει παραπάνω συζήτηση

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66

δεν είναι????

εγώ χωρίς να ήμουν δικηγόρος του θα το είχα ως το νούμερο 1 στοιχείο υπεράσπισης.

Μ αυτό το στοιχείο θα υποστίριζα ότι ο πελάτης μου είναι ΜΑΛΑΚΑΣ του πυροβολεί σε κατοικημένη περιοχή και χωρίς να απειλείται η ζωή του, ΑΛΛΑ δεν σκότωσε εν ψυχρώ το μικρό.

άλλο φόνος εκ προθέσεως και άλλο εκ....μαλακίας και ψευτομαγκιάς!

διαφωνείς?

Επισκέπτης
Όντως τελείως αποτυχημένη η ιδέα.

1) Έτσι όπως περνούσαν μέσα από τον κόσμο άνετα θα μπορούσε να έτρωγε κάποιος μία από πλάγια και να σαβουριάζονταν.
2) Άντε και φθάνουν εκεί που πρέπει να φθάσουν, την μηχανή τι την κάνουν;;; Την παρκάρουν ή κάθεται ο ένας και την φυλάει;;;
Eγραψα προηγουμενως τι(ΙΜΟ)παιζει με την Δελτα:μπουκαρουμε και οποιον παρει ο χαρος,μετα λεμε καμμια μαλακια και καθαριζουμε χωρις πολλα-πολλα.
Ισα κι ομοια ειναι το πυροβολο οπλο με το παπακι μπροστα στον Εισαγγελεα?
Τώρα που την πήραν την πατέντα;;;

Μαααα, από το Ιράν:
Ελα ισιε ακους?
Μιλαμε για πολιτισμενη χωρα,οχι οτι να'ναι...
όπου βέβαια είχαν και μερικές απώλειες:
Ειναι σαν το Ιππικο οι τυποι,μονο απεναντι σε σκορποχωρια εχουν ελπιδες.
Ετσι και οι απεναντι αντεπιτεθουν,τον πουλο-οπως προχθες στο Συνταγμα.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
άστο...μεγάλη συζήτηση είναι αυτό. Στα μέτρα πάντως όπως βλέπεις δε πάνε μόνο ΜΑΤ

ολοκλήρωσε τη σκέψη σου.
και δικαιολόγησέ μου γιατί η ΕΛΑΣ δεν κάνει τόσο καιρό χρήση τεθωρακισμένου με εκτόξευση νερού για διάλυση πορείας.
γιατί προτιμά τις οδομαχίες;
ποιός ξεκαβλώνει και για ποιό λόγο όταν είναι ιδιαιτέρως πιο απλό και με λιγότερες απώλειες;

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
Έτσι έγραφε τουλάχιστον κάποια έκθεση που διέρρευσε στην Ζούγκλα.

Εγώ πάντως αυτό το θεωρώ πολύ περίεργο.

Διότι εφόσον η μπάλα είναι μικρής διαμέτρου (ύψους, περίπου 50 cm) τότε θα έπρεπε η σφαίρα να πάρει ανοδική τροχιά και να εισέλθει στο σώμα με φορά από κάτω προς τα πάνω.

Έλα όμως που (πάλι από έκθεση που διέρευσε) η σφαίρα εισήλθε στο σώμα με φορά από πάνω προς τα κάτω.

Αυτό όμως μπορεί να συμβαίνει μόνον αν είχε εξοστρακιστεί σε κανένα μπαλκόνι (στην κάτω επιφάνεια του) ή υπό ορισμένες προϋποθέσεις σε πλευρικό τοίχο.

Πάντως, ένα είναι το σίγουρο, ότι εξωστρακίστηκε κάπου.

Τώρα, αν θυμάμαι καλά θα γίνονταν και φασματοσκοπική ανάλυση στο ξένο υλικό που βρέθηκε πάνω στην σφαίρα και θα διαπιστώνονταν από που προέρχεται.
Με αυτό δεν ξέρω τι έγινε (αν και υπάρχουν δυσκολίες, δηλαδή αν υπήρχε αρκετό υλικό, πόσο ειδικό μπορεί να είναι το τεστ κλπ).

ναι ναι ναι!

τώρα που τα λες τα θυμάμαι. όλοι οι συλογισμοί που σε κάνουν να αναρωτιέσαι "τόσο δύσκολο είναι ρε γαμώτο να βρεις προς τα πού πυροβόλησε"?

στο "νόμο και τάξη" πάντως από μια τρίχα ανακαλύπτουν τα πάντα όλα! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
πούτσες.

Σόρυ αλλά δεν έχω ιδιαίτερη εμπιστοσύνη στη "στοιχειώδη λογική" ούτε στις συνοπτικές διαδικασίες...
Και για να έχεις κάποια σαφή εικόνα του τί έγινε πρέπει να περιμένεις να δεις όσο το δυνατόν περισσότερα στοιχεία...
Για να μην την πατήσεις πχ όπως εκεί που μιλούσαν πριν κανά μήνα για φόνο μετανάστη από αστυνομικούς και κατέλαβαν και το δημαρχείο της νίκαιας για να αποδειχθεί μετά ότι πέθαν εαπό ξυλοδαρμό ομοεθνών του διότι αποπειράθηκε να βιάσει ανήλικο αγόρι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom