Νέα

6/12. Τρία χρόνια απ' τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα hellonora
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 61K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Τι εγινε ρε μπατσοσκυλο,ηταν ζορικο το τριημερο με τοσες ωρες υπηρεσια?

μια χαρά προπόνηση έκανα το τριήμερο. Όποτε θες έλα να σε χρίσω και σένα ιππότη με το σπαθί μου  :birdman:

Επισκέπτης
Από τη στιγμή που κάποιοι πετάνε πέτρες δεν υπάρχει "γιατί έκαναν ντου οι μπάτσοι"- όταν παρανομείς σε όλο τον πολιτισμένο κόσμο υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να σου την πέσουν οι μπάτσοι. Καταλαβαίνω το σοκ διότι στην ελλάδα δεν είναι συνηθισμένο. Στη συγκεκριμένη δε φάση οι ισορροπίες ήταν λεπτές και τηρήθηκε ο νόμος χωρίς να έχουμε θύματα.
Αυτο το πολιτισμενος κοσμος εν αντιθεσει με την Ελλαδα πολυ μου αρεσε...ψαξε να βρεις απο ποια χωρα αντιγραφτηκε η πατεντα των Δελταδων,τιποτε αλλο δεν λεω.

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Όσο για το δημαρχείο, αντιστρέφω το επιχείρημα και αναρωτιέμαι γιατί δεν υπήρξε μια κάμερα έστω κινητού που να δείχνει το εσωτερικό του...

?????

Απορίας βέβαια άξιο είναι ότι πως μέσα στο όλο μπάχαλο μείναν στην θέση τους τα πορτοκάλια στο καλαθάκι:
URL]]

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
εγώ έχω μια απορία....
καλά πέρσι έγινε της πουτάνας για κάποιο λόγο...
φέτο σφαζόσαντε αναμεταξύ τους μπάτσοι με αναρχικούς για να τιμήσουν το μνημόσυνο;
ειλικρινά προσπαθώ να καταλάβω τη λογική της ελληνικής κοινωνίας σήμερα.

η χώρα διαλύεται οικονομικά και κάποιοι έχουν αποφασισει αναμεταξύ τους να διαλύσουν και τελείως ότι έχει απομείνει.

θυμήθηκα ένα άρθρο περί χουλιγκανισμού στα γήπεδα.
Η Ουέφα είχε καταγράψει τους έλληνες ως τους πλέον επικίνδυνους απο τους εγγλέζους γιατί οι εγγλέζοι τα κάνουν λιάδα απ το πιώμα.
οι έλληνες έλεγε τα κάνουν λιάδα χωρίς αιτία και αυτό τους καθιστά τους πιο επικίνδυνους.
τι να πω.
πέρσι καταλάβαινα πλήρως τους λόγους που ξέφυγε η κατάσταση.

το μόνο που έχω να πω είναι ένθε κακείθεν

ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ;
το μνημόσυνο;
μαζωχτείτε σε ένα στάδιο όξω απ την πόλη και γαμηθείτε μέχρι τελικής πτώσης....
Φάιτ κλάμπ στον αστικό ιστό; 

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
211
Πόντοι
36
Μου αρέσει που επικαλείστε το νόμο οι υπερασπιστές των αντιεξουσιαστών!Όταν ο "αντιεξουσιαστής" γράφει τους τοίχους,πετάει πέτρες σε τζαμαρίες,κατεβάζει και καίει τη σημαία,βρίζει,χτυπάει,εν ολίγοις έχει παραβιάσει σχεδόν όλο τον ποινικό κώδικα,βγαίνει μετά και λέει "παράνομα κρατάει το πιστόλι ο αστυνομικός,παράνομα με χτύπησε,παράνομα με προσήγαγε,παράνομα με συνέλαβε,παράνομα....παράνομα"!Όταν "επαναστατείτε" και πολεμάτε την αστυνομία και το κράτος,ας είστε έτοιμοι να δεχτείτε τις συνέπειες.Σε έναν πόλεμο δεν υπάρχουν κανόνες.Δεν είναι σαν το PS3 και τα PC games.
ωραια λογικη ρε
μην συγκρινεις ανομοια πραγματα...ο αστυνομικος πληρωνεται για να υπηρετει και να εφαρμοζει τους νομους...πουθενα δεν λεει οτι μπορει να τους παραβει για οποιονδηποτε λογο...αν δεν μπορει να εχει αυτοελεγχο και αυτοσυγκρατηση ας αλλαξει δουλεια... ειδες τι αποτελεσματα ειχε η μαλακια του κορκονεα!!!
εαν μπορει ας συλλαβει τον παρανομο και ας τον οδηγησει στην δικαιοσυνη χωρις βιαιοτητες και ακροτητες...ετσι απλα...χειροπεδες αυτοφορο και εισαγγελεα
αν ακολουθουνταν αυτη η διαδικασια θα χαμε γλυτωσει πολλα αλλα δυστηχως καποιοι βγαζουν τα κομπλεξ τους και την ανανδρεια τους σε ανυπερασπιστους μαθητες  και κοπελιτσες

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ωραια λογικη ρε
μην συγκρινεις ανομοια πραγματα...ο αστυνομικος πληρωνεται για να υπηρετει και να εφαρμοζει τους νομους...πουθενα δεν λεει οτι μπορει να τους παραβει για οποιονδηποτε λογο...αν δεν μπορει να εχει αυτοελεγχο και αυτοσυγκρατηση ας αλλαξει δουλεια... ειδες τι αποτελεσματα ειχε η μαλακια του κορκονεα!!!
εαν μπορει ας συλλαβει τον παρανομο και ας τον οδηγησει στην δικαιοσυνη χωρις βιαιοτητες και ακροτητες...ετσι απλα...χειροπεδες αυτοφορο και εισαγγελεα χωρις ακροτητες και βιαιοτητες
αν ακολουθουνταν αυτη η διαδικασια θα χαμε γλυτωσει πολλα αλλα δυστηχως καποιοι βγαζουν τα κομπλεξ τους και την ανανδρεια τους σε ανυπερασπιστους μαθητες  και κοπελιτσες

τη σημαία την ελληνική γιατί την καίνε;
το πανί φταίει για τα γουρούνια τους μπάτσους;

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ, και μετά μου την πέφτει ο James εμένα ότι μιλάω για δολοφονία πριν αποφασίσει η Δικαιοσύνη.

είδες τι κάνουν τα ΜΜΕ και η πλύση εγκεφάλου? :tickedoff: :tickedoff:

δολοφονία-δολοφονία....μέχρι κι ο μέμος παρασύρθηκε! :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:

Αλλά δεν σου την έπεσα! Προς θεού!
Μια επισήμανση είχα κάνει! ;)

Να ρωτήσω κάτι αν το γνωρίζει κανείς?
Είχα ακούσει ότι η βαλιστική εξέταση της σφαίρας που σκότωσε τον Αλέξη είχε πάνω της ίχνη τσιμέντου (δηλ χτύπησε πρώτα πεζοδρόμιο) ή λάθος θυμάμαι??? :think: :think:

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
211
Πόντοι
36
τη σκέφτηκες πολύ ώρα τη μαλακία σου? δε τα φοράνε από το σπίτι τους ούτε από γούστο. Αν δε τρώγανε δοκάρια θα τα είχανε ανάγκη λες? Το δίμετρο δοκάρι είναι αμυντικό όπλο ρε?  :jerking:
οχι ρε παπαρα εσυ μιλησες για γυμνα χερια και παπαριες τετοιες και σου απαντησα αναλογα της μαλακιας σου

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ωραια λογικη ρε
εαν μπορει ας συλλαβει τον παρανομο και ας τον οδηγησει στην δικαιοσυνη χωρις βιαιοτητες και ακροτητες...ετσι απλα...χειροπεδες αυτοφορο και εισαγγελεα χωρις ακροτητες και βιαιοτητες

1. πληρώνεται για να τρώει το ξύλο της χρονιάς του? το λέει πουθενά αυτό?
2. έτσι...απλά?  :2funny: :2funny: :2funny: είσαι μαλάκας, ακόμα πιο απλά

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
211
Πόντοι
36
τη σημαία την ελληνική γιατί την καίνε;
το πανί φταίει για τα γουρούνια τους μπάτσους;
τι μου λες ρε περσονα??? εδω αυτοι δεν ξερουν γιατι την καινε εγω θα σου απαντησω!!!
τι σχεση εχει αυτο μ αυτο που εγραψα???

soisix

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
είδες τι κάνουν τα ΜΜΕ και η πλύση εγκεφάλου? :tickedoff: :tickedoff:

δολοφονία-δολοφονία....μέχρι κι ο μέμος παρασύρθηκε! :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:

Αλλά δεν σου την έπεσα! Προς θεού!
Μια επισήμανση είχα κάνει! ;)

Να ρωτήσω κάτι αν το γνωρίζει κανείς?
Είχα ακούσει ότι η βαλιστική εξέταση της σφαίρας που σκότωσε τον Αλέξη είχε πάνω της ίχνη τσιμέντου (δηλ χτύπησε πρώτα πεζοδρόμιο) ή λάθος θυμάμαι??? :think: :think:
Λαθος θυμασαι...η σφαιρα χτυπησε σε τσιμεντενια μπαλα("διακοσμητικη" πεζοδρομου)σε αποσταση 4-5μ απο τον πιτσιρικα....

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
οχι ρε παπαρα εσυ μιλησες για γυμνα χερια και παπαριες τετοιες και σου απαντησα αναλογα της μαλακιας σου

ο ένας πάει μόνος του από επιλογή του και κουβαλάει ότι κουβαλάει από επιλογή του. ο άλλος τον βάζουνε. Αν δε καταλαβαίνεις είσαι καθυστερημένος δε συνεχίζω

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
211
Πόντοι
36
καλα μωρη λοπεζ τραγουδα...
να δινει ξυλο μπορει να τρωει χλωμο...
και ειδικα να τρωει το ξυλο που ριχνουν στα παιδακια δεν το εχω δει ΠΟΥΘΕΝΑ

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Λαθος θυμασαι...η σφαιρα χτυπησε σε τσιμεντενια μπαλα("διακοσμητικη" πεζοδρομου)σε αποσταση 4-5μ απο τον πιτσιρικα....

Το απολύτως βέβαια και κρίσιμο είναι  ότι ο κορκονέας ΔΕΝ πυροβόλησε στο αέρα αλλά στην ίδια περίπου ευθεία με τους ώμους του, μέσα σε πυκνοδομημένη περιοχή με πολύ κόσμο σε όλες τις κατευθύνσεις...Σα να οδηγείς μεθυσμένος νταλίκα μέσα σε παιδική χαρά ένα πράγμα...

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
211
Πόντοι
36
ο ένας πάει μόνος του από επιλογή του και κουβαλάει ότι κουβαλάει από επιλογή του. ο άλλος τον βάζουνε. Αν δε καταλαβαίνεις είσαι καθυστερημένος δε συνεχίζω
αυτονοητο
τωρα το διατυπωσες σωστα

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
1. πληρώνεται για να τρώει το ξύλο της χρονιάς του?
γιατί εγώ έχω την εντύπωση ότι τα περισσότερα από αυτά τα μαλακισμένα που πληρώνονται γι αυτό που κάνουν είναι ανισόρροπα;

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Αυτο το πολιτισμενος κοσμος εν αντιθεσει με την Ελλαδα πολυ μου αρεσε...ψαξε να βρεις απο ποια χωρα αντιγραφτηκε η πατεντα των Δελταδων,τιποτε αλλο δεν λεω.

Όντως τελείως αποτυχημένη η ιδέα.

1) Έτσι όπως περνούσαν μέσα από τον κόσμο άνετα θα μπορούσε να έτρωγε κάποιος μία από πλάγια και να σαβουριάζονταν.
2) Άντε και φθάνουν εκεί που πρέπει να φθάσουν, την μηχανή τι την κάνουν;;; Την παρκάρουν ή κάθεται ο ένας και την φυλάει;;;

Τώρα που την πήραν την πατέντα;;;

Μαααα, από το Ιράν:

όπου βέβαια είχαν και μερικές απώλειες:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom