Νέα

6/12. Τρία χρόνια απ' τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα hellonora
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 61K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
που θες να καταλήξεις;
ότι επειδή ο κόσμος δεν είναι αγγελικά πλασμένος πρέπει να τον γιομίσουμε σατανάδες και εγκληματίες;

ωραία λογική έχεις.

να σου θυμίσω επισης ότι στον πόλεμο υπάρχουν απώλειες.
όχι ένας νεκρός από ένα μαλάκα.

Ξεκολα δεν ειναι το που καταληγεις μονο, αλλα αν μπορεις, θα σου κανω αγαλμα, αν τους
αλαξεις τα μυαλα (και απο τις δυο μεριες)

Αν ομως δεν τα καταφερεις θα το ξαναδεις το εργο (sorry)

ΑΥΤΟ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ---> δεν ειμαι τελειος :uglystupid:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Ξεκολα δεν ειναι το που καταληγεις μονο, αλλα αν μπορεις, θα σου κανω αγαλμα, αν τους
αλαξεις τα μυαλα (και απο τις δυο μεριες)

Αν ομως δεν τα καταφερεις θα το ξαναδεις το εργο (sorry)

ΑΥΤΟ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ---> δεν ειμαι τελειος :uglystupid:

εγώ δεν μπορώ να τους τα αλλάξω....
αυτό ξεκινάει από τα παιδικά χρόνια και έχει πολλές παραμέτρους μετάλλαξης.
είναι και ολόγν θέμα DNA.
παρόλ αυτά δεν μπορεί να είναι τόσο δύσκολο.
γιατί εάν ήταν δε θα υπήρχαν και απτά παραδείγματα.
με απλά λόγια οι σκανδιναβοί (ναι αυτοί οι απόγονοι μοβόροι των βίκινγκς) γαμιόσανται αντί να σκοτώνονται.
αρα από κάπου ξεκίνησαν για να καταλήξουν εκεί. και προφανώς δεν ήταν ακατόρθωτο.

sirtimid

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2006
Like
15
Πόντοι
16
Δεν είναι ανάγκη να γράψω κάτι, ούτε λέξη δεν θα άλλαζα...
Να πω και εγώ τη μαλακία μου...

Η μάνα που θρηνεί είναι ιερό πρόσωπο διαχρονικά στην ελληνική ιστορία..
Ό,τι και να πει, ό,τι και να κάνει συγχωρείται ή αντιμετωπίζεται με ιδιαίτερη κατανόηση...
Για μια μάνα που έχασε όλως αδικαιολογήτως το παιδί της από κάποιον που υποτίθεται ότι έφερε όπλο για να προσατεύει και το παιδί της και όχι να το περιφέρει όπως ο χιμπατζής το πέος του σε τσαμπουκάδες, η μάνα του αλέξη έχει συμπεριφερθεί παραπάνω από αξιοπρεπώς...

Ο θρήνος όμως της μάνας (της κάθε μάνας) δεν μπορεί να γίνει αφορμή στα γνωστά κομπλεξιά να καίνε, να ληστεύουν και να σκοτώνουν- άλλωστε είναι γνωστό ότι δεν χρειάζονται αφορμές για να το κάνουν...

Επίσης θα ήθελα να δω τους οπαδούς της θεωρίας "those who live by the sword die by the sword" να εξηγούν τη θεωρία αυτή σε μάνα αστυνόμου που δολοφονήθηκε ή σε καμια διμοιρία συναδέλφων του...

Φήμες ότι ήταν μπουκάλια κρύσταλ, ντομ περινιόν και μοετ, εξετάζονται ως ανακριβείς!  :2funny:  :2funny:  :2funny:

Μου αρέσει που επικαλείστε το νόμο οι υπερασπιστές των αντιεξουσιαστών!Όταν ο "αντιεξουσιαστής" γράφει τους τοίχους,πετάει πέτρες σε τζαμαρίες,κατεβάζει και καίει τη σημαία,βρίζει,χτυπάει,εν ολίγοις έχει παραβιάσει σχεδόν όλο τον ποινικό κώδικα,βγαίνει μετά και λέει "παράνομα κρατάει το πιστόλι ο αστυνομικός,παράνομα με χτύπησε,παράνομα με προσήγαγε,παράνομα με συνέλαβε,παράνομα....παράνομα"!Όταν "επαναστατείτε" και πολεμάτε την αστυνομία και το κράτος,ας είστε έτοιμοι να δεχτείτε τις συνέπειες.Σε έναν πόλεμο δεν υπάρχουν κανόνες.Δεν είναι σαν το PS3 και τα PC games.

Γέμισε το φορουμ ζώα πλέον!
Οποιος να ναι, ότι κι αν πιστεύει,
είναι [size=20pt]ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ[/size] να εκτοξεύονται απειλές κατά της πραγματικής ζωής από δω μέσα....

Απορώ πώς μερικά nicks υπάρχουν ακόμη!!!

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Να ρωτήσω κάτι αν το γνωρίζει κανείς?
Είχα ακούσει ότι η βαλιστική εξέταση της σφαίρας που σκότωσε τον Αλέξη είχε πάνω της ίχνη τσιμέντου (δηλ χτύπησε πρώτα πεζοδρόμιο) ή λάθος θυμάμαι??? :think: :think:

Πάνω στο σώμα της σφαίρας βρέθηκαν ίχνη από οικοδομικά υλικά. Και το σώμα της σφαίρας απ' ότι ξέρω είχε παραμόρφωση που στηρίζει εξοστρακισμό. Κάτι το οποίο πρέπει να θεωρείται πλέον δεδομένο, μιας και δεν το αμφισβητεί ούτε η πλευρά του μικρού (όποιος είδε Φακέλους, κατάλαβε).

Φυσικά πρόσκρουση και εξοστρακισμός σε ύψος μέχρι μισού μέτρου από το έδαφος, και σε στοιχείο του περιβάλλοντος, δεν νομίζω να δείχνει στόχευση σε ζωτικά σημεία, αν δείχνει στόχευση προς κάποιο άνθρωπο. Επειδή γνωρίζω την περιοχή της συμβολής των οδών Τζαβέλα και Μεσολογγίου, δεν υπάρχει κλίση που να δικαιολογεί κάποια περίεργη τροχιά.

soisix

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
κάτσε έχει πάει στη ΓΑΔΑ να κουρέψει το γκαζόν. Εχει αγώνα μαζί μου πρώτα.
Το κουρευει το γκαζον??...ετσι το λενε τωρα??...εχω χασει επεισοδια ρε πουστη μου....
Επρεπε ομως να του δωσεις το πλεονεκτημα...πρωτος αγωνας εντος?...εκτος αν δεν υπαρξει δευτερος....

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
άμα τους δεις και ζωντανά μπορεί να αλλάξεις γνώμη.

απόψε είσαι για το πούτσο, ούτε ένα ραντεβού άχρηστε  :birdman:

όπως μου υπενθύμισε ο φίλος μου ο ζορζ, να ρίξουμε και κάνα σκυλί στη φάση όπως οι φίλοι γερμανοί αστυνομικοί? πως σας φαίνεται η ιδέα  :dancing:

sirtimid

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2006
Like
15
Πόντοι
16
Απαντηση προς Περσονα και SOI 6 (για τον ΑΣΤΕΡΙΣΚΟ)

Απο την στιγμη που αποφασιζεις να παρεις μολοτωφ, λοστους, καδρονια, πετρες και να πας στον πολεμο
θα πρεπει να εισαι ετοιμος να αντιμετωπισεις τον εχθρο σου που πιθανως να χρησημοποιησει "ανορθοδοξες" μεθοδους
πολεμου..

Θα πρεπει επισης να εισαι ετοιμος ακομη και να σκοτωθεις, χωρις να κλαψομουνιαζεις.

Δεν ειμαι υπερ της δολοφονιας του ΑΛΕΞΗ, αλλα στον πολεμο δεν υπαρχουν κανονες.

Αν παλι εισαι φιλειρηνικος διαδηλωτης μεσα σε ενα πληθος διαδηλωτων, και ξαφνικα καποιοι απο το πληθος
βγουν και αρχισουν τους "ΜΠΛΕ" με καδρονια, πετρες, και μολοτωφ αλλα ξαφνικα σε παρει και εσενα μια
σφαιρα (Πλαστικη ή μεταλικη) ΜΗΝ ΤΟ ΨΑΧΝΕΙΣ....

Και μην περιμενεις ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ...(sorry)

Ο ΑΛΕΞΗΣ πιθανοτατα και να εκτελεστηκε, πιθανοτατα και να προκαλεσε και πυροβοληθηκε, πιθανον να ηταν και ατυχημα !!
(δεν ειμαι σε θεση να ξερω)

Το θεμα ειναι οτι ΕΙΝΑΙ ΝΕΚΡΟΣ, με πολλες παραπλευρες απωλειες, και αυτο ειναι το αποτελεσμα του πολεμου που δεν κανει διακρισεις, δεν εχει συναισθηματισμους, αλλα ουτε και λογικη κοινα αποδεκτη, και ο καθε ενας αναλογα πως το βλεπει πρατει ή εκφερει αποψεις, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΑΞΕΙ ΚΑΤΙ στην ουσια.

Η αγαπημενη ΠΕΡΣΟΝΑ εσπευσε να λιντσαρει [size=13pt]τον "φρυγδην μιγδην" για την αποψη του περι του θεματος επειδη ή
αποψη του δεν ηταν η ΚΑΘΩΣ ΠΡΕΠΕΙ (και εγω δεν συμφωνω με εκτελεσεις)
[/size] ποσσο μαλλον σε σε παιδια.

ο καθωσπρεπισμος ομως δεν εχει νοημα οταν κανεις δεν ακουμπαει την ουσια που ειναι η ΕΞΗΣ (κατα την αποψη μου)

Οταν το ποντικι φλερταρει με το φιδι κυνδυνευει να φαγωθει χωρις το φιδι να νοιαζεται για το
αν το ποντικι ειναι ΜΙΚΡΟ ή ΜΕΓΑΛΟ, ομορφο ή ασχημο ή εχει ΠΟΝTΙΚΑΚΙΑ ή ΟΧΙ κ.τ.λ

Αν παλι το ποντικι ειχε αγνοια του κυνδυνου (Η ΦΥΣΗ ΔΕΝ ΣΥΓΧΩΡΕΙ) ΟΥΤΕ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ.

Ολα τα αλλα ειναι δευτερευοντα.

Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΕΜΟΣ και δεν εχει καμια σχεση με την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

ΑΠΛΑ Η ΚΑΘΕ ΠΛΕΥΡΑ ΤΙΜΑΕΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΤΗΣ.

Ο Σεβασμος στον ΠΟΝΟ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΝΕΚΡΟΥ ειναι ΚΑΘΗΚΟΝ (δεν γινεται ομως παντα ετσι).

Αυτα εχω να πω εγω..

Οπου διαφωνειτε να σας ΑΚΟΥΣΩ.
Πάνω που είχα αρχίσει να σε συμπαθώ ... τι ακριβώς υπονοείς εδώ?

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
είναι μία κάποια λύσις πάντως.
τρελλαθηκες ορε περσονα?
Να βγουνε τα τεθωρακισμενα υδροφορα και οι αβρες στους δρομους και να βγει μετα ο Συριζα να λεει οτι βγηκανε τα τανκς? αχαχαχαχα

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Το κουρευει το γκαζον??...ετσι το λενε τωρα??...εχω χασει επεισοδια ρε πουστη μου....
Επρεπε ομως να του δωσεις το πλεονεκτημα...πρωτος αγωνας εντος?...εκτος αν δεν υπαρξει δευτερος....

έλα εμφανίστηκε....
έκτορα κάνει παραθέσεις.
φοβάται το παραφύσει φαίνεται.

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
56
Πόντοι
4.095

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
τρελλαθηκες ορε περσονα?
Να βγουνε τα τεθωρακισμενα υδροφορα και οι αβρες στους δρομους και να βγει μετα ο Συριζα να λεει οτι βγηκανε τα τανκς? αχαχαχαχα

ναι θα ζητήσω την άδεια του πιπίκου για να πω την άποψή μου φοβούμενος μη με πει φασίστα...

χου ρε.......

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Φαντάζομαι....

http://[URL unfurl="true"]www.greekamericannewsagency.com/gana/images/stories/georgiadhs20adwnhs20220.jpg[/img[/URL]]

Κάπως έτσι?

η μήπως

[img]http://2.bp.blogspot.com/_W_FOOBc3nmY/SapNaQgkVhI/AAAAAAAAA0A/tU7KNAgPNWE/s400/plevris+99.jpg
αυτοι ειναι μοντέλες ρε...

αααααααααααααααχαχαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

soisix

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
απόψε είσαι για το πούτσο, ούτε ένα ραντεβού άχρηστε  :birdman:

όπως μου υπενθύμισε ο φίλος μου ο ζορζ, να ρίξουμε και κάνα σκυλί στη φάση όπως οι φίλοι γερμανοί αστυνομικοί? πως σας φαίνεται η ιδέα  :dancing:
Ωραια ιδεα...να σας δω να σκυλοτραβιοζαστε για το ποιος θα πρωτοφαει τη φολα....

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
Δε με σοκάρει τπτ πλέον εδώ μέσα,αλλά και κάποιες απόψεις σαν αυτές που εκφράζεις προκαλούν την προσοχή μου.

ρε συ τι τόσο παράξενο σου φάνηκε δηλ?

αν ήσουν εσύ ο δικηγόρος αυτού του μαλάκα δεν θα αποτελούσε αυτό το στοιχείο το κυριότερο χαρτί σου?

αυτό είπα! μην το κάνουμε σήριαλ....

sirtimid

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2006
Like
15
Πόντοι
16
Όχι ότι με πολυαπασχολεί ... αλλά έτσι για το γαμώτο ... moderation δεν έχει?
Επαναλαμβάνω δεν με πολυαπασχολεί ... αλλά κάποιοι είναι ενοχλητικοί (πέρα από τραγικοί και επικίνδυνοι), και όχι για τις απόψεις τους ...
απόψε είσαι για το πούτσο, ούτε ένα ραντεβού άχρηστε  :birdman:

όπως μου υπενθύμισε ο φίλος μου ο ζορζ, να ρίξουμε και κάνα σκυλί στη φάση όπως οι φίλοι γερμανοί αστυνομικοί? πως σας φαίνεται η ιδέα  :dancing:

Επισκέπτης

Γι'αυτό σκιζόμαστε ποιος θα προλάβει.

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Πάντως από νομική άποψη, από τη στιγμή που τα μπουκάλια δεν ήταν γεμάτα με το εύφλεκτο υγρό, δύσκολα θα στοιχειοθετηθεί κατηγορία...

Ναί, όντως, η πλευρά νιώτη δεν έχει κάποιο πρόβλημα.
Το οίκημα του ρεσάλτου, "είναι ένα παλαιό οίκημα όπου μπορεί ο καθένας να περάσει τον ελεύθερο χρόνο του".
Τα μπουκάλια ήταν για ανακύκλωση.
Η κηροζίνη για σόμπα (μιας και χειμώνιασε).
Τα καδρόνια και τα δοκάρια για ανακαίνιση.
Οι αντιασφυξιογόνες μάσκες για την μπόχα που καμιά φορά φέρνει η Ψυττάλεια.
Οι βαριοπούλες είναι για το ντεκόρ. Λείπουν τα δρεπάνια, αλλά τα παιδιά είναι φιλήσυχα και δεν μπλέκουν με επικίνδυνα πράγματα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom