Επισκέπτης
καλά ντε! μη βαράς!
και μη φωνάζεις έτσι! ΠΠ μου θυμίζεις!
Δε σ'έβρισα ;)
καλά ντε! μη βαράς!
και μη φωνάζεις έτσι! ΠΠ μου θυμίζεις!
Ποστ 927
Εμπαινε Γιουτσο!!!!
Μι μιλας μιλανε οι ΤΙΤΑΝΕΣ τωρα
όλα καλά φίλε! πλακίτσα κάνω!Δε σ'έβρισα ;)
όλα καλά φίλε! πλακίτσα κάνω!
υ.γ. εμένα πάντως αν μ έλεγες ΠΠ θα σ έβριζα!
Δε μπορώ να σε βρίσω.....βλέπω αυτό το 70 στο nick και μου εμπνέει σεβασμό
Αρχηγε memo που ειναι η παπια...
Απλά φαίνεται "κάπως"...Δεν υπονοω κατι, πες οτι δεν το εγραψα σωστα ΣΤΙΣ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ κολλησες αν ναι (SORRY )
Σε καλυψα ή εχεις να ρωτησεις κατι αλλο ;;
Απλά φαίνεται "κάπως"...
Δίχως φόβο και πάθος ... πιστεύεις ότι επιθυμώ οποιαδήποτε εκτέλεση?
Ή ας γίνω πιο συγκεκριμένος ... ενός μαθητή επειδή μίλησε/γαμοσταύρισε δεν παίζει ρόλο ... ένα αστυνομικό?
Δίχως φόβο και πάθος...
Απλά φαίνεται "κάπως"...
Δίχως φόβο και πάθος ... πιστεύεις ότι επιθυμώ οποιαδήποτε εκτέλεση?
Ή ας γίνω πιο συγκεκριμένος ... ενός μαθητή επειδή μίλησε/γαμοσταύρισε δεν παίζει ρόλο ... ένα αστυνομικό?
Δίχως φόβο και πάθος...
Εντάξει χαλάρωσε ... δεν έγινε και τίποτα, μην αλλάζεις τίποτα...Χωρις φοβο και παθος λεω ΟΧΙ
(και Παραγματι ο Ορος ΕΚΤΕΛΕΣΗ που χρησιμοποιησα αφηνει υπονουμενο) ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ
Θα το αλαξω με την λεξη ΘΑΝΑΤΟ. (αν προλαβαινω)
σιρτιμιδη σε ψαχνει ο περσονας
δινει 100 χιλ
για την κεφαλη σου...
τα παιδια χρειαζονται την αγαπη σας & οχι το τελευταιο μοντελο της nokia παλιομαλακες..
συνεχιστε ζωα..
ανοιξτε φυλακες-κλειστε σχολεια..
Την κεφαλή μου ... του την δίνω τζάμπα αρκεί να μην μου την γυρίσει καφέ...σιρτιμιδη σε ψαχνει ο περσονας
δινει 100 χιλ
για την κεφαλη σου...
την τελευταία πρόταση θέλω να μου την πεις ζωντανά παρουσία του πλέζουρα και να έχεις μαζί σου και πιστόλι.
εάν προλάβεις να με πετύχεις έχει καλώς. Εάν δεν προλάβεις θα σου βγάλω την κάννη απο το στόμα μέσω του ορθού.
Και πολλά σου ήτανε, δεν το έκανες πολυ καλά ... δεν έχεις πολύ βαθύ λαρύγγι...εμένα μου έδωσε 20 ευρώ να του τον κρατήσω ζεστό σε εγρήγορση
Ένας αστυνομικός (καλός, κακός, άγιος ... αδιάφορο!) με πιστόλι και ιδιαίτερα στα Εξάρχεια είναι επικίνδυνος .... και καλά κάνει γαμώ την πουτάνα μου, αστυνομικός είναι... φύλακας της δημόσιας τάξης, όχι παγωτατζής ... πως θα το κάνει αυτό με καραμέλες??? ... στον πολιτισμένο κόσμο γιατί να είναι σαν αστακοί???
Κανένας μα κανένας δεν πρέπει να τον πλησιάζει, ακόμα και αν έχει όλα τα δίκια του κόσμου ... ακόμα και ενήλικος ή δίμετρος μπόντιμπίλντερ.
Και πολλά σου ήτανε, δεν το έκανες πολυ καλά ... δεν έχεις πολύ βαθύ λαρύγγι...