Επισκέπτης
μαλάκα ασε με έτσι πύραυλο δε με έχει κάνει ούτε ο ασπρούλης
Εχω να ξεπερασω 2-3 ατομα για να φτασω στην κορυφη ακομα
μαλάκα ασε με έτσι πύραυλο δε με έχει κάνει ούτε ο ασπρούλης
ρε...θα πιστεψω οτι σοβαρολογεις στο τελος
ρε θυμωνεις τοσο με αγνωστους του διαδικτυου? μεγαλος ανθρωπος?
νομίζω ότι έχεις μπλέξει τον Terminator με τν πραγματικότητα.
μωρή γλείτσα ο αστυνομικός είναι στην υπηρεσία του πολίτη.
δεν μπορεί να είναι επικίνδυνος.
απίστευτη περίπτωση....[size=14pt]Και οι χειροβομβίδες και οι νάρκες για την ασφάλεια του πολίτη είναι ...[/size]
όποιος όμως νταλαβερίζεται μαζί τους είναι άξιος της μοίρας του....
[size=13pt]Σε παρακαλώ βρες μου το ποστ που λέω ότι οι μπάτσοι κουβαλάνε χειροβομβίδες ...[/size]απίστευτη περίπτωση....
συναγωνίζεται τον φέθρυ.
ρε έκτορα οι μπάτσοι κουβαλάνε χειροβομβίδες μαζί τους;
οι νάρκες προστατεύουν τους πολίτες;
έλα να σε γαμήσω κωλοτριψούλα να τελειώνουμε.
μην κωλοτρίβεσαι άλλο.
αφού το ζητάς απεγνωσμένα.
ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΘΥΜΑ....[size=13pt]Σε παρακαλώ βρες μου το ποστ που λέω ότι οι μπάτσοι κουβαλάνε χειροβομβίδες ...[/size]
ΒΡΕΣ ΤΟ!
Και μετά έλα να σου μιλήσω για τον Κλαούζεβιτς και την θεωρία πολέμου ... εκτός και αν είσαι εκεί ανώτερος!!!
Χωρίς πλάκα ... έχω αρχίσει να πιστεύω ότι είσαι δεκάχρονο στην ικανότητα αντίληψης...
ρε συ φιργδιμιδη, βαλε και στο αβαταρ σου μια φωτο απο τους μορφωμενους σου κοιλιακους για να αποκτησει καινουριο νοημα το θεμα,....πληζ...ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΘΥΜΑ....
και μετά ετοιμάσου να μου πεις περί ναρκών, εγώ ήδη ξεσκονίζω Σου Τσου και Χαρτ...
ρε συ φιργδιμιδη, βαλε και στο αβαταρ σου μια φωτο απο τους μορφωμενους σου κοιλιακους για να αποκτησει καινουριο νοημα το θεμα,....πληζ...
Α επι τη ευκαιρεια, ηθελες τα και παθες τα με τη μορφη που εμπλεξες....
[size=13pt]Σε παρακαλώ βρες μου το ποστ που λέω ότι οι μπάτσοι κουβαλάνε χειροβομβίδες ...[/size]
ΒΡΕΣ ΤΟ!
Και μετά έλα να σου μιλήσω για τον Κλαούζεβιτς και την θεωρία πολέμου ... εκτός και αν είσαι εκεί ανώτερος!!!
Χωρίς πλάκα ... έχω αρχίσει να πιστεύω ότι είσαι δεκάχρονο στην ικανότητα αντίληψης...
καλως τον απο μηχανης καλλιτεχνη! αχαχαχαχαΜπορω και να βοηθησω
ΔΗΜΗΤΡΗ πες μου τι θα ηθελες για AVATAR..
Αυτό ξαναπες το...ρε συ φιργδιμιδη, βαλε και στο αβαταρ σου μια φωτο απο τους μορφωμενους σου κοιλιακους για να αποκτησει καινουριο νοημα το θεμα,....πληζ...
Α επι τη ευκαιρεια, ηθελες τα και παθες τα με τη μορφη που εμπλεξες....
καλως τον απο μηχανης καλλιτεχνη! αχαχαχαχα
Εσύ μας είπες πρίν ότι εγώ έγραψα ότι τις κουβαλάνε οι αστυνομικοί ... ΔΕΚΤΗ Η ΣΥΓΝΩΜΗ!τι να βρω ρε αγάμητη μπαζόλα....
εξήγησέ μας ΠΩΣ οι χειροβομβίδες προστατεύουν τον ΠΟΛΙΤΗ ρε κωλοτρυπίδη.
Ετσι δεν έγραψες;
Υ.Γ.
Οι φαντάροι που χρησιμοποιούν χειροβομβίδες έχουν καταθέσει μωωρή μπαζόλα την αστυνομική τους ταυτότητα.
Σου λέω. Ελα να σε γαμήσω και άσε τον Κλαούζεβιτς ρε Κολαούζεβιτς.
με κέρδισεςΑυτό ξαναπες το...
Που είναι αυτό το θύμα???
Ακόμα ... εγώ ήδη είμαι στον Φουλερ ... λίγο Κίγκαν και τελειώνω!!!
Η έννοια της ένοπλης βίας αποκτά νέα παγκόσμια διάσταση στην Ελλάδα του σήμερα....
Εσύ μας είπες πρίν ότι εγώ έγραψα ότι τις κουβαλάνε οι αστυνομικοί ... ΔΕΚΤΗ Η ΣΥΓΝΩΜΗ!
Ερώτηση ... τα f16 προστατεύουν τον πολίτη?
Μην ξεχνάς ... κανουν πιο μπουμ-μπουμ από τις χειροβομβίδες!
δε γαμιεσαι ρε περσονα,είπαμε κέρδισες.
ανυπομονώ να σε γαμήσω.
στείλε πι εμ.
κανουν πιο μπουμ-μπουμ από τις χειροβομβίδες!
Και επιπρόσθετα ... το μαχαίρι είναι επιθετικό ή αμυτνικό όπλο ΚΥΡΙΕ ΑΥΘΕΝΤΙΑ????? ... ή μήπως είναι για το ψωμί μόνο...Εσύ μας είπες πρίν ότι εγώ έγραψα ότι τις κουβαλάνε οι αστυνομικοί ... ΔΕΚΤΗ Η ΣΥΓΝΩΜΗ!
Ερώτηση ... τα f16 προστατεύουν τον πολίτη?
Μην ξεχνάς ... κανουν πιο μπουμ-μπουμ από τις χειροβομβίδες!
δε γαμιεσαι ρε περσονα,
περιμενουμε την τιτανομαχια, τον πολεμο των αστρων, εχουμε το ποπκορν ετοιμο και το τελειωνεις ετσι απλα?
φτου σου ρε!
χαχαχαχα
είπαμε κέρδισες.
ανυπομονώ να σε γαμήσω.
στείλε πι εμ.