boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
έχει γεμίσει αντιγραφάκηδες εδώ μέσα. Σα να μιλάς με δυο τρεις μόνο είναι η φάση
αυτός νομίζω είναι ο ορίτζιναλ
έχει γεμίσει αντιγραφάκηδες εδώ μέσα. Σα να μιλάς με δυο τρεις μόνο είναι η φάση
ειδες???kυνηγωντας ανεμομυλους...
αααααααααααααααααχαχαχαχααχααχ..
νομιζεις???αυτός νομίζω είναι ο ορίτζιναλ
ειδες???
μαλακια να διαβαζεις θερβαντες..
φροντισε τα δικα σου παιδια να διαβαζουν αρλεκιν..
ωραιος ρε νατσοΕίπαμε............
Περιοριζόμαστε στον εαυτούλη μας και στο τώρα
Περιφρουρούμε τα κεκτημένα μας(αυτά που μας έδωσαν για να τρομάζουμε μην το χάσουμε)
Τρώμε ότι μας σερβίρουν
Ακολουθούμε πιστά τις πατροπαράδοτες αξίες
Αγαπάμε την αστυνομία γιατί μας υπηρετεί
Ψηφίζουμε γιατί νομίζουμε ότι αυτό μετράει
Αφήνουμε τα παιδιά μας απροστάτευτα σε αυτά που τους σερβίρουν άλλοι,γιατί εμείς είμαστε απασχολημένοι
Γράφουμε το μέλλον τους ατα παπάρια μας όπως ακριβώς έκαναν και οι άλλοι για εμάς
Αράζουμε στον καναπέ βρίζοντας τα "τσογλάνια" έχοντας στο πίσω μέρος του μυαλού μας αφήσει και ο ενδεχόμενο να καρπωθούμε όι καλό ίσως καταφέρουν αυτά
Υ.Γ. Και Θερβάντες να διαβάσει κάποιος μην είσαι σίγουρος ότι θα καταλάβει ποτέ ποια είναι η Δουλτσινέα!
τι εγινε φετος???γιατι περιοριστηκαν τα επισοδεια απο τους ανεξαρτητους αγωνιστες των δρομων??αλλαξε το κλιμα μαλλον..βγηκε ηλιος..ποιος τους γαμαει???
πλεον δεν τους λυπαμαι..
ΑΚΡΙΒΩΣ.
όχι χανούμι...
ΟΡΙΤΖΙΝΑΛ.
Αυτός το καθιέρωσε και μετά το υιοθέτησε όλο το κλωναριό που κυκλοφοράει εδώ μέσα.
τι εγινε φετος???γιατι περιοριστηκαν τα επισοδεια απο τους ανεξαρτητους αγωνιστες των δρομων??αλλαξε το κλιμα μαλλον..βγηκε ηλιος..
ποιοι να τον βγαλουμε??Ναι καλά............
Άντε τώρα να βγάλετε και το Θεοδωράκη πρόεδρο για να μας πείτε ότι έγινε και υπέρβαση
Σου εύχομαι με όλη μου την καρδιά να συνεχίζεις για πάντα να κοιμάσαι και να μην σε ξυπνήσει κάποιο μπαμ
Καποιος πρεπει να κοιμαται για να ειναι ξεκουραστος οταν κοιμηθουν οι ξυπνιοι...