Νέα

6/12. Τρία χρόνια απ' τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα hellonora
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 61K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
τι εγινε φετος???γιατι περιοριστηκαν τα επισοδεια απο τους ανεξαρτητους αγωνιστες των δρομων??αλλαξε το κλιμα μαλλον..βγηκε ηλιος..
το ξυλο που επεσε ηταν δημοκρατικο ξυλο,για αυτο τα ΜΜΕ λενε για το ασφαλιστικο και οχι για την επετειο....
οταν καταφερετε να στησετε το δεντρακι(παρα τα 7.500 χοιρινα) για τα γαμωχριστουγεννα σας,τοτε τα ξαναλεμε..
πολυ βιαζεσαι..

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.170
Πόντοι
42.697
οταν καταφερετε να στησετε το δεντρακι(παρα τα 7.500 χοιρινα) για τα γαμωχριστουγεννα σας,τοτε τα ξαναλεμε..
πολυ βιαζεσαι..

το στησανε χθες και το φωταγωγησανε κιολας ρε πρεζάκια.
ακόμα εδώ είσαι????????

Επισκέπτης
Σου εύχομαι με όλη μου την καρδιά να συνεχίζεις για πάντα να κοιμάσαι και να μην σε ξυπνήσει κάποιο μπαμ

Όσο και να εύχεσαι το μπαμ ξυπνάει τους πάντες.
Το θέμα είναι αν σε πιάσει με την τσίμπλα στο μάτι τι γίνεται!

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Πανεκπαιδευτικό Συλλαλητήριο
Αθήνα, Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2009, 12:00
αργω σημερα(παιζει ο ΘΡΥΛΟΣ)..
ερωτηση κρισεως..
ποσα χοιρινα θα το φυλανε αυριο???
δημοσκοπηση..
θα καει τελικα???
μακαρι να καει το γαμημενο..απαραδεκτο να πολεμανε τα ΜΑΤ για να προστατευσουν το γαμοδεντρο..
οχι τιποτα αλλο,για να δω τη φατσα αυτης της πουσταρας του κακλαμανη.. :2funny: :2funny:

sirtimid

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2006
Like
5
Πόντοι
16
καλά είσαι μαλάκας τόπαμε, κάθεσαι και ψάχνεις τα βιβλία σου για να κάνεις το κομμάτι σου στο ίντερνετ  :uglystupid: :2funny:

όσο για το άλλο. Ο σύγχρονος αστυνομικός μαλάκα δεν πρέπει να είναι ούτε μπαμπούλας ούτε στα πρότυπα του βαυαρού χωροφύλακα που σύστησε ο Όθωνας. Πρέπει να είναι απόλυτα γνώστης του αντικειμένου που άπτεται του επαγγελματός του, πρέπει να είναι τζέντλεμαν στους τρόπους αλλά και τσαμπουκάς εκεί που οι περιστάσεις το απαιτούν. Κοινώς πρέπει να είναι ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΣ βλάκα, δεν είναι κάθε κατάσταση μάο μάο ούτε αούγκ όπως στη ζούγκλα του μυαλού σου. Για να γίνει αυτό όμως μέχρι τον τελευταίο αστυφύλακα του πεζοδρομίου, θα πρέπει η ιεραρχία προς τα πάνω να υπερκαλύπτει αυτές τις προδιαγραφές ώστε να μπορέσει να τις μεταλαμπαδεύσει στους κατώτερους. Το χέρι παίρνει εντολή από τη κεφάλα σου, όταν έχεις πάθει εγκεφαλικό δε θα οδηγείς σωστά και το χέρι σου.
Αυτά καλημέρα σας  :grin:
Κανένα λογικό συμπέρασμα δεν προκύπτει από τα γραφόμενα σου ...
Εάν όπως -σωστά θα έλεγα- λες ότι φταίει το κεφάλι ... τότε γιατί επιτίθεσαι και γενικώς διαλέγεσαι πάνω στο τι κάνει το χέρι? ... το οποίο πολύ λογικά μπορείς να συμπεράνεις ότι είναι επικίνδυνο ιδίως με ένα άρρωστο κεφάλι?
Τελικά το μαχαίρι είναι για το ψωμί ή για να σκοτώνεις ... θα μας πει κανείς?
Η χλωρίνη που είναι για απολύμανση τι είναι ... επικίνδυνη ή kid-friendly ... αφού είναι για να εξυπηρετεί την νοικοκυρά, δεν πισέυω να είναι επικίνδυνη?
Αλλά τι να λέμε τώρα ... το να είσαι εργάτης στα ναυπηγεία είναι δύσκολη δουλειά σύμφωνα με τα κάθε λογής αλαβανοειδή ή τσιπροειδή φασιστο-αναρχο-κομμούνια ... το να είσαι αστυνομικός piece of cake ... για χαβαλέ κουβαλάνε όπλα, αλεξίσφαιρα, ασπίδες ...

Το ποιος φέρεται σαν μαο μαο εδώ μέσα ... είναι φανερό, το έχουν εντοπίσει και άλλοι...
Το ποιος ξέρει κάτι από τον γκούγκλη ή το μυαλό του ... επίσης είναι φανερό ... [size=12pt]ΠΡΟΚΑΛΩ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΑΝΤΑΠΑΝΤΑΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΓΚΟΥΓΚΛΗ Ή ΤΟΝ ΘΕΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ, ΠΑΛΙ ΘΑ ΤΟΝ ΠΙΕΙ[/size] ... τον συγχωρώ καθ' ότι η γνώση είναι για μοιράζεται ελεύθερα ανεξαρτήτως πηγής...
Ξέρω τσούζει να είσαι στην απόξω (Σημ. βγάζοντας όμως εκατοντάδες χιλ. ευρώ για να μην ξεχνιόμαστε :2funny:) ... αλλά στο σχολείο δεν διάβαζες ατιμούλικο ... τώρα όμως μερικοί ασχολούνται με τον impact factor που έχουν πολύ σοβαρότερα θέματα ...

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
πολυ βιαζεσαι..
πλεζουρα φετος εισασταν ντεφορμε
εκαναν δυο τρεις συληψεις και χεστηκατε
περσυ ο παυλοπουλος κρατησε αμυνα
και καηκε η μιση αθηνα
φιλε αν δεν οργανωθειτε δεν πατε μπροστα
να το ξερεις
πολυ ξεφραγκο αμπελι...

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Πανεκπαιδευτικό Συλλαλητήριο
Αθήνα, Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2009, 12:00
αργω σημερα(παιζει ο ΘΡΥΛΟΣ)..
ερωτηση κρισεως..
ποσα χοιρινα θα το φυλανε αυριο???
δημοσκοπηση..
θα καει τελικα???

μας έβαλες σε σκέψεις τώρα... :think:

αν δε καεί το δέντρο αύριο ξημερώνει μια νέα ελλάδα
αν καεί το δέντρο αύριο ξημερώνει μια νέα ελλάδα

πως θα κοιμηθούμε απόψε ξέροντας αυτές τις καθοριστικές εξελίξεις της επόμενης μέρας?  :2funny:

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
πλεζουρα φετος εισασταν ντεφορμε
εκαναν δυο τρεις συληψεις και χεστηκατε
περσυ ο παυλοπουλος κρατησε αμυνα
και καηκε η μιση αθηνα
φιλε αν δεν οργανωθειτε δεν πατε μπροστα
να το ξερεις
πολυ ξεφραγκο αμπελι...
τι να οργανωθουνε ρε??
αν δωθει εντολη καθαριζει ο τοπος σε 1 εβδομαδα..και εκει να δεις ρεΣΑΛΤΑ :2funny: :2funny:.
ποιος τη δινει ομως..??
μας έβαλες σε σκέψεις τώρα... :think:

αν δε καεί το δέντρο αύριο ξημερώνει μια νέα ελλάδα
αν καεί το δέντρο αύριο ξημερώνει μια νέα ελλάδα

πως θα κοιμηθούμε απόψε ξέροντας αυτές τις καθοριστικές εξελίξεις της επόμενης μέρας?  :2funny:
μονο σαν χαβαλο ειναι να αντιμετωπιζεται το ολο θεμα..μακαρι να καει..!!!!

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Εάν όπως -σωστά θα έλεγα- λες ότι φταίει το κεφάλι ... τότε γιατί επιτίθεσαι και γενικώς διαλέγεσαι πάνω στο τι κάνει το χέρι? ... το οποίο πολύ λογικά μπορείς να συμπεράνεις ότι είναι επικίνδυνο ιδίως με ένα άρρωστο κεφάλι?
Η χλωρίνη που είναι για απολύμανση τι είναι ... επικίνδυνη ή kid-friendly ... αφού είναι για να εξυπηρετεί την νοικοκυρά, δεν πισέυω να είναι επικίνδυνη?
Αλλά τι να λέμε τώρα ... το να είσαι εργάτης στα ναυπηγεία είναι δύσκολη δουλειά σύμφωνα με τα κάθε λογής αλαβανοειδή ή τσιπροειδή φασιστο-αναρχο-κομμούνια ... το να είσαι αστυνομικός piece of cake ... για χαβαλέ κουβαλάνε όπλα, αλεξίσφαιρα, ασπίδες ...

Το ποιος φέρεται σαν μαο μαο εδώ μέσα ... είναι φανερό, το έχουν εντοπίσει και άλλοι...
Το ποιος ξέρει κάτι από τον γκούγκλη ή το μυαλό του ... επίσης είναι φανερό ... [size=12pt]ΠΡΟΚΑΛΩ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΑΝΤΑΠΑΝΤΑΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΓΚΟΥΓΚΛΗ Ή ΤΟΝ ΘΕΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ, ΠΑΛΙ ΘΑ ΤΟΝ ΠΙΕΙ[/size] ... τον συγχωρώ καθ' ότι η γνώση είναι για μοιράζεται ελεύθερα ανεξαρτήτως πηγής...
Ξέρω τσούζει να είσαι στην απόξω (Σημ. βγάζοντας όμως εκατοντάδες χιλ. ευρώ για να μην ξεχνιόμαστε :2funny:) ... αλλά στο σχολείο δεν διάβαζες ατιμούλικο ... τώρα όμως μερικοί ασχολούνται με τον impact factor που έχουν πολύ σοβαρότερα θέματα ...

στο X-FACTOR τι αριθμό είχες?

Επισκέπτης

ρε κακομοιρε τι σε κανει να πιστευεις οτι υπαρχει εστω & ενα μελος που να μην εχει καταλαβει ποσο θλιβερα μικροτσουτσουνος εισαι & συνεχιζεις το παραλληρημα σου για το ποσο τεραστιος εισαι???

Επισκέπτης
τι να οργανωθουνε ρε??
αν δωθει εντολη καθαριζει ο τοπος σε 1 εβδομαδα..και εκει να δεις ρεΣΑΛΤΑ :2funny: :2funny:.
ποιος τη δινει ομως..??μονο σαν χαβαλο ειναι να αντιμετωπιζεται το ολο θεμα..μακαρι να καει..!!!!
τι εντολη ονειρευεσαι να δοθει ρε βλακουλη???
εξυπακουεται οτι μιλαμε για χαβαλο σχετικα με το δεντρο αλλα για μερικους μεχρι & αυτο το σημειο χρειαζεται επεξηγηση..

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
τι εντολη ονειρευεσαι να δοθει ρε βλακουλη???
εξυπακουεται οτι μιλαμε για χαβαλο σχετικα με το δεντρο αλλα για μερικους μεχρι & αυτο το σημειο χρειαζεται επεξηγηση..
Καπως ετσι θα'ναι<<ψεκαστε τον τοπο ολο...αν δω κατσαριδα σας γαμησα>>αααααααααααααχαχααχχαχ....χαζοχαζε...
ε ρε τα ρεΣΑΛΤΑ..απο τα παραθυρα τους βλεπω να πηδανε....
ααααααααααααχαχαχχαχαχα....
Καψτε το γαμοδεντρο...γουσταρω κλαμμα πουσταδελφης νεοφιλελευθερης,ξαδελφης του μητσοτακη..

Επισκέπτης

Έλα.....
επειδή εγώ έχω φτάσει μέχρι τη Δ' Δημοτικού και θέλω να με μορφωθώ πάμε για καφεδάκι να ανταλάξουμε ότι έχει ο καθένας!
(εσύ γνώσεις εγώ φάπες)

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
<<ψεκαστε τον τοπο ολο...αν δω κατσαριδα σας γαμησα>>

oι κατσαρίδες ποτέ δεν εξαφανίζονται όλες, πάντα μα πάντα μένει κάποια για να σε βασανίζει... παντόφλα και ό,τι πιάνει το μάτι σου, άμα πας πιο βαθιά δεν έχεις ελπίδα ούτε με ένα φορτηγό μπαϊγκόν  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Έλα.....
επειδή εγώ έχω φτάσει μέχρι τη Δ' Δημοτικού και θέλω να με μορφωθώ πάμε για καφεδάκι να ανταλάξουμε ότι έχει ο καθένας!
(εσύ γνώσεις εγώ φάπες)

στις φάπες τι impact factor έχεις;
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom