Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ 3ης Σεπτεμβριου 25

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Iblis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
ολεs ισχυριζονται οτι κανουν μπανιο μετα , και αυτο για να μπορουν να μαs συνοδεψουν στην πορτα οταν φευγουμε.  αλλα ελαχιστεs το τηρουν.  το καλυτερο και για λογουs υγιεινηs και για να μην μαs κοροιδευουν και υποτιμουν την νοημοσυνη μαs, θα  ειναι να απαιτουμε να ερχονται  μαζι στο μπανιο.  μου εχει τυχει και εμενα 2 φορεs και μαλιστα με  την ιδια.  ειναι ασε να πανε. ακομα το θυμαμαι.

hounik

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Δεκ 2005
Κριτικές
25
Like
90
Πόντοι
5.765
σημερινη επισκεψη μετα απο καιρο,οι κοπελες(καποτε)ελενη,ναταλια αλεξανδρα,και κανα2 ακομη αδιαφορες.αν δεν ημουν γνωστος θα ειχα φυγει.τελος παντων περασα με ναταλια η οποια προτεινεται σε οποιον αρεσουν τα μιλφ με καποια πιασιματα και με σφιχτο κορμι. μασαζ αψογο  και ως συνηθως τελειωνει με body massage.που στο καπακι μετατρεπεται σε φραπο ψησταρια.γενικα πολυ καλη.το μονο,  μου εχει μεινει  επιθυμια για κανα πιπινι.

Steven_1

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Νέα  επίσκεψη  στο  κατάστημα  σήμερα  το  μεσημέρι.  Προσωπικό  το  ίδιο  όπως  γράφω  πιό  πάνω.  Πρέπει  να  είναι  και  η  Ειρήνη  (όπως  έγραψε  κάποιος)  αλλά  δεν  εμφανίστικε  ούτε  σήμερα  ούτε  την  Πέμπτη.  Θα  έχει  τους  λόγους  της.
Σήμερα  πήρα  την  Αλίκη.  Εκ  Βουλγαρίας  με  λίγα  Ελληνικά,  ΄πολύ  ψηλή  και  λίγο  άχαρη  αλλά  κάποτε  μας  τραβάν  και  τα  καινούργια.  Στήθος  1,5άρι  με  μικρή  ρώγα,  καστανή  και  πιό  συμπαθητική  στο  δωμάτιο  απ΄ ότι  στην  παρουσίαση.  Λϊγο  αισθησιακό  στο  ξεκίνημα.  Δεν  επέμεινα  και  εγώ.  Στη  συνέχεια  πίπα.  Πολύ  καλή.  Από  τις  καλλίτερες  του  χώρου  θα  έλεγα.  Χωρίς  χέρια,  με  φτυσίματα  και  πολύ  παιγνίδι  με  γλώσσα  και  χείλη.  (9/10).  Μετά  την  ξάπλωσα,  λίγο  χέρι  μέσα  και  όπως  μετά  πλησίασα  την  κάτω  περιοχή  έπαθα  πλάκα.  Μύριζε  από  τα  30  εκατοστά.  Υγρά  και  ούρα  κ.τ.λ..  Της  λέω  σήκω  και  φύγε.  Απόρησε  αλλά  δεν  άφησα  περιθώριο.  Φεύγοντας  της  είπα  να  μου  φωνάξει  την  Ελένη  για  να  συνεχίσω  και  πήγα  στο  μπάνιο  για  νέο  ντουζάκι.  Όταν  γύρισα  παρ΄ όλο  που  είχα  πλύνει  το  χέρι  μου,  μύριζε  ακόμη.  Ήρθε  και  η  Ελένη  και  με  ρώτησε  τι  συναίβει.  Της  είπα  και  της  έδωσα  να  μυρίσει  και  το  χέρι  μου.  Παρά  το  πλύσιμο  έπαθε  και  αυτή  πλάκα.  Έβαλα  μισό  μπουκάλι  οινόπνευμα  τελικά.
Η  Ελένη  με  το  5άρι  στήθος  έχει  παχύνει  βέβαια  λίγο  (συγνώμη  Ελένη)  αλλά  η  περιποίηση  και  το  πρόγραμμά  της  είναι  πολύ  καλό.  Είχα  πολύ  καιρό  να  την  πάρω,  αλλά  μετά  το  κάζο  Αλίκη  ήθελα  κάτι  σίγουρο.  Μπριζόλα  στενή  και  καλή  8/10  (ίσως  γιατί  δεν  δουλεύει  πλέον  πολύ).  Στα  συν  της  ο  καλός  χαρακτήρας  της  και  ο  επαγγελματισμός  της.  Φέρεται  σαν  να  είναι  δικό  της  το  μαγαζί.  Έδωσα  80  ευρώ  στην  Ελένη  και  άφησα  κάτι  και  στην  άλλη.  Ίσως  διαφωνίσουν  κάποιοι  αλλά  έτσι  έκρινα.  Νομίζω  όμως  ότι  η  διεύθυνση  πρέπει  να  ελέγχει  τις  κοπέλες.  Μετά  από  κάθε μ πελάτη  μπάνιο  ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.  Αυτό  για  όλα  τα  μαγαζιά  κύριοι  ιδιοκτήτες.  80  ευρώ  είναι  δύο  μεροκάματα  σήμερα.   

Πω μαγκα μου πικρα,  καλα ξηγηθηκες αλλα δεν επρεπε να αφησεις λεφτα στην αλλη. Σου πηγε δηλαδη το μαλλι συνολο 100 απ οτι καταλαβα,  μαλακια..

olym

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Πω μαγκα μου πικρα,  καλα ξηγηθηκες αλλα δεν επρεπε να αφησεις λεφτα στην αλλη. Σου πηγε δηλαδη το μαλλι συνολο 100 απ οτι καταλαβα,  μαλακια..

Λίγο  πιό  πάνω  μου  πήγε  αλλά  το  πρόβλημα  δεν  είναι  αυτό. Εξ  άλλου  αυτό  δεν  συμβαίνει  κάθε  μέρα.  Με  τους  νέους  δεν  πρέπει  να  είμαστε  αυστηροί.  Η  συγκεκριμένη  είναι  νέα  στο  χώρο  του  μασαζ,  και  έτσι  νομίζω  της  έδωσα  την  ευκαιρία  να  σκεφτεί  ότι  το  πρόβλημα  δεν  ήταν  να  τη  ρίξω  οικονομικά,  αλλά  να  καταλάβει  ότι  έχει  υποχρέωση  να  προσφέρει  στον  πελάτη.  Αφού  διάλεξε  αυτή  τη  δουλειά  να  κάνει,  πρέπει  να  την  κάνει  καλά.  Τουλάχιστον  σωστά  επαγγελματικά.   

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
3
Πόντοι
616
Περασμα κι απο εδω μπας κι εχει τπτ νεο.
Jurassic Park... με 4 σαυροειδη
μπουχος  :kissass:

sakis_11

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Κριτικές
14
Like
609
Πόντοι
3.015
Αγαπητοί συναγωνιστές μήπως έχετε συναντήσει σε κάποιο από τα μασατζίδικα που γαμάς, την Σοφία από την Γ' Σεπτεμβρίου 25 ????  Είναι μια αδύνατη ξανθιά milf-άκι με μικρό αλλά σφικτό βυζάκι και λεπτή μεσούλα που έχει πάθος με τις ανατολικές φιλοσοφίες και κάνει πολύ καλό μασάζ αλλά και σιάτσου στα πόδια και tandra chackras πριν σε βάλει κάτω για γαμίσι.  Αν την έχετε δει ή με άλλο όνομα θα είμαι υπόχρεος.

Ευχαριστώ  :think:

sakis_11

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Κριτικές
14
Like
609
Πόντοι
3.015
Αγαπητοί συναγωνιστές.

Μήπως ξέρετε τι συμβαίνει στο μασατζίδικο της Γ' Σεπτεμβρίου 25 ????

Πήγα σήμερα το πρωί  μπας και συναντήσω την Σοφία (milf με λεπτό κορμί) και βρήκα σκοτάδια και στην πόρτα κρεμασμένο ένα χαρτί.  Μήπως τους διώχνουν από εκεί.  Εχουν περάσει από αυτό το μαγαζί τεμάχια όπως η Ρένα , η Σοφία κ.α. και θα είναι κρίμα να χαθεί η συνέχεια.

PAPPOUS7

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
1
παλι κλειστο....
εκλεισε οριστικα ??

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom