Νέα

30χρονος σκότωσε 26χρονη στη Φολέγανδρο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bourdeliaris82
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 711
  • Εμφανίσεις 48K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Karamanis Stratos

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
8.418
Πόντοι
2.356
Εγω μια φορα ρωτησα γκομενα που μ εχει φρεντζοουν τι διαλο φταιει και ολες οι γυναικες με θελουν σαν φιλο τους μονο.. και μου ειπε κατα λεξη: «γινε πιο αγριος, πιο αλητης»

:confused:

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
Δηλαδή τί φταίει το οικογενειακό περιβάλλον;Της έλεγαν πάνε να αγαπήσεις ένα πρεζοψυχάκι;Το σκατοκέφαλο της έφταιγε και το φαγε τελικάε
----------
εδω εχεις απολυτο δικαιο, τι να κανουν οι γονεις...(ομως τι φαρμακα επαιρνε δεν ειμαστε γιατροι να ξερουμε αν αυτο επαιξε ρολο),στην δολοφονια,.....σιγουρα ομως στην απαθεια μετα να την παρατησει.
εδω αλλη ειχε φαει κολλημα με φυλακισμενο που της ετρωγε τα λεφτα,δεν την ειχε καν γαμησει!!!!...
ομως η μαστουρα της απο ψυχοφαρμακα οσο σκατα της φερονταν τοσο ελπιζε σε αλλαγη,βεβαια οταν βγηκε &εφαγε κ κανα λουτσο..και της εφαγε και αλλα λεφτα την παρατησε ΑΣΧΕΤΑ αν ολη η οικογενεια της την παρακαλαγε τις τα ελεγε 1,0000 φορες τι θα παθει ομως οταν ενα ατομο ειναι αρρωστο no hope!!!

hustler

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
4.865
Πόντοι
456
Εγω μια φορα ρωτησα γκομενα που μ εχει φρεντζοουν τι διαλο φταιει και ολες οι γυναικες με θελουν σαν φιλο τους μονο.. και μου ειπε κατα λεξη: «γινε πιο αγριος, πιο αλητης»

Με τα μουρλοχαπα είσαι κατατονικος πουστρατο ...
Πρέπει να γινεις πιο μπρουταλ ,
κοψτα τα ρημαδια ...

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
Φυσικά φταίει και το οικογενειακό περιβάλλον.
Όταν από μικρές δεν τους δίνουν πέντε αξίες και κατόπιν σχετίζονται με πρεζάκια,ναυάγια,αναβολικάκηδες,άτομα που τις δέρνουν,αραποπάκηδες,κ.λ.π. φταίει και η οικογένεια.

Σαν φοιτητής στην Αθήνα και μένοντας στα Εξάρχεια,είχα δει πολλές νορμάλ φοιτήτριες να αράζουν
με παλιοτελευταίους βρωμιάρηδες στα πέριξ
μεχρι ενα σημειο ΝΑΙ....οταν ομως η αλλη νομιζει οτι κανει "επανασταση" ειναι ξεχωριστη κανοντας παρεα η να φαει πουτσα απο ενα τελευταιο η οικογενεια δεν φταει....------

Karamanis Stratos

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
8.418
Πόντοι
2.356
Δε φταιν τα φαρμακα… εδω εγω ημουν θεριο ανημερο και ετοιμος να πλακωθω με οποιον δε μου αρεσε η φατσα του κι απο τοτε που αρχισα αγωγη εχω γινει τοσο …ζεν που και να μου βρισεις τη μανα θα ειμαι πιο κουλ κι απο τον γκαντι! Αφου ωρες ωρες μου λειπει ο παλιος μου εαυτος με τις εντασεις τα νευρα και τους τσακωμους… :confused:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Με τα μουρλοχαπα είσαι κατατονικος πουστρατο ...
Πρέπει να γινεις πιο μπρουταλ ,
κοψτα τα ρημαδια ...
Φυτο εχω γινει…

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.286
Πόντοι
3.556

Έπρεπε στα καπάκια να την παρατήσεις σύξυλη να πληρώσει αυτή και να γυρίσει και με τα πόδια ... και έτσι όπως φεύγεις πέτα και ένα "όχι μωρή καριόλα δεν σε γαμάω που να χτυπιέσαι"

Ακόμα τηλ θα σε έπαιρνε :confused:

hustler

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
4.865
Πόντοι
456
Μήπως φταίει και ο τρακος με το τζιπ ...
Σου άφησε κάνα κουσούρι ???

Karamanis Stratos

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
8.418
Πόντοι
2.356
Έπρεπε στα καπάκια να την παρατήσεις σύξυλη να πληρώσει αυτή και να γυρίσει και με τα πόδια ... και έτσι όπως φεύγεις πέτα και ένα "όχι μωρή καριόλα δεν σε γαμάω που να χτυπιέσαι"

Ακόμα τηλ θα σε έπαιρνε :confused:
Ηδη με ειχε φρεντζοουν η πουτανα… και κριμα γιατι ηταν δυνατο γκαβλακι …μιλφαρα για πολλους πουτσους!

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.286
Πόντοι
3.556

Karamanis Stratos

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
8.418
Πόντοι
2.356
Μήπως φταίει και ο τρακος με το τζιπ ...
Σου άφησε κάνα κουσούρι ???
Μπορει δε ξερω… ισως και οι αγωγες και τα δικαστηρια της πουτανας μου σπασαν το τσαμπουκα και μ εκαναν να…φοβηθω και να μισησω το γυναικειο φυλλο :undecided-old:

ταυτόχρονα ... φαντάζομαι ... σιχαμένη παρτουζιάρα ολκής :confused: :fuck1:
Μεγαλη ψωλα η καριολα… μεγαλο αποθημενο μου χει μεινει :confused:

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
Μπράβο με ισοπέδωσες,άντε στο θειο Άλεξ να σου δώσει συγχαρητήρια τώρα
καπου γραφεις "το μουνακι τους υγραινεται" με λαθος ατομα...
ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΧΟΛΕΙΟ ΔΕΝ ΠΗΓΕΣ ΣΧΟΛΗ ΔΕΝ ΠΗΓΕΣ???
οι πιο δημοφιλεις αντρες ΗΤΑΝ τα καλυτερα παιδια ΟΧΙ????
2---αυτοι που κλαψουριζανε κλαψ κλαψ εχω αναγκη....η ευαισθησιες και αυτοι τρωγαν καλυτερα....
τι δεν καταλαβαινεις "τα θυματα της κοινωνιας"+ οι "τσογλανοι"αυτο δεν αλλαζει σε μια μερα ανα.ογα τι εμπειριες εχει μια γυναικα....(αυτα και για τοπαλουδη+σημερινο+και μελλοντικα)....
δεν υπαρχει η μαλλον ισχυρο κινητρο σε μια γυναικα ειναι να "αλλαξει" το κακο παιδι η να βοηθησει τον οποιο εξαρτημενο....τζογο,ποτο,drugs.....αισθανεται ετσι μεγαλειο......--
μην ξαναγραψεις οτι το αξιζε η οτι τα θελε ο κωλος της.....δεν ξερεις....υποθετεις....μαθε χωρις στοιχεια να μην λες βαριες κουβεντες..-----

hustler

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
4.865
Πόντοι
456
Μπορει δε ξερω… ισως και οι αγωγες και τα δικαστηρια της πουτανας μου σπασαν το τσαμπουκα και μ εκαναν να…φοβηθω και να μισησω το γυναικειο φυλλο :undecided-old:

Μεγαλη ψωλα η καριολα… μεγαλο αποθημενο μου χει μεινει :confused:
Μπορεί να άλλαξε ο σεξουαλικός σου προσανατολισμός μετα απο αυτά τα αλλεπάλληλα χτυπήματα...
να περνάς ένα λανθάνον στάδιο σεξουαλικοτητητας ανάμεσα στα δύο φύλα...

Karamanis Stratos

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
8.418
Πόντοι
2.356
Μπορεί να άλλαξε ο σεξουαλικός σου προσανατολισμός μετα απο αυτά τα αλλεπάλληλα χτυπήματα...
Τη πατησαμε αμα συμβαινει αυτο! :confused: :cry:

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.286
Πόντοι
3.556
ευτυχώς που το αμάξι μου έχει αερόσακους και αμα τρακάρω δεν κινδυνεύω από τέτοιο :confused:

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
δεν υπαρχει η μαλλον ισχυρο κινητρο σε μια γυναικα ειναι να "αλλαξει" το κακο παιδι η να βοηθησει τον οποιο εξαρτημενο....τζογο,ποτο,drugs.....αισθανεται ετσι μεγαλειο......--
μην ξαναγραψεις οτι το αξιζε η οτι τα θελε ο κωλος της.....δεν ξερεις....υποθετεις....μαθε χωρις στοιχεια να μην λες βαριες κουβεντες..-----

Αν παω να τα φτιάξω με μια πουτάνα με τη λογική 'εγώ θα την αλλάξω για να πάψει να είναι πουτάνα',τα θέλει ή δεν τα θέλει ο κώλος μου;

mpatagias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2021
Like
234
Πόντοι
280
Να υποθεσω οτι ηταν και δασκαλοι του παιδιου τους;
Καλομαθημενο που δεν δεχοταν "οχι" και αντιρησεις
Αξιόλογοι δάσκαλοι απο αυτούς που είναι γεμάτη η Ελλάδα και βγάζουν τα κόμπλεξ τους στα παιδιά και στηρίζουν ένα εκπαιδευτικό σύστημα που δεν μαθαίνει στα παιδιά να δέχονται τις ιδιαιτερότητες τους και ένα σωρό σκατά που δεν έχω όρεξη να αναλύσω εδώ. Φυσικά και τώρα θα προσπαθήσουν να ρίξουν το φταίξιμο σε οποιονδήποτε άλλον εκτός του εαυτού τους

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.286
Πόντοι
3.556
Αν παω να τα φτιάξω με μια πουτάνα με τη λογική 'εγώ θα την αλλάξω για να πάψει να είναι πουτάνα',τα θέλει ή δεν τα θέλει ο κώλος μου;
Καλά αυτό έχει ξαναγίνει ... δεν έχεις φαντασία ... ένας άλλος εδώ έλεγε για τεκνοποίηση κιόλας :confused:

bookie

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2021
Like
828
Πόντοι
86
Είπαμε σεβόμαστε της γυναίκες που είναι ελεύθερων ηθών άλλα όχι και τεκνοποίηση με αυτές, οποίος θέλει αυτό πρέπει να είναι ήδη καμένο χαρτί.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom