baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.300
- Πόντοι
- 5.097
καλυτερα να πας στο δευτερο σταδιο που θα παει η κοπελα,θα αργει απο το τηλεφωνο και θα του κλαιγεται.οχι να με αφηνει να φευγω και να αργω κανα τριωρακι
καλυτερα να πας στο δευτερο σταδιο που θα παει η κοπελα,θα αργει απο το τηλεφωνο και θα του κλαιγεται.οχι να με αφηνει να φευγω και να αργω κανα τριωρακι
Και θα σαι περισσότερο στο σπίτι ? τότε θα κλαίει η σύζυγος ρε μαλάκαοχι να με αφηνει να φευγω και να αργω κανα τριωρακι
γιατι δεν εισαι gym?καλυτερα να πας στο δευτερο σταδιο που θα παει η κοπελα,θα αργει απο το τηλεφωνο και θα του κλαιγεται.
καλυτερα να πας στο δευτερο σταδιο που θα παει η κοπελα,θα αργει απο το τηλεφωνο και θα του κλαιγεται.
δεν εχω ραπιντ.γιατι δεν εισαι gym?
θελεις 20 για ραπιντδεν εχω ραπιντ.
πηγαινε να δουλεψεις με τον μακαριτη να τον περνεις και αγκαλιτσα στα ποδια σουθελω και εγω τετοιο αφεντικο..οχι που γαμιεμαι 24ωρα στην δουλεια και πουτσα του
2 φορες τη βδομαδα,ασε με 40 στη τσεπη αδυνατιζω μονος μου.θελεις 20 για ραπιντ
10 απο Σεπτεμβρη ειπε ο Κικιλιαςθελεις 20 για ραπιντ
παρε μερικα όργανα αν εχεις χωρο στο σπίτι η βγες στην ύπαιθρο2 φορες τη βδομαδα,ασε με 40 στη τσεπη αδυνατιζω μονος μου.
τι οργαναπαρε μερικα όργανα αν εχεις χωρο στο σπίτι η βγες στην ύπαιθρο
μαλιστα... τριτη σημερα.Ήρθε μια κοπελίτσα να δουλέψει για εμένα εδώ και λίγο καιρό, νέα και άπειρη, οπότε αρκετές φορές ερχόμενη στη δουλειά με φόρεμα, κάθεται δίπλα μου και δείχνοντας της το τι πρέπει να κάνει παίρνω μάτι και τα μποτάκια της.
Σήμερα άργησε 2 ώρες και έρθει και έφτασε κλαίγοντας, είμαστε οι 2 μας οι υπόλοιποι υπάλληλοι είναι σε άδεια.
Της είπα να πάει στη τουαλέτα να σκουπίσει τα δάκρυα της και να πιει λίγο νερό για να ηρεμήσει, αφού δεν έγινε και τίποτα σοβαρό.
Αυτή συνέχισε να κλαίει (ο λόγος ήταν απλά ότι είχε αργήσει), οπότε την πήρα αγκαλιά για να την ηρεμήσω κάπως.
Μόλις ακούμπησαν τα βυζάκια της πάνω μου και με έσφιξε κι αυτή στην αγκαλιά της, μου σηκώθηκε... Σίγουρα το ένιωσε...
Ενώ είχαμε έρθει ουσιαστικά σε απόσταση αναπνοής, κοιταχτήκαμε στα μάτια και της είπα να πάει σπίτι της να ηρεμήσει, ότι δεν έγινε τίποτα και ότι θα τα πούμε αύριο.
ΕΦΥΓΕ ΚΛΑΙΓΟΝΤΑΣ!
Πιστεύω ότι έκανα το σωστό, δεν θέλησα να εκμεταλλευτώ την αδύναμη στιγμή της, αλλά όλο μου τριγυρνάει στο μυαλό........ Τι κάνουμε τώρα συναγωνιστές; Το αφήνω απλά να περάσει;;;
βγαινει στα πανηγυρια με το ντεφι..παρε μερικα όργανα αν εχεις χωρο στο σπίτι η βγες στην ύπαιθρο
δεν θες οργανα ολες οι ασκησεις γινονται και με βαροι.παρε μερικα όργανα αν εχεις χωρο στο σπίτι η βγες στην ύπαιθρο
μουσικατι οργανα
εχεις παρατηρησει κατι στον νιπλ τωρα τελευταια?βγαινει στα πανηγυρια με το ντεφι..
τσακω ενα οργανοδεν θες οργανα ολες οι ασκησεις γινονται και με βαροι.
για πεεχεις παρατηρησει κατι στον νιπλ τωρα τελευταια?
αυτο ειναι σφηνα για την εξωπορτα.τσακω ενα οργανο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
για πε
μου γκρεμισες το ειδωλο ομως τωρααυτο ειναι σφηνα για την εξωπορτα.
τωρα που ειναι σε σχεση εγινε πρωινος τυπος και μετα τις 12 εξαφανιζεται,αρα σηκωνεται φτιαχνει πρωινο για την γυναικα και μετα τις 12 μαγειρευει το μεσημεριανο. τον χασαμε και αυτον ηταν ο τελευταιος ΑΝΔΡΑΣ.