Νέα

21 χρονών παρθένος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nickcsi92
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 277
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
N

nickcsi92

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Τι εκανε ο παρθενος μας??? τελικα εγινε σεξ???? αντε ρε φιλε πηγαινε... και με την νικη!!!!

Να θυμασαι.... ολα ειναι στο μυαλο σου αντε πηγαινε να τουφεκισεις αποψε σε κανα μπουρδελακι
εχει και ωραια μερα για τσαρκα.

Θα πάω φίλος απο βδομάδα απλά δεν θα τραβήξω  :bigdick: 3-4 μέρες για να μαι σίγουρος :)

OP
OP
N

nickcsi92

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Όχι Μεγαλοβδομαδιάτικα ρε παίκτη...... Άσε να κάνουμε Ανάσταση, και πας μετά.

Λες ε?Πήγα χθες μετάξι με ένα φίλο αλλά πολύ βρώμα δεν την πάλευα...Θα πάω αύριο η την άλλη βδομάδα μόνος...

Miklo1

Νέο Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2020
Like
1
Πόντοι
0
Με αφορμή αυτό το ποστ και εγω παρθένος 21 απλά θέλω να σας ρωτήσω τι προτείνετε για πρώτη φορά ποιον χώρο θεωρείτε καταλληλο(μπουρδέλο στούντιο η μασάζ?)

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Αρχηγέ όσο ακριβότερα τόσο καλύτερα.
Στο μασάζ , έχεις περισσότερη ώρα από τα 3 που αναφέρεις. Και σε τρίβει η γκόμενα ... οπότε αδύνατο να μη σου γίνει κάγκελο.

Μείον είναι ότι το κρεβάτι του μασάζ, δεν είναι το καλύτερο για γαμήσια.

Βίζιτα έχεις σκεφτεί ;;
Κάπου 80 μια ανεξάρτητη και γύρω στα 25 το ξενοδοχείο.

Γενικά το αν είσαι παρθένος ή όχι , στο μουνί της η πουτάνα.
Αν αρχίσεις να της κάνεις κουβέντα και ζητάς ανάλυση , θα ενοχληθεί από το χάσιμο χρόνου.

bigshak

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Φεβ 2018
Κριτικές
49
Like
7.960
Πόντοι
8.236
Με αφορμή αυτό το ποστ και εγω παρθένος 21 απλά θέλω να σας ρωτήσω τι προτείνετε για πρώτη φορά ποιον χώρο θεωρείτε καταλληλο(μπουρδέλο στούντιο η μασάζ?)
Αρχηγέ όσο ακριβότερα τόσο καλύτερα.
Στο μασάζ , έχεις περισσότερη ώρα από τα 3 που αναφέρεις. Και σε τρίβει η γκόμενα ... οπότε αδύνατο να μη σου γίνει κάγκελο.

Μείον είναι ότι το κρεβάτι του μασάζ, δεν είναι το καλύτερο για γαμήσια.

Βίζιτα έχεις σκεφτεί ;;
Κάπου 80 μια ανεξάρτητη και γύρω στα 25 το ξενοδοχείο.

Γενικά το αν είσαι παρθένος ή όχι , στο μουνί της η πουτάνα.
Αν αρχίσεις να της κάνεις κουβέντα και ζητάς ανάλυση , θα ενοχληθεί από το χάσιμο χρόνου.
Για τα μασατζιδικα συμφωνώ απόλυτα με ότι είπε ο φοιλοβιος. Το μόνο θέμα που μπορεί να έχεις είναι το μασαζοκρεβατο
Από εκεί και πέρα το ιδανικό θα ήταν η βίζιτα διότι θα έχεις και χρόνο  αλλά η βίζιτα κοστίζει
Μετά θα σου πρότεινα στούντιο
Όσον αφορά τα μπουρδελα αν πας σε εκεί τότε σίγουρα θα βρεις τις χαμηλότερες τιμές . Παρόλα αυτά αν είσαι ο τύπος που θέλει χάδια ,φιλάκια  και τρυφερότητα για να λειτουργήσει τότε δύσκολα θα κανείς κάτι στο μπουρδελο . Το μπουρδελο είναι για όσους θέλουν να πάνε να ρίξουν έναν στα γρήγορα και να φύγουν . Για αυτό στο μπουρδελο καλό θα είναι να πας αν δεν αντέχεις άλλο και είσαι έτοιμος να εκραγείς

kakiasmenoprovato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
2.108
Πόντοι
456
αααα οι αναμνησεις. Και εγω (σχεδον) 21 ημουν χωρις ομως να παω με επαγγελματια.

Λοιπον, θα πας να παρεις ενα σιαλις των 5μγ για να μην εχεις αγχος (και να μην τουμπανιασεις)

Και θα κλεισεις μια βιζιτα για ενα διωρο.

Αφου της το δωσεις στο χερι, θα συνεχισεις να πηγαινεις σε στουντιακια κλπ.

Αν μετανιωνω κατι στη ζωη μου, ειναι οταν ειχα μεγαλες αγαμιες, ημουν πυρφορος και δεν πηγα με βιζιτουδες. Αν ο αντρας πηδαει εχει αλλη αυτοπεποιθηση και μετα οι γκομενες τρεχουν απο πισω του.

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Αν μετανιωνω κατι στη ζωη μου, ειναι οταν ειχα μεγαλες αγαμιες, ημουν πυρφορος και δεν πηγα με βιζιτουδες. Αν ο αντρας πηδαει εχει αλλη αυτοπεποιθηση και μετα οι γκομενες τρεχουν απο πισω του.

Εγώ όταν σπούδαζα (σχολές με τρομακτικά μπάζα) είχα ένα ... πακέτο και γάμαγα αβέρτα βίζιτες.
Είχα γίνει άνθρωπος.

Γλύτωσα από λιαστή ντομάτα, ρομαντικά ηλιοβασιλέματα στη σαντορίνη, τον καπετανάκη που εχει ντουγλα στο μουστάκι και τον πότε βούδας πότε κούδας !!!!!!

kakiasmenoprovato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
2.108
Πόντοι
456
Εγώ όταν σπούδαζα (σχολές με τρομακτικά μπάζα) είχα ένα ... πακέτο και γάμαγα αβέρτα βίζιτες.
Είχα γίνει άνθρωπος.

Γλύτωσα από λιαστή ντομάτα, ρομαντικά ηλιοβασιλέματα στη σαντορίνη, τον καπετανάκη που εχει ντουγλα στο μουστάκι και τον πότε βούδας πότε κούδας !!!!!!

Ημουν Ελλαδα μεχρι τα 24. Ειχα παει με 3 γυναικες, μια σχεση , ομορφη ομως. και 2 πατσαβουρες (εκ των οποιων η μια νομιζε οτι ηταν μουναρα η αλλη ηταν τουλαχιστον νορμαλ ανθρωπος).

Κοιταω τις φωτο απο τοτε, αδυνατος, γυμνασμενος μια χαρα ημουν, αλλα προφανως κατι ελειπε.

Απο οσους μεινανε πισω, βλεπω κατι τυπους να ανεχονται ολα αυτα για να κανουν σεξ μια φορα τη βδομαδα και αμα (και να ακουνε και ολη τη γκρινια).

Ειδικα τελευταιος χρονος Ελλαδα, δεν εκανα τιποτα. Αυτο μετανιωνω οτι τοτε δεν πλακωσα ολες τις βιζιτες στη σειρα.

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Ημουν Ελλαδα μεχρι τα 24. Ειχα παει με 3 γυναικες, μια σχεση , ομορφη ομως. και 2 πατσαβουρες (εκ των οποιων η μια νομιζε οτι ηταν μουναρα η αλλη ηταν τουλαχιστον νορμαλ ανθρωπος).

Κοιταω τις φωτο απο τοτε, αδυνατος, γυμνασμενος μια χαρα ημουν, αλλα προφανως κατι ελειπε.

Απο οσους μεινανε πισω, βλεπω κατι τυπους να ανεχονται ολα αυτα για να κανουν σεξ μια φορα τη βδομαδα και αμα (και να ακουνε και ολη τη γκρινια).

Ειδικα τελευταιος χρονος Ελλαδα, δεν εκανα τιποτα. Αυτο μετανιωνω οτι τοτε δεν πλακωσα ολες τις βιζιτες στη σειρα.

Ρε μεγάλε έχασες τον αφρό !!!!!
Θυμάμαι είχα γαμήσει το 1998 , κάπου 40-50 βίζιτες, οι πιο πολλές άνω του 1.80 κανονικό , ξυπόλητες !!!!!!

Μοντελέ τεμάχια.

Πληρωμένα ακριβούτσικα ....

αλλά άλλοι έδιναν περισσότερα για να χορεύουν συρτά και ικαριώτικο στα ελληνάδικα
και σε αυθαίρετες σιδεροκατασκευές που παρίσταναν τα κλαμπ !!!!!!!

Εγώ τα λεφτά που χάλασα ήταν γαμησιάρικα.

Μπουρδέλα ;;;;;;

Με 20€ μια αλίνα στο φώκαιας ;;;;;;;
πήγαινα 3 φορές την ημέρα μερικές φορές !!!!!

δεν το πίστευες ότι γάμαγες τέτοιο μουνί με 20€ !!!!!!

ρωσίδι , 1.75 για πλάκα, φυσικό ξανθό , κάτασπρο δέρμα , ψηλοκάπουλη .......

emperor13

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2018
Like
754
Πόντοι
96

μια ειναι η λυση και αντιλαμβανεστε οτι καταφθανει ταχεως :rockon: :rockon: :rockon:

kakiasmenoprovato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
2.108
Πόντοι
456
Ρε μεγάλε έχασες τον αφρό !!!!!
Θυμάμαι είχα γαμήσει το 1998 , κάπου 40-50 βίζιτες, οι πιο πολλές άνω του 1.80 κανονικό , ξυπόλητες !!!!!!

Μοντελέ τεμάχια.

Πληρωμένα ακριβούτσικα ....

αλλά άλλοι έδιναν περισσότερα για να χορεύουν συρτά και ικαριώτικο στα ελληνάδικα
και σε αυθαίρετες σιδεροκατασκευές που παρίσταναν τα κλαμπ !!!!!!!

Εγώ τα λεφτά που χάλασα ήταν γαμησιάρικα.

Μπουρδέλα ;;;;;;

Με 20€ μια αλίνα στο φώκαιας ;;;;;;;
πήγαινα 3 φορές την ημέρα μερικές φορές !!!!!

δεν το πίστευες ότι γάμαγες τέτοιο μουνί με 20€ !!!!!!

ρωσίδι , 1.75 για πλάκα, φυσικό ξανθό , κάτασπρο δέρμα , ψηλοκάπουλη .......

Ημουν μικρος τοτε. Νομιζω αν ημουν 10 χρονια μεγαλυτερος θα ειχα προλαβει και αυτα και το πικ απο τα σλαβικα μουνολιβαδα. Πρεπει να ηταν καλες εποχες :)

kakiasmenoprovato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
2.108
Πόντοι
456

μια ειναι η λυση και αντιλαμβανεστε οτι καταφθανει ταχεως :rockon: :rockon: :rockon:

Τα μισα απο οσα λεει ειναι μπαρουφες αλλα στο θεμα της πορνομεταναστευσης ειναι ολοσωστος. Για αυτο το εχω και στην υπογραφη μου.

Ευτυχως εφυγα και ειδα χαρα στα σκελια μου. Θα ειχα μεινει στα 32 με 4-5 γκομενες και πυρφορος.

The Keeper

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2019
Κριτικές
21
Like
5.749
Πόντοι
1.436
    Επειδή διαβάζουν και νέα παιδιά ως επισκέπτες παραθέτω την προσωπική μου εμπειρία και άποψη και αν είναι εκτός θέματος ας διαγραφεί από τους συντονιστές.
Δεν μετανιώνω εύκολα για τις επιλογές μου. Ωστόσο αυτό που σκυλομετάνιωσα και θα έκανε τη ζωή μου ανεκτή και ωραιότερη είναι που σπατάλησα πολλά από τα νεανικά μου χρόνια σε κολλήματα, νευρώσεις και προκαταλήψεις.
    Μπράβο στα παιδιά που ρωτάνε για πρώτη φορά με επαγγελματία. Ο Φυλόβιος τα είπε όλα: Έχεις άλλο αέρα. Αναρωτιώμουν ενίοτε "μα καλά αυτός ενώ είναι έτσι έχει τόση αυτοπεποίθηση;". Εμ, η διαφορά ήταν ότι ο κάθε " αυτός" είχε σεξουαλική ζωή, έστω και με ιερόδουλες.
    Μην μιζεριάζετε και μην περιμένετε να μιζεριάσετε αφηνοντας τις νεανικές σας καύλες αναξιοποίητες. Μην ακούτε τις υπεραπλουστευτικές γενικεύσεις: "η επίσκεψη στον οίκο ανοχής είναι βιασμός", με τις οποίες γαλουχούνται γενιές.
    Στα 22 μου ξεπαρθενιάστηκα σε οίκο ανοχής, αγγίζοντας πρώτη φορά γυναίκα, και αυτό με ενοχές. Η ζωή μας μπορεί να γίνει πιο λεία με προσωπικές επιλογές και σπάσιμο ταμπού. Καλύτερα έτσι παρά να υποφέρεις από αϋπνίες, άγχος, νεύρα, αδυναμία συγκέντρωσης και ηθικό στο πάτωμα.
Με το που γαμήσεις και βγεις έξω ο τρόπος που περπατάς είναι διαφορετικός.
:hi:

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36
   Επειδή διαβάζουν και νέα παιδιά ως επισκέπτες παραθέτω την προσωπική μου εμπειρία και άποψη και αν είναι εκτός θέματος ας διαγραφεί από τους συντονιστές.
Δεν μετανιώνω εύκολα για τις επιλογές μου. Ωστόσο αυτό που σκυλομετάνιωσα και θα έκανε τη ζωή μου ανεκτή και ωραιότερη είναι που σπατάλησα πολλά από τα νεανικά μου χρόνια σε κολλήματα, νευρώσεις και προκαταλήψεις.
   Μπράβο στα παιδιά που ρωτάνε για πρώτη φορά με επαγγελματία. Ο Φυλόβιος τα είπε όλα: Έχεις άλλο αέρα. Αναρωτιώμουν ενίοτε "μα καλά αυτός ενώ είναι έτσι έχει τόση αυτοπεποίθηση;". Εμ, η διαφορά ήταν ότι ο κάθε " αυτός" είχε σεξουαλική ζωή, έστω και με ιερόδουλες.
    Μην μιζεριάζετε και μην περιμένετε να μιζεριάσετε αφηνοντας τις νεανικές σας καύλες αναξιοποίητες. Μην ακούτε τις υπεραπλουστευτικές γενικεύσεις: "η επίσκεψη στον οίκο ανοχής είναι βιασμός", με τις οποίες γαλουχούνται γενιές.
    Στα 22 μου ξεπαρθενιάστηκα σε οίκο ανοχής, αγγίζοντας πρώτη φορά γυναίκα, και αυτό με ενοχές. Η ζωή μας μπορεί να γίνει πιο λεία με προσωπικές επιλογές και σπάσιμο ταμπού. Καλύτερα έτσι παρά να υποφέρεις από αϋπνίες, άγχος, νεύρα, αδυναμία συγκέντρωσης και ηθικό στο πάτωμα.
Τι να σου διαγράψουν το ποστ αδερφέ μου; Λες σωστότατα πράγματα. Με εκφράζεις απόλυτα.
Θυμάμαι στα 24 όταν χώρισα από πολυετή σχέση, κώλωνα να πάω με πληρωμένη γιατί η πρώην μου είχε φροντίσει πολύ καλά να με φορτώσει με ένα σωρό ταμπού και φοβίες για τις πληρωμένες. Αν είχα πέσει με τα μούτρα στις βίζιτες και στα μπουρδέλα σίγουρα θα είχε αλλάξει η ζωή μου εντελώς. Τώρα, το ερώτημα είναι ένα, θα είχε αλλάξει προς το καλύτερο ή προς το χειρότερο; Βασικά αν δεν έμενα στις βίζιτες και έκανα και σχέσεις όπως έκανα στην πραγματικότητα, και παντρευόμουν όπως παντρεύτηκα, όλα καλά. Αν όμως έμενα στις βίζιτες, όπως μένουν οι περισσότεροι, και μετά τους τη βαράει, τότε καλώς έπραξα και δεν παρασύρθηκα σε μια τέτοιου είδους ζωή.

μιτσος123

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Like
72
Πόντοι
16

για να γινει αυτο θα πρεπει να γαμησεις με τον κωλο χαχαχαχαχαχα περα απο την πλακα μια χαρα τα ειπες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom