You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
2+2 Swingers Club
- Μέλος που άνοιξε το νήμα kouneli1974
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 4K
- Εμφανίσεις 1M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
ARHS:13.12
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 100
- Πόντοι
- 0
Ισχύει το πρόγραμμα της Πέμπτης για sigle men?
και αν ναι, τότε πως λειτουργεί το όλο στόρυ;
sant7
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2008
- Like
- 65
- Πόντοι
- 1
ισχύει αλλά η κριτική του φιλου ειναι για Σαββάτο που το ειχαν αφήσει και Σαββάτο πριν κλείσουν για διακοπέςΙσχύει το πρόγραμμα της Πέμπτης για sigle men?
Οι πιθανότητες είναι όταν την πηδήξει άλλος και δεις στο πρόσωπό της την κάβλα της θα χαλαστείς ...το πόσο θα χαλαστείς είναι στον άνθρωπο και τη σχέση που έχετε.
(οι πιθανότητες να γουστάρεις δεν είναι με το μέρος σου)
γιατι το λες αυτο?εχεις εμπειρια?
TASOSDRIVER
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2014
- Like
- 804
- Πόντοι
- 86
Eστειλα σχολιο στην αρχικη σελιδα στη κριτικη 2+2 Swingers Club
Easy Meet,το στανταρ σόου της παρασκευής αλλα δεν εχει εγκριθει το σχολιο μου ακομα και δεν εχει ανεβει. Αποφασισα να γραψω εδω το σχολιο μου και να απαντησω σε φιλο του site πρωτη φορα.
Ακου ρε στοκε , μπετοστοκε και ψευτη που το παιζειs και Αλεν Ντελον εσυ εισαι ο ομορφοS και εμειs ειμαστε οι καραφλοι και χοντροι. Ακου γιατι εκτοS απο στοκοs εισαι και ψευτηS.
Eγραψεs ρε στοκε οτι την ολη φαση τη χαλουσαν 2 χοντροι καραφλεS που εκαναν πωS γαμουσαν τιs γκομενεS. Kαταρχην αμα εισαι μαγκαS αs ειχεs τη γκομενα που εχω εγω ( αναφερομαι στη γκομενα που εγραψεs με το κοντο μαλλι ) που υπολογισεS και ποσο μεγεθοs στηθοs εχει. Ρε στοκε αφου γραφειS οτι εισασταν με τη δικια σου και βλεπατε , δεν γαμησα εγω τη δικια μου ? μετα δεν εγινε ανταλλαγη και πηρα τη ψηλη με τα μακρια μαλλια ? και ναι ρε φιλε ειμαστε καραφλοι εσυ που σαι μαλλιαS να χαιρεσαι τα μαλλια σου, εγω ειμαι χοντροs ??? το αλλο παλικαρι ναι οντωs ηταν αρκετα ευσωμοs αλλα μετα που μιλησαμε ευγενικοτατοS και κυριοs ( απο Παλαιστινη ο τυποs ) . 2 ζευγαρια εισασταν στουs καναπεδεS και κοιταζατε. Κανε πρωτα αυτοκριτικη εσυ Αλεν Ντελον ΣΤΟΚΕ !!! και μετα σχολιαζειs...
Easy Meet,το στανταρ σόου της παρασκευής αλλα δεν εχει εγκριθει το σχολιο μου ακομα και δεν εχει ανεβει. Αποφασισα να γραψω εδω το σχολιο μου και να απαντησω σε φιλο του site πρωτη φορα.
Ακου ρε στοκε , μπετοστοκε και ψευτη που το παιζειs και Αλεν Ντελον εσυ εισαι ο ομορφοS και εμειs ειμαστε οι καραφλοι και χοντροι. Ακου γιατι εκτοS απο στοκοs εισαι και ψευτηS.
Eγραψεs ρε στοκε οτι την ολη φαση τη χαλουσαν 2 χοντροι καραφλεS που εκαναν πωS γαμουσαν τιs γκομενεS. Kαταρχην αμα εισαι μαγκαS αs ειχεs τη γκομενα που εχω εγω ( αναφερομαι στη γκομενα που εγραψεs με το κοντο μαλλι ) που υπολογισεS και ποσο μεγεθοs στηθοs εχει. Ρε στοκε αφου γραφειS οτι εισασταν με τη δικια σου και βλεπατε , δεν γαμησα εγω τη δικια μου ? μετα δεν εγινε ανταλλαγη και πηρα τη ψηλη με τα μακρια μαλλια ? και ναι ρε φιλε ειμαστε καραφλοι εσυ που σαι μαλλιαS να χαιρεσαι τα μαλλια σου, εγω ειμαι χοντροs ??? το αλλο παλικαρι ναι οντωs ηταν αρκετα ευσωμοs αλλα μετα που μιλησαμε ευγενικοτατοS και κυριοs ( απο Παλαιστινη ο τυποs ) . 2 ζευγαρια εισασταν στουs καναπεδεS και κοιταζατε. Κανε πρωτα αυτοκριτικη εσυ Αλεν Ντελον ΣΤΟΚΕ !!! και μετα σχολιαζειs...
TASOSDRIVER
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2014
- Like
- 804
- Πόντοι
- 86
Πεμπτη και Κυριακη εισοδοS και για μονουs αντρεs με 80 εισοδο - 2 ποτα δωρεαν
mousatos_32
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 2
- Like
- 117
- Πόντοι
- 16
ε πρώτα πας αναγνωριστικη, θα πας με το μωρό θα πιείτε ποτό θα ανεβειτε να δείτε το παιχνιδι και ίσως παίξετε. Σιγά σιγά δεν γίνονται όλα με τη μία πρέπει να βρειτε και ζευγαρι να ταιριαξετεΝομιζω πως θα ξερω σιγουρα οταν ερθω αντιμετωπος με αυτο. Μου αρεσει η ιδεα, οχι αποκλειστικα οτι θα την πηδαει αλλος, οσο οτι θα πηδιομαστε και οι δυο με αλλους, και στην πορεια μπορει να γινουμε και οι τεσσερις ενα κουβαρι(με προσοχη βεβαια, μη τον φαω στα καλα καθουμενα) Βεβαια, δεν εχω παει ποτε σε τετοιο club, και δεν ξερω αν λειτουργει ετσι η φαση
αδερφέ αν πας μόνος δύσκολο να μπεις στο κλαμπ γιατί βάζουν άντρες μονους σε αναλογία με τα ζευγάρια δεν θα μπουν 100 άντρες. Έπειτα στα δωμάτια απαγορεύεται να πας μόνος σου οπότε πρέπει να μπεις με ζευγαρι.αρα πρεπεο να αρχίσεις το παιχνίδι από το μπαρ οι πιθανότητες δεν είναι υπέρ σου αλλά ποτέ δεν ξέρεις βεβαιαέχει σκάσει κανείς το 80αρι? Αξίζει αν πας μόνος σου θα σε βάλει κανείς στο παιχνίδι ή απλά θα κοιτάς και σε δείχνουν όλοι με το δάχτυλο επειδή είσαι μόνος?
mousatos_32
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 2
- Like
- 117
- Πόντοι
- 16
έχει σκάσει κανείς το 80αρι? Αξίζει αν πας μόνος σου θα σε βάλει κανείς στο παιχνίδι ή απλά θα κοιτάς και σε δείχνουν όλοι με το δάχτυλο επειδή είσαι μόνος?
θα σε δείχνουμε οι περισσότεροι με το δάχτυλο... λίγοι είναι αυτοί που θα σε δεχτούν σε παιχνίδι (εκεί μέσα)
Panos13
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2005
- Like
- 192
- Πόντοι
- 16
Δεν ξέρω αν είναι θέμα οικονομικής επιβίωσης του μαγαζιού αλλά σε αυτό το setup οι ξέμπαρκοι άντρες είναι συνταγή αποτυχίας μακροχρόνια. Αν έχει γυναίκες του αγοραίου μέσα (διαφορετικό concept) τότε οκ, απλά μετά θα εξαφανιστούν τα ζευγάρια (τα κανονικά).
mousatos_32
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 2
- Like
- 117
- Πόντοι
- 16
Δεν ξέρω αν είναι θέμα οικονομικής επιβίωσης του μαγαζιού αλλά σε αυτό το setup οι ξέμπαρκοι άντρες είναι συνταγή αποτυχίας μακροχρόνια. Αν έχει γυναίκες του αγοραίου μέσα (διαφορετικό concept) τότε οκ, απλά μετά θα εξαφανιστούν τα ζευγάρια (τα κανονικά).
δεν είναι ούτε το ένα αλλά ούτε και το άλλο!
απλά τα πράγματα... προσπαθεί το μαγαζί να φέρει στην Ελλάδα τις συνήθεις που έχουν στο εξωτερικό με τους ξέμπαρκους άντρες γιατί κάποια ζευγάρια το γουστάρουν αλλά με αποτυχία γιατί άδω όλοι μας είμαστε λιγουρια! και για βιοποριστικούς λόγους δε τους επιπλήττει το μαγαζί!
εδω καλά καλά δε πεταει έξω με τις κλωτσιές τους "γυφτουλες" που σκάνε με φανέλα και αθλητικό του κωλου!!!
είναι ίσως τα μόνα μείων που βλέπω στο μαγαζί, όπως και η διαφήμιση που πέφτει και σε στέκια έξω από τον χώρο!
kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 127
- Like
- 8.292
- Πόντοι
- 7.885
Τύπε σου απάντησα με νέο σχόλιο στην κριτική,με αυτά που γράφεις απλά ξεφτιλίζεσαι περισσότερο.Οι γκόμενες ήταν όντως μουνάρες και κάνανε δυνατό λεσβιακό σόου.Γι αυτό άλλωστε και κάθισα με την δικιά μου και τις χαζεύαμε.Από εκεί και πέρα,όπως έγραψα και στο σχόλιο διόρθωσα το χοντρός για σένα.Είσαι μόνο ασχημομούρης,κοντός και καράφλας.Το γαμήσι που έκανες εσύ και ο άλλος ο κινγκ κονγκ ήταν πραγματικά για γέλια,εγώ σε τσέκαρα από τον όροφο που ήσουν στο τελευταίο δωμάτιο δεξιά και από εκεί ξεκίνησα να γελάω με την πάρτη σου.Και για το κατα πόσο ήταν γκόμενές σας αυτές άσε να έχουμε και τις επιφυλάξεις μας.
Επισκέπτης
Κωστάκη τι παίζει με ναύαρχο;;Τύπε σου απάντησα με νέο σχόλιο στην κριτική,με αυτά που γράφεις απλά ξεφτιλίζεσαι περισσότερο.Οι γκόμενες ήταν όντως μουνάρες και κάνανε δυνατό λεσβιακό σόου.Γι αυτό άλλωστε και κάθισα με την δικιά μου και τις χαζεύαμε.Από εκεί και πέρα,όπως έγραψα και στο σχόλιο διόρθωσα το χοντρός για σένα.Είσαι μόνο ασχημομούρης,κοντός και καράφλας.Το γαμήσι που έκανες εσύ και ο άλλος ο κινγκ κονγκ ήταν πραγματικά για γέλια,εγώ σε τσέκαρα από τον όροφο που ήσουν στο τελευταίο δωμάτιο δεξιά και από εκεί ξεκίνησα να γελάω με την πάρτη σου.Και για το κατα πόσο ήταν γκόμενές σας αυτές άσε να έχουμε και τις επιφυλάξεις μας.
kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 127
- Like
- 8.292
- Πόντοι
- 7.885
Κωστάκη τι παίζει με ναύαρχο;;
Τύπε όσον αφορά τα σουίνγκ είναι εντελώς άσχετος.Ότι θέλεις ρώτα εμένα