Terry Meynolds
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιαν 2010
- Like
- 346
- Πόντοι
- 36
Τυχερός είσαι.. Μακάρι να είχα κι εγω μια τέτοια να ερχόμουνΘα παω με την σεξ παρτνερ μου σημερα. Μαλλον κατα τις 11μιση θα ειμαι εκει.
Τυχερός είσαι.. Μακάρι να είχα κι εγω μια τέτοια να ερχόμουνΘα παω με την σεξ παρτνερ μου σημερα. Μαλλον κατα τις 11μιση θα ειμαι εκει.
Ειμουν τελικα απο 12 εως 2 κ κατι. Γυρω στα 7-8 ζευγαρια. 2 επαιζαν και πηγαν στα επανω δωματια.
Δεν βρηκαμε κατι ενδιαφερον, οποτε πηγαμε επανω και γαμηθηκαμε οι δυο μας με την πορτα ανοιχτη να μας παιρνουν ματι. Καλη φαση για πρωτη εμπειρια.
ποτε θα ξανα πατε?Ενημερωσε αν ειναι να ερθω σαν μπαλαντερΕιμουν τελικα απο 12 εως 2 κ κατι. Γυρω στα 7-8 ζευγαρια. 2 επαιζαν και πηγαν στα επανω δωματια.
Δεν βρηκαμε κατι ενδιαφερον, οποτε πηγαμε επανω και γαμηθηκαμε οι δυο μας με την πορτα ανοιχτη να μας παιρνουν ματι. Καλη φαση για πρωτη εμπειρια.
Τυχερός είσαι.. Μακάρι να είχα κι εγω μια τέτοια να ερχόμουν
έλα ντε... το πρόβλημα δεν είναι να βρεις γκόμενα, αλλά το να βρεις μια γκόμενα που να γουστάρει τέτοιες φάσεις!!!!!απορω και εγω που διαολο τις βρισκουν.
Πως ξεφυγες από τον Άλεξ εσύ ; Περίμενε να τον φωνάξω να σου συστηθεί.Κυκλοφορούμε ανάμεσά σας!!
έλα ντε... το πρόβλημα δεν είναι να βρεις γκόμενα, αλλά το να βρεις μια γκόμενα που να γουστάρει τέτοιες φάσεις!!!!!
Κυκλοφορούμε ανάμεσά σας!!
Τύπε είναι ο μάνατζερ τουςεσυ τωρα εισαι ο άντρας ή η γυναικα του ζευγαριου;
Πως ξεφυγες από τον Άλεξ εσύ ; Περίμενε να τον φωνάξω να σου συστηθεί.
Πες λίγο για σένα μέχρι να έρθει
εσυ τωρα εισαι ο άντρας ή η γυναικα του ζευγαριου;
ειναι ανοιχτο τωρα τον αυγουστο ξερει κανενας???
εχει ντουλαπακια η κατι αλλο για τα προσωπικα αντικειμενα???
Μύστη ανοίγει ξανά μεθαύριο,Πέμπτη 17/08.Έχει ντουλαπάκια στην είσοδο για να αφήσεις ότι δεν χρειάζεσαι.
Χάνομαι στο πλήθος πες στον Αλεξ
Η γυναίκα
Kαι τοτε γιατι στην κριτική που έχεις ανεβάσει λές "πηγα με την γκομενα μου εκει ... και την άφησα να παιζει" ;;; διαβασα την κριτική σου.