Iωνα ηθελα να πω...μπερδευτηκα...δεν ξερω για ποια μαλακια θεωρεις οτι μου εχει καρφωθει στον εγκεφαλο μιας και ηταν το πρωτο μου ποστ εδω.Μαλλον ο δικος σου εγκεφαλος εχει κολησει απο τη μαλακια.Ξερω πολυ καλα ποιος ειναι...Ο ψηλος ο σερβιτορος που ηταν στο 2+2 και πηρε ποδι και τωρα ειναι στο sc4 και κανει αβαντες εκει και γλυφει εκει που εφτυνε.Οποιος δεν σεβεται το ψωμι που εχει φαει απο τον οποιονδηποτε,γυρνανε ολα πανω του...Αργα η γρηγορα θα παρει πουλο κιαπο εκει ουτως η αλλος.
ἐκτὸς ἀπὸ ἀνορθόγραφος καὶ κότα(δὲν μᾶς λές τὸ ὀνοματάκι σου), εἶσαι καὶ πολὺ θυμωμένος!
ἐγὼ μάστορα, δούλεψα στὸ dita ( ἐγὼ τοῦ ἔβαλα τὴν ἰδέα νὰ τὸ κάνει swinger club) κι ὑστερα ἀπὸ ἀρκετὸ καιρό πῆγα στὸ καζαμπλάνκα.
κανεῖς πελάτης δὲν εἶχε κι οὔτε ἔχει παράπονο ἀπὸ μένα σὲ θέμα εὐγένειας ἤ ἐξυπηρετήσεως. ὅταν ἔφυγα ἄπ'τὸ καζαμπλάνκα (τὸν λόγο τῆς προστριβῆς μας ἄν γουστάρεις τὸν γράφω καὶ δημοσίως) πῆγα στὸ sc4. ποτὲ δὲν τοῦς εἶχα "φτύσει" γιατὶ δὲν τοῦς ἤξερα. διασκέδαζα μὲ τὶς μαλακίες ποὺ ἔκαναν οἱ ἀνταγωνιστές, κάτι ἀπολύτως φυσιολογικό.
γιὰ τὸ ψωμί ποὺ ἔχω φάει ἄπ'τὸ καζαμπλάνκα, ῥῶτα καλλίτερα τὸν ἰδιοκτήτη νὰ σοῦ πεῖ πόσα παραπάνω ἔπαιρνα στὴν δουλειά ποὺ ἄφησα τὰ παρασκευοσάββατα γιὰ νὰ δουλέψω στὸ μαγαζί του καὶ πόσα μεροκάματα τοῦ εἶχα ἐπιστρέψει βραδιές ποὺ δὲν εἶχε τὸ μαγαζί δουλειά.
τὸ πόσο σεβάστηκα ἐγὼ τὸ μαγαζί καὶ πόσο τὸ μαγαζί ἐμένα, ἐπίτρεψέ μου νὰ τὸ ξέρω καλλίτερα...
κι ἄν θέλεις λεπτομέρειες γιὰ τὸ τὶ ξέρω, πολὺ εὐχαρίστως νὰ γράψω ἐδῶ μία κριτικὴ γιὰ τὸ μαγαζί!
ἄ, καὶ κάτι τελευταῖο... τὸ λογότυπο τοῦ 2+2, μάντεψε ποιὸς τὸ σχεδίασε! ;)